Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Ale z tym da się żyć, po pewnym czasie można się przyzwyczaić, a nawet polubić... :evil_lol:

Dobra dobra, już mnie tu nie bajeruj, ja tam wiem, dla ilu Ty jeszcze na boku takie wielkie serce masz :shake: :eviltong:

Tylko dla Ciebie kochanie:loveu:

no i dla Pawełka
I Vegi
I Wolliego:diabloti:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Owce też, owce też :multi: założymy farme? :cool3:Łofce ostatecznie też :evil_lol::evil_lol:
No pewnie! :multi:
Ja preferuję stworzenia czarne lub białe, ew mieszane:evil_lol: Blakuś jak najbardziej mógłby się na mojej farmie znaleźć :loveu: I miałabym w końcu okazję by go zmolestować :diabloti: To jak, gdzie? :evil_lol:
[quote name='Cambel&Megi']ahhh te skaczące posty :watpliwy:Ale tak jest weselej :loveu: Nigdy nie znasz dnia i godziny kiedy Ci posty spieprzą :evil_lol:

Eeeee tam nie znacie się. LISY RLZ!

Lisy? :hmmmm:

:diabloti:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Takie lisy jak najbardziej są słłłłit:loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale krowy jednak rządzą :siara: :turn-l:

rządzą rądzą:lol:

To dobrze, że nie chcecie :oops: Bo widok MNIE w sukience jest naprawdę straszny :oops:

tą wiadomością mnie rozbawiłaś... hihihi
nie może być tak źle, u mnie bywa gorzej :oops:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Anooo lisy. klik :loveu:
Takie lisy jak najbardziej są słłłłit:loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale krowy jednak rządzą :siara: :turn-l:

[quote name='Cambel&Megi']:shocked!: nieee!

:diabloti:
To dobrze, że nie chcecie :oops: Bo widok MNIE w sukience jest naprawdę straszny :oops:

Posted

słiiit:-o .....pffffff :mad::evil_lol:
Kroffy są słiiit:loveu::loveu::loveu::loveu:, a lisy żondzom!

poookaż no, nie gadaj.

edit: widziałam, widziałam! :multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']słiiit:-o .....pffffff :mad::evil_lol:
Kroffy są słiiit:loveu::loveu::loveu::loveu:, a lisy żondzom!

poookaż no, nie gadaj.

edit: widziałam, widziałam! :multi::loveu::loveu::loveu:Jesteś słodka kiedy Ci się coś wydaje :loveu::loveu: Kroffy żądzom :shake:

A pokażę, jak już straszę znajomych to i Was mogę :diabloti:

TO jest straszne :lol:

Posted

To sukienka mojej mamy :loveu:
Chcą mnie namówić bym poszła w niej na studniówkę, ale mi ona raczej bardziej pasuje na jakieś wesele bądź latynoską potańcówkę:diabloti:
Mam inną, poważną i sztywną, ale nie tak fikuśną jak ta i chyba jednak pójdę własnie w niej ;)