Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Cześć kropkowate Figulińskie ;)[/I][/B][/quote]

[quote name='g_o_n_i_a']Bardzo się cieszę, ze podoba Ci się moj kawałek nieba. :multi:
Branocka :buzi:[/quote]

[quote name='Paulina_mickey']dobry wieczorek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]Cześć dziewczyny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Czeeeść :buzi: przyszłam popilnować :D troche pośmiecić :D

[quote name=':: FiGa ::']:buzi:

Po pierwszej połowie jest 3:0 dla BARCY :multi: Pierwsza samobójcza :evil_lol:, druga strzelił UWAGA Xavi [od niego Czabik ma imie:razz:], trzecią Eto'o :multi::multi:[/quote]

o czym ty mi tu mowisz o jakiś gopkach latających za piłką :shake::shake::shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Guffi']Cześć Figuś
Przyszłam pozamiatać[/quote]Zamiatałaś? :crazyeye: Nie widać :evil_lol:

[quote name='Ewa&kumpel']Czesc biała w czarne. Co słychac???[/quote]A nic nie słychać :eviltong: Kropkowa dziś rano wymiotowała :shake: ALe przynajmniej lepiej sie czuje :razz:
I teraz jeszcze ta sprawa z ucholem :placz: Uszko łaskotka i Figowa jest sobie rozwala, kropelki coś tam pomagają ale mozolnie to idzie :shake: Do tego codziennie czyszczę jej uchole, ale gdy wracam ze szkoły to w lewym jest czarne, gęste cuchnące [SIZE=4]coś[/SIZE] :roll: I nie wiem czy [SIZE=3]coś[/SIZE] jest po prostu krwią która w uchu przeistoczyła sie w cuchnącą maź, czy to jakieś inne świństwo :placz: A wizyta u weta jutro, więc może się czegoś tam dowiem :niewiem:

[quote name='_ChiQuiTa_'][COLOR=Red]Czeeeść przyszłam popilnować troche pośmiecić [/COLOR]

o czym ty mi tu mowisz o jakiś gopkach latających za piłką :shake::evil_lol:[/quote][COLOR=Red]Ledwo przylazłaś już bałagan się zrobił[/COLOR] :shake:

Jakich goopkach :mad: Wczoraj Barca pokazała piekną grę, takie mecze moge oglądać wiecznie :loveu::loveu:
A w kosza...?? Co tam się dzieje?
Wiadomo dlaczego piłka o nożna jest najpopularniejsza... :cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol:

[quote name='g_o_n_i_a']Cześc!! :multi::buzi:
Edytko, Ty sie nie znasz :shake: Oni fajnie latają za piłeczką. :cool3:[/quote]Dokładnie :razz::razz:

[quote name='justys95']a ja jednak nie lubie meczów...[/quote]Nie wiesz co tracisz :evil_lol::evil_lol:

Posted

no tak, ja przyszłam to ta polazła na spacer :p ale nic to - kiedyś w końcu wróci ;)

czeeeeśśśśććććć !!!!!!
Co u Was? Czytałam że jutro idziesz z Figową do weta...trzymamy kciuki za jutrzejszą wizytę ;)
A możemy sie jeszcze zapytać co u Czabika? :lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ide z kropką na spacer :cool3:

Buźki :buzi:[/quote]
Miłego spacerku :evil_lol:

[quote name='Samturia']nooo to trzymamy kciuki zeby kropkowa byłą zdrowa[/quote]
My również :)

Pozdrowionka ;)

Posted

[quote name='arystokratka']Cześć kropki[/quote]Cześć ;) Już wróciłaś? :evil_lol:

[quote name='Samturia']nooo to trzymamy kciuki zeby kropkowa byłą zdrowa i miłego szpacerku :)[/quote]Dziekujemy ;) Figowa jest na dobrej drodze do pełni zdrówka, będzie dobrze;)

[quote name='fidelek2']no tak, ja przyszłam to ta polazła na spacer :p ale nic to - kiedyś w końcu wróci ;)

czeeeeśśśśććććć !!!!!!
Co u Was? Czytałam że jutro idziesz z Figową do weta...trzymamy kciuki za jutrzejszą wizytę ;)
A możemy sie jeszcze zapytać co u Czabika? :lol:[/quote]U Czabika byłam wczoraj.
Niedawno miał swoje pierwsze kąpanko i o dziwo wcale się nie bał wody, możliwe że był kiedyś do niej przyzwyczajany, albo ma tak w naturze :lol:

[quote name='Xiara']Miłego spacerku :evil_lol:
My również :)
Pozdrowionka ;)[/quote]Dzieki ;)

[quote name='bonita'][B]Witajcie kropkulce :)[/B]
[B]Wyspacerowane?[/B]
[B]Zdrówka życzymy [/B][/quote]Cześć faflunie :razz:

[quote name='g_o_n_i_a']Trzymamy kcuki za Figutkę. :loveu: :kciuki:
Branocka :cool3:[/quote]Rónież dzieki :multi:

[quote name='Yakubbo']Hejo :) Co slychac :)[/quote]
[quote name='fidelek2']dzień dobry Kropki :multi:[/quote]
[quote name='Tina.Sara']hej!!!!!!!! :cool3:[/quote]
[quote name='Rinuś']witamy z ranca:*[/quote]
[quote name='g_o_n_i_a']Dzien dobry! :buzi:[/quote][SIZE=5]Dzień dobry wszystkim :multi:[/SIZE]