Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
[IMG]http://images1.fotosik.pl/231/993a7b07c0b0da7b.jpg[/IMG][/quote]

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Kocham go :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Alynkaaa']cuudne!!!!:loveu: :loveu: :loveu:
masz super potffforki:)
[IMG]http://images2.fotosik.pl/222/28122e227532685a.jpg[/IMG][/quote]

Ojej jak one ślicznie wyglądają. Uwielbiam taką jesien,a na jej tle takie cudne psiaki. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']To pożycz od kogoś na chwile :cool3::cool3::cool3: Napewno ktoś z twoich znajomych ma:mad: I porób [B]DUŻO[/B] ślicznych fotek Zuzie :loveu:[/QUOTE]
Taa ale tu jest kwestia czy ktos bedzie chetny zeby mi pozyczyc :P Popytamy popytamy :D

[quote name=':: FiGa ::']PhotoFiltre :lol: Inne programy to czarna magia :lol:
Dzięki :multi: :calus:[/QUOTE]
Hmm a to to po polsku jest?? :P Ja baner robilem w PaintShopPro X ale jak widac przecietnie mi wyszedl :P

Posted

[quote name='Yakubbo']Taa ale tu jest kwestia czy ktos bedzie chetny zeby mi pozyczyc :P Popytamy popytamy :D[/quote]To ja już mam zacząśc skakac z radości?? :multi:

[quote name='Yakubbo'] Hmm a to to po polsku jest?? :P Ja baner robilem w PaintShopPro X ale jak widac przecietnie mi wyszedl :P[/QUOTE]Ja mam po ang, nie wiem czy jest polska wercja.
PaintShopPro X to jest dopiero czarna magia :lol:

Posted

[quote name='Cerber']Ojej jak one ślicznie wyglądają. Uwielbiam taką jesien,a na jej tle takie cudne psiaki. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
Dziękujemy za odwiedzinki :multi:
Niestety nasze tło zostało wczoraj ładnie zagrabane, więcej takich fotek nie zrobię, no chyba że spadnie reszta listków :diabloti: A mój tata dostanie białej gorączki :diabloti:

Posted

[quote name='Alynkaaa']sliczny centasek:):loveu: :loveu: :loveu: a ja sem sciagnelam ten program co Ty masz Sylwio:) i bede go dzis wyprobowywac:)[/quote]No to życzę powodzenia :cool3::cool3: I czekam na pierwsze piękne rameczki, bo ja jeszcze nie odkryłam wszystkich zalet tego programu choć jest prosty :lol:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Hoho!!! :D:D:D Niesamowita jest Figa :D:D:D
Udało się wyciągnąć piłeczkę? :eviltong:[/quote]
Nie udało :lol: Puściła ja w końcu i pobiegła z drugiej strony :lol: Sytuacja była swietna bo piłki nie dało się jej zabrać, ona chciała ja sama przeciągnąc przez ten płot :lol:

Posted

[IMG]http://images4.fotosik.pl/185/caf85bdd8b46185a.jpg[/IMG]

[B][I]Ale się napracowała Figusia :)[/I][/B]
[B][I]Qrde jakie piękne foty i ramki, nawet podpisik, śliczne to wszystko :) :) :)[/I][/B]

Posted

[quote=:: FiGa ::;]Nie udało :lol: Puściła ja w końcu i pobiegła z drugiej strony :lol: Sytuacja była swietna bo piłki nie dało się jej zabrać, ona chciała ja sama przeciągnąc przez ten płot :lol:[/quote]

No cóż, piesy już są takie, że lubią wszystko robić same :eviltong: Nawet jak im coś nie wychodzi, to i tak one swoje. I "nie pomagaj mi, ja sama wyciągnę tą piłkę!!!" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A jak tam Czabi?

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Ale się napracowała Figusia :)[/I][/B]
[B][I]Qrde jakie piękne foty i ramki, nawet podpisik, śliczne to wszystko :) :) :)[/I][/B][/quote]
Dziękujemy :multi: Ja jestem ciemna co do obróbki zdjęć :shake: Do wczoraj potrafiłam jedynie pomniejszać :crazyeye:

Posted

[quote name='Ola&Kora']
A jak tam Czabi?[/quote]
Byliśmy na spacerku, pogonił mi z Figulcem kota, cieszył się jak głupek :lol: Zjedli obiadek i teraz odpoczywają :diabloti: Zaraz wezmę aparat i ich wykorzystam :diabloti: tzn... :lol:

Posted

[quote=:: FiGa ::;][COLOR=blue][B]SŁONECZKO WYSZŁO!!! :multi:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=blue]Idziemy robić fociska :multi:[/COLOR][/B][/quote]

Eh, u mnie same chmury :mad: :mad: :mad: Aż sie żyć odechciewa :angryy: Niech już spadnie śnieg!!!