Yakubbo Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] Witamy ponownie :) Widze ze facet tez ma sklonnosci do niszczenia maskotek :P Quote
Kasia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] śliczny, szczęśliwy uśmiechnięty pyszczek:loveu::loveu::loveu: Figa, teraz musisz zmienić tytuł - to już nie jest tylko galeria Figi ale teraz i Czubulka :lol::eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Yakubbo napisał(a):Witamy ponownie :) Widze ze facet tez ma sklonnosci do niszczenia maskotek :P Po cioteczce :cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 On te pozycje UWIELBIA. Bawi się leżąc na plecach, śpi leżąc na plecach... Quote
Yakubbo Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Po cioteczce :cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Heh no tez tak przypuszczalem :D Moja dzis rozlozyla na czynniki pierwsze pileczke ;p Quote
:: FiGa :: Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 fidelek2 napisał(a):Figa, teraz musisz zmienić tytuł - to już nie jest tylko galeria Figi ale teraz i Czubulka :lol::eviltong: "Figa i Czabi... [co dalej?? :lol:]" Quote
:: FiGa :: Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Yakubbo napisał(a):Heh no tez tak przypuszczalem :D Moja dzis rozlozyla na czynniki pierwsze pileczke ;p ECH te nasze krowiaste :lol: Psy demolki :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Prześliczny :loveu: A jaką ma fajną strzałkę na łebku. A czy poznał już Figę? Quote
:: FiGa :: Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Ola&Kora napisał(a): A czy poznał już Figę? Tak, poznał ;) On ją uwielbia, a ona, jeśli Czabi jest za bardzo natrętny, potrafi zawarczeć, w każdym razie samych ze sobą bym ich nie zostawiła bo krowa jest na swoim terenie i ma dośc ostry temperamencik :lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 NIkt nie złożył Figusi życzonek :( A krowa ma już 4 lata i 1 dzień :( Quote
Cerber Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Cześć :) Strasznie mi się podoba ta fotulka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 :: FiGa :: napisał(a):NIkt nie złożył Figusi życzonek :( A krowa ma już 4 lata i 1 dzień :( Krowa ma 4 latka jupiiiiiiiii to trzeba oblewac co nie :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :tort: :tort: :tort: :tort: :bday: :bday: :laola: :laola: :drink1: :drink1: :drinka: :drinka: :smilecol: :smilecol: Quote
Yakubbo Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 :: FiGa :: napisał(a):NIkt nie złożył Figusi życzonek :( A krowa ma już 4 lata i 1 dzień :( I jeee faktycznie :wstyd: No to sto lat :) :new-bday: Quote
Alynkaaa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 ojjjjjj to spuznione ale szczere zyczonka urodzinkowe!!!!!!!!!!! wszystkigo naj....FIgulec:):loveu: :loveu: :tort: :tort: :bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :pepsi: :popcorn: :knajpa: :cunao: :BIG: :BIG: Quote
Alynkaaa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 jak moj Figulec ona tez tak uwielnbia sapc i sie bawic:) sloiczny poprostu!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 :new-bday: :new-bday: :new-bday: Wszystkiego naj naj naj Figusiu!!!!!!!!!!!!!!!!!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :cunao: :BIG: :cunao: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: Quote
e.v.a Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 :new-bday: :multi: :multi:[SIZE=2] Figa :multi::multi: :BIG:100 latkow :BIG: a Czabi jest suuper:multi: tylko powiedz mi bo niedoczytalam (pogoilam sie) Czabiego znalazlas tak?? no i go przygarnelas? mieszka u ciebie :hmmm: Quote
g_o_n_i_a Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Figulka, czyżby Czabi został z Wami? Czy szuka domku? STO LAT DLA ŁACIATEJ OD ŁACIATEJ I JEJ PAŃCI :-) Quote
:: FiGa :: Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Figulka, czyżby Czabi został z Wami? Czy szuka domku? Zostaje :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Jestem bardzo bardzo zła, bo pojechaliśmy do weta dziś, tate ledwo na to namówiłam a gabinet zastaliśmy zamknięty :shake: A specjalnie wcześniej przedzwoniłam że z kaleką przyjade :mad: Quote
:: FiGa :: Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Cerber, Yakubbo, Alynkaaa, Ola&Kora, evaxon, g_o_n_i_a - dziękujemy :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :calus: :calus: Mam jeszcze b dużo foteczek do wklejenia :cool3: Quote
Alynkaaa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Zostaje :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Jestem bardzo bardzo zła, bo pojechaliśmy do weta dziś, tate ledwo na to namówiłam a gabinet zastaliśmy zamknięty :shake: A specjalnie wcześniej przedzwoniłam że z kaleką przyjade :mad: jaka kaleka????????czegos nie doczytalam???????czy cos sie stalo???pisz mi tu szybciutko!!! ps. Figa jak masz na imie??albo jak moge do Ciebei pisac bo tak Figa to troszke jak bym to swojej niunki posty pisala:eviltong: :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Alynkaaa napisał(a):jaka kaleka????????czegos nie doczytalam???????czy cos sie stalo???pisz mi tu szybciutko!!!!!!!!!Kaleka - Czabi. Musi go zbadac wet. Do najbliższego mam 15km, owszem jest jeszcze w mojej miejscowości ale u niego zapłace 2 razy więcej a nic konkretnego się nei dowiem. Czubek miał zranione dwie prawe łapcie, na przednia juz staje, ale tylnia ciagle go bardzo boli :shake: Alynkaaa napisał(a):ps. Figa jak masz na imie??albo jak moge do Ciebei pisac bo tak Figa to troszke jak bym to swojej niunki posty pisala:eviltong: :eviltong: Sylwia :p Quote
:: FiGa :: Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 To są jeszcze wczorajsze fotki :lol: Quote
Recommended Posts