Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psiulka napisał(a):
Bry Figowe! :razz:

A co to za nowy domownik? I jak ma na imię? :loveu: Gadać! :diabloti:
Cześć ;)

Imię? Waha się. Bo jedni wołają do niego Michał, drudzy Maciek.... a u nas koty zawsze miały ludzkie imiona, także jeszcze może się to na Stefana przeobrazić ;) Zobaczymy, ja sie w to nie pcham bo i tak nie mam nic do gadania ;)

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Ochrzciłaś mnie nową ksywką, Żmijeczko? :loveu:
O kurczesz, a jak Ci było? :lol: Koteczek? :lol: Wybiła mnie z rytmu, ta roczna separacja od kompa.... :diabloti:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']O kurczesz, a jak Ci było? :lol: Koteczek? :lol: Wybiła mnie z rytmu, ta roczna separacja od kompa.... :diabloti:[/quote]
Kotecek dokładniej :loveu::evil_lol:

Posted

Emi, moja miłości :loveu: Neta nie miałam, a teraz na dogo tez nie siedze wcale... nie chce mi się :oops:

Kotecku teraz pamiętam :loveu:

Karola wiesz w sumie to się z Tobą zgodzę ;) Ale przyznam się że teraz dużo mniej focę niż tym starym soniakiem. Nie mam po co. Wcześniej fociłam by się z Wami podzielic sie na dogo co tym co się u nas dzieje, teraz juz nawet na dogo nie chce nam sie siedziec :shake:

Posted

Cześć Figowe :loveu:
[QUOTE]Napisała [B]:: FiGa ::[/B]
teraz juz nawet na dogo nie chce nam sie siedziec :shake:[/QUOTE] Ja często siedze na dogo, dużo czytam, ale jakoś pisać mi się nie chce :eviltong:

Posted

Hello :)

Pamiętacie jak to kiedyś wygladało?
Siedziałyśmy do 2-3 w nocy wygłupiając się i śmiejąc... trudno nam się było ze sobą rozstać :evil_lol: A teraz jakbyśmy się ledwo znały :shake:

Ale cóż... wszystko co dobre kiedyś się kończy ;)

Możecie być laski z Pączucia dumne :) Wraz ze swoją szkolną drużyną zakwalifikowałyśmy się do wojewódzkich rozgrywek w piłkę ręczną :) Jest pięęęęknie :)

Posted

Siedzę sobie na nk i przed sekundką dostałam zaproszenie... od psa :evil_lol:
Czy Wy też zakładaliście swoim czworonogom profile na nk? Czy to nie jest już lekkie przegięcie?
Czy tym dzieciom neo nie wystarczą takie strony jak pupile, dogo i ogrom for internetowych na których można zamieszczać zdjęcia swoich psów itp....

Powiem szczerze to mnie rozwaliło :evil_lol:

Chyba założę Fidze profil na nk :roflt:

Posted

A ja jestem anonimowa na dogo i innych forach i nikt nie zna mojego profilu na nk ani nigdzie indziej :diabloti:

Dla mnie na początku już same zakładanie kont na nk przez osoby w naszym wieku, które ze swoją klasą (byłą i tą teraz) widują się nawet codziennie, a i tak się zarejestrowałam. Ale przegieciem dla mnie jest właśnie takie zakładanie kont psom, itp ;) To trochę bez sensu.. Albo dzieciom które nawet nie potrafią jeszcze mówić.. Nie mówię już o kontach fan klubów zagranicznych gwiazd :evil_lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Pamiętacie jak to kiedyś wygladało?
Siedziałyśmy do 2-3 w nocy wygłupiając się i śmiejąc... trudno nam się było ze sobą rozstać :evil_lol: A teraz jakbyśmy się ledwo znały :shake:

Ech :-( przestań, bo sie wzrusze :lol: a tak naprawde to Twoja wina bo zniknęłaś z dogo na tyyyyle czasu :mad: :diabloti:

Gratuluje sukcesu :multi:

Taak, oczywiście że moja Sarunia ma profil na nk :evil_lol::evil_lol:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Ech :-( przestań, bo sie wzrusze :lol: a tak naprawde to Twoja wina bo zniknęłaś z dogo na tyyyyle czasu :mad: :diabloti:

Gratuluje sukcesu :multi:

Taak, oczywiście że moja Sarunia ma profil na nk :evil_lol::evil_lol:
Moja wina? :-o No tak, najlepiej zwalić wszystko na biednego Pączka :shake::-(:placz:

Dziękuję :multi:

A ile ma znajomych ? :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Moja wina? :-o No tak, najlepiej zwalić wszystko na biednego Pączka :shake::-(:placz:

A ile ma znajomych ? :cool3: :evil_lol:

No bo chyba nie moja, co? :eviltong: :diabloti:

Tysiąc pięćset sto dziewięćset :loveu: jak ja nienawidze tego wyścigu o ilość znajomych :shake:

Posted

Karolina_Nett napisał(a):
A ja jestem anonimowa na dogo i innych forach i nikt nie zna mojego profilu na nk ani nigdzie indziej :diabloti:

Dla mnie na początku już same zakładanie kont na nk przez osoby w naszym wieku, które ze swoją klasą (byłą i tą teraz) widują się nawet codziennie, a i tak się zarejestrowałam. Ale przegieciem dla mnie jest właśnie takie zakładanie kont psom, itp ;) To trochę bez sensu.. Albo dzieciom które nawet nie potrafią jeszcze mówić.. Nie mówię już o kontach fan klubów zagranicznych gwiazd :evil_lol:

Ja tez do dziś nie miałam nikogo z dogo w znajomych ;) Chyba że takich których znam na żywo :cool3:
I również zarejestrowałam się niedawno, na początku wkurzało mnie to zamieszanie wokół tego portalu, nie macie pojęcia jak bardzo :evil_lol: