kajkoowa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Jak bardziej nakrapiany Sopel, hehe słodziutka psinka:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Podobni są z powodu petchu na ucholach :) Quote
emdziolek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name=':: FiGa ::'] Ale z tym da się żyć, po pewnym czasie można się przyzwyczaić, a nawet polubić... :evil_lol: Dobra dobra, już mnie tu nie bajeruj, ja tam wiem, dla ilu Ty jeszcze na boku takie wielkie serce masz :shake: :eviltong: Tylko dla Ciebie kochanie:loveu: no i dla Pawełka I Vegi I Wolliego:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='emdziolek']Tylko dla Ciebie kochanie:loveu: no i dla Pawełka I Vegi I Wolliego:diabloti:Nooooooo ja nie wiem czy potrafię tak się miłością moją dzielić :shake: Quote
emdziolek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Nooooooo ja nie wiem czy potrafię tak się miłością moją dzielić :shake: czyli cała twa miłość jest dla mnie?!:loveu::loveu::multi: Quote
:: FiGa :: Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='emdziolek']czyli cała twa miłość jest dla mnie?!:loveu::loveu::multi: No pewnie! z maleńkimi wyjątkami :oops: Quote
Avaloth Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 o nie tylko ja na dgm mam Krowę widzę :D tyle ze twoja jest taka standardowa łaciata, a moja taka jak w górach - czerwona :evil_lol: podpalana :D ale na pewno miały jedną prababcię :D:diabloti::evil_lol: http://i42.tinypic.com/10n7v9u.jpg jakie cudne ! :loveu::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Eeeee tam nie znacie się. :cool1: LISY RLZ! :multi::multi::multi: Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='Isia & Chester']o nie tylko ja na dgm mam Krowę widzę :D tyle ze twoja jest taka standardowa łaciata, a moja taka jak w górach - czerwona :evil_lol: podpalana :D ale na pewno miały jedną prababcię :D:diabloti::evil_lol: http://i42.tinypic.com/10n7v9u.jpg jakie cudne ! :loveu::loveu: Witamy :multi: Krowy są najlepsze :loveu::evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 :: FiGa :: napisał(a): Krowy są najlepsze :loveu::evil_lol: Owce też, owce też :multi: założymy farme? :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 ahhh te skaczące posty :watpliwy: [quote name='Cambel&Megi']Eeeee tam nie znacie się. :cool1: LISY RLZ! :multi::multi::multi: Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='Czarna_Owieczka']Owce też, owce też :multi: założymy farme? :cool3:Łofce ostatecznie też :evil_lol::evil_lol: No pewnie! :multi: Ja preferuję stworzenia czarne lub białe, ew mieszane:evil_lol: Blakuś jak najbardziej mógłby się na mojej farmie znaleźć :loveu: I miałabym w końcu okazję by go zmolestować :diabloti: To jak, gdzie? :evil_lol: [quote name='Cambel&Megi']ahhh te skaczące posty :watpliwy:Ale tak jest weselej :loveu: Nigdy nie znasz dnia i godziny kiedy Ci posty spieprzą :evil_lol: Eeeee tam nie znacie się. LISY RLZ! Lisy? :hmmmm: :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Chcecie zobaczyć coś strasznego? :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Lisy? :hmmmm: Anooo lisy. klik :loveu: [quote name=':: FiGa ::']Chcecie zobaczyć coś strasznego? :evil_lol: :shocked!: nieee! :diabloti: Quote
kajkoowa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Takie lisy jak najbardziej są słłłłit:loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale krowy jednak rządzą :siara: :turn-l: rządzą rądzą:lol: :: FiGa :: napisał(a):To dobrze, że nie chcecie :oops: Bo widok MNIE w sukience jest naprawdę straszny :oops: tą wiadomością mnie rozbawiłaś... hihihi nie może być tak źle, u mnie bywa gorzej :oops: Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='Cambel&Megi']Anooo lisy. klik :loveu: Takie lisy jak najbardziej są słłłłit:loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale krowy jednak rządzą :siara: :turn-l: [quote name='Cambel&Megi']:shocked!: nieee! :diabloti: To dobrze, że nie chcecie :oops: Bo widok MNIE w sukience jest naprawdę straszny :oops: Quote
Cambel&Megi Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Takie lisy jak najbardziej są słłłłit:loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale krowy jednak rządzą :siara: :turn-l: To dobrze, że nie chcecie :oops: Bo widok MNIE w sukience jest naprawdę straszny :oops: słiiit:-o .....pffffff :mad::evil_lol: Kroffy są słiiit:loveu::loveu::loveu::loveu:, a lisy żondzom! poookaż no, nie gadaj. edit: widziałam, widziałam! :multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Witaj mła Jedyna, która mnie rozumie:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='Cambel&Megi']słiiit:-o .....pffffff :mad::evil_lol: Kroffy są słiiit:loveu::loveu::loveu::loveu:, a lisy żondzom! poookaż no, nie gadaj. edit: widziałam, widziałam! :multi::loveu::loveu::loveu:Jesteś słodka kiedy Ci się coś wydaje :loveu::loveu: Kroffy żądzom :shake: A pokażę, jak już straszę znajomych to i Was mogę :diabloti: TO jest straszne :lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Helga&Ares napisał(a):Witaj mła Jedyna, która mnie rozumie:loveu: Witaj niezrozumiana :loveu::loveu: Quote
kajkoowa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 I tam, nie jest tak strasznie, bardzo ładna sukienka i fajnie w niej wygladasz. Naprawde fajnie. Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 To sukienka mojej mamy :loveu: Chcą mnie namówić bym poszła w niej na studniówkę, ale mi ona raczej bardziej pasuje na jakieś wesele bądź latynoską potańcówkę:diabloti: Mam inną, poważną i sztywną, ale nie tak fikuśną jak ta i chyba jednak pójdę własnie w niej ;) Quote
Recommended Posts