Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figusia uwielbia miętoszenie :evil_lol: Łapie ją wtedy głupawa i rzuca się po dzieciakach :evil_lol:

No tak. Dzieciaki to często są przez nią jedzone :shake: Jak już pożre rodziców i mnie to się do nich dobiera :evil_lol:
Takie akcje jak na zdjęciu zawsze kończą się obfitym oślinieniem dzieciaka, Figowa ma swoje sposoby na ich zaczepki :evil_lol:

A o co konkretnie chodzi w pytaniu "A co to? :cool3:"? :lol: To Flaku jest, Kuba :lol: :evil_lol:

Aaaaaa, a co do Michała, tego buraska to zgłosił się właściciel już jakiś czas temu, ale wyleciało mi z głowy by tu o tym napisać :grins:

Posted

:tree1: Kochani :loveu: :tree1:

Nie mamy żadnej karteczki, chorujemy na przewlekły brak czasu.. :(

Jednak...

[SIZE="5"]Niech te święta będą dla Was i Waszych rodzin chwilami niezapomnianymi, niech radość, szczęście i miłość Was nie opuszczają :calus: I spełnienia najskrytszych marzeń dogomaniacy!!!!!

:tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1:

Posted

Cześć kochani :)
Święta są zwariowane, ale w dobrym tego słowa znaczeniu :)
Dziś imprezka w domu hehe, 20-sta rocznica ślubu moich staruszków :) Teraz gdy patrzę na to co zostało z naszego domu widzę, że nieprędko pójdę dziś spać :lol: Rodzice naturalnie ululani :grins: Mam nadzieję, że ja się z nich nie wdam :megagrin:
Lecę sprzątać to pobojowisko :lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Cześć kochani :)
Święta są zwariowane, ale w dobrym tego słowa znaczeniu :)
Dziś imprezka w domu hehe, 20-sta rocznica ślubu moich staruszków :) Teraz gdy patrzę na to co zostało z naszego domu widzę, że nieprędko pójdę dziś spać :lol: Rodzice naturalnie ululani :grins: Mam nadzieję, że ja się z nich nie wdam :megagrin:
Lecę sprzątać to pobojowisko :lol:

Lepsi tacy rodzice, niż tkz. zamulacze! :lol: a ile masz lat? ;-)

Posted

NUTELLASTELLA napisał(a):
Lepsi tacy rodzice, niż tkz. zamulacze! :lol: a ile masz lat? ;-)

Hehe no pewnie, ja nie narzekam :diabloti: Uwielbiam moich staruszków heh :diabloti:

A ja mam... hmmm... no wygląda na to że w styczniu już 19 będzie :shake: Bosz czuję się staro :p

Posted

Marta_Ares napisał(a):
e tam gdzie stara, ja w lutym 20 koncze:evil_lol:

jak tam idzie sprzatanie:evil_lol:???

Oj bosz :mdleje: Martuś, kupię Ci Biovital na urodziny :loveu::loveu:

Sprzątanie... :lol: Jest względnie, wielbię Boga i wynalazcę zmywarki :modla:, z WIELKĄ przyjemnością uruchomię za chwilkę odkurzacz :diabloti: Rodzice śpią w pokoju obok hehe :cool1::diabloti: Pożałują, że mnie z tym zostawili :x