Shetanka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 http://i39.tinypic.com/2q9yhyr.jpg Trzy pary świecących oczu? :crazyeye: Quote
Shetanka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Biedna Figusia :evil_lol: Czemu biedna? :cool3: Niektóre psy lubię takie miętoszenie :lol: Quote
agaciaaa Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Nie chce mi się fotek wstawiać :shake: Nie lubię prowadzić monologów :p Marudzisz :mad: http://i39.tinypic.com/1zd16h4.jpg :mdleje: przecież ona zaraz zje te dzieci :placz: http://i42.tinypic.com/245yo2p.jpg a to co? :cool3: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Figusia uwielbia miętoszenie :evil_lol: Łapie ją wtedy głupawa i rzuca się po dzieciakach :evil_lol: No tak. Dzieciaki to często są przez nią jedzone :shake: Jak już pożre rodziców i mnie to się do nich dobiera :evil_lol: Takie akcje jak na zdjęciu zawsze kończą się obfitym oślinieniem dzieciaka, Figowa ma swoje sposoby na ich zaczepki :evil_lol: A o co konkretnie chodzi w pytaniu "A co to? :cool3:"? :lol: To Flaku jest, Kuba :lol: :evil_lol: Aaaaaa, a co do Michała, tego buraska to zgłosił się właściciel już jakiś czas temu, ale wyleciało mi z głowy by tu o tym napisać :grins: Quote
Anusia&Saba Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Duet :loveu::loveu: A co on taki brudny na pyszczku? Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Byłam ostatnio dość często u Duetka, więc.... Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 :tree1: Kochani :loveu: :tree1: Nie mamy żadnej karteczki, chorujemy na przewlekły brak czasu.. :( Jednak... [SIZE="5"]Niech te święta będą dla Was i Waszych rodzin chwilami niezapomnianymi, niech radość, szczęście i miłość Was nie opuszczają :calus: I spełnienia najskrytszych marzeń dogomaniacy!!!!! :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Pianka napisał(a):Wygodniś z tego Dueta:loveu:Hehe i to jaaaaki :diabloti: A dziki pomruk jaki wydaje gdy ktoś go chce przesunąć, lub niechcący obudzi... nie do opisania :evil_lol: Quote
Anusia&Saba Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 :tree1:Życzymy jeszcze raz wesołych świąt :tree1:I pięknej choinki :loveu: PS: http://i40.tinypic.com/b46xqu.jpg Moja siostra ma takiego samego misia :razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Witajcie Nakrapiane! :) I jak mijają święta? Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Cześć kochani :) Święta są zwariowane, ale w dobrym tego słowa znaczeniu :) Dziś imprezka w domu hehe, 20-sta rocznica ślubu moich staruszków :) Teraz gdy patrzę na to co zostało z naszego domu widzę, że nieprędko pójdę dziś spać :lol: Rodzice naturalnie ululani :grins: Mam nadzieję, że ja się z nich nie wdam :megagrin: Lecę sprzątać to pobojowisko :lol: Quote
Aga&Ganja Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 :: FiGa :: napisał(a):Cześć kochani :) Święta są zwariowane, ale w dobrym tego słowa znaczeniu :) Dziś imprezka w domu hehe, 20-sta rocznica ślubu moich staruszków :) Teraz gdy patrzę na to co zostało z naszego domu widzę, że nieprędko pójdę dziś spać :lol: Rodzice naturalnie ululani :grins: Mam nadzieję, że ja się z nich nie wdam :megagrin: Lecę sprzątać to pobojowisko :lol: Lepsi tacy rodzice, niż tkz. zamulacze! :lol: a ile masz lat? ;-) Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 NUTELLASTELLA napisał(a):Lepsi tacy rodzice, niż tkz. zamulacze! :lol: a ile masz lat? ;-) Hehe no pewnie, ja nie narzekam :diabloti: Uwielbiam moich staruszków heh :diabloti: A ja mam... hmmm... no wygląda na to że w styczniu już 19 będzie :shake: Bosz czuję się staro :p Quote
Marta_Ares Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 e tam gdzie stara, ja w lutym 20 koncze:evil_lol: jak tam idzie sprzatanie:evil_lol:??? Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Marta_Ares napisał(a):e tam gdzie stara, ja w lutym 20 koncze:evil_lol: jak tam idzie sprzatanie:evil_lol:??? Oj bosz :mdleje: Martuś, kupię Ci Biovital na urodziny :loveu::loveu: Sprzątanie... :lol: Jest względnie, wielbię Boga i wynalazcę zmywarki :modla:, z WIELKĄ przyjemnością uruchomię za chwilkę odkurzacz :diabloti: Rodzice śpią w pokoju obok hehe :cool1::diabloti: Pożałują, że mnie z tym zostawili :x Quote
Marta_Ares Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 hehe straszna jestes:lol: nie cierpie zmywac:shake: Quote
agaciaaa Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Aaaaaa, Duecik! :loveu::loveu::loveu: http://i42.tinypic.com/2dqlvts.jpg :lol: Super Twoje fotki :) Quote
:: FiGa :: Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Cześć :) Jakie plany na sylwestra? :evil_lol: Wpadłam pokazać Wam dzisiejszą Figową ;) Quote
Recommended Posts