g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::mad: Ktoś tu chce mieć problemy :eviltong: Amen :p A sio ode mnie z tą pałą! :placz: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):A sio ode mnie z tą pałą! :placz::siara: Mówisz do mnie? Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Czuj sie zaszczycona, moj 10000 post poświęcam wlasnie w Twojej galerii kochana. :loveu: I nawet z wyznaniem - kofam Cie Mężulku :buzi: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Czuj sie zaszczycona, moj 10000 post poświęcam wlasnie w Twojej galerii kochana. :loveu: I nawet z wyznaniem - kofam Cie Mężulku :buzi::loveu::loveu::loveu::loveu: Łaaaa :loveu::loveu::loveu: Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 A no i zapomnialam dopisać - prosze mnie nie zdradzac. :cool3: A ja mam kubeczek dla Misia, o :multi: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']A no i zapomnialam dopisać - prosze mnie nie zdradzac. :cool3:A czy ja kiedykolwiek Cię zdradzałam :cool3: [quote name='g_o_n_i_a'] A ja mam kubeczek dla Misia, o :multi: :crazyeye::crazyeye: Piękny :loveu::loveu::loveu: Dziękuję :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A czy ja kiedykolwiek Cię zdradzałam :cool3: Ty dobrze wiesz, jaka ja jestem. :( :: FiGa :: napisał(a): :crazyeye::crazyeye: Piękny :loveu::loveu::loveu: Dziękuję :buzi: Nie ma za co. :multi: Dla Ciebie wszystko. :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Mówiłaś coś?? To jasne że dostaniemu na pół :razz: Jaka skromna:evil_lol: eee... a mówiłam... i co mi zrobisz jak mnie złapiesz??:diabloti: spiskowcy :mad: no BA !:cool3: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ty dobrze wiesz, jaka ja jestem. :(ALez wiem! Jasne że wiem! Wstrętna, samolubna, dwulicowa, parszywa... :evil_lol: ale moja :loveu: g_o_n_i_a napisał(a): Nie ma za co. :multi: Dla Ciebie wszystko. :loveu:Nie małpuj to mój tekst :eviltong: Dziękuję :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']eee... a mówiłam... i co mi zrobisz jak mnie złapiesz??:diabloti: spiskowcy :mad: no BA !:cool3: Nie bede mówić na głos bo Gonia patrzy.. :evil_lol::evil_lol: że co?? :mad: Skromnośc to Twoje drugie imię :razz: SKąd ja to znam.. hm... Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']ALez wiem! Jasne że wiem! Wstrętna, samolubna, dwulicowa, parszywa... :evil_lol: ale moja :loveu: Ziuuu, jakis plus z tego zestawu, ze czyjas. :multi: [quote name=':: FiGa ::'] Nie małpuj to mój tekst :eviltong: Dziękuję :loveu: No nie! :placz: Juz nie patrze... :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Idzcie spac juz dzieci, idzcie!Dobra... przyznaj się od razu że chcesz iśc juz spac ale troche siara będzie jeśli pójdziesz pierwsza a my zostaniemy :eviltong: więc wyganiasz nas.. :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Dobra... przyznaj się od razu że chcesz iśc juz spac ale troche siara będzie jeśli pójdziesz pierwsza a my zostaniemy :eviltong: więc wyganiasz nas.. :diabloti: Marzysz Kochana, marzysz!!!!! Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ziuuu, jakis plus z tego zestawu, ze czyjas. :multi::cool3::cool3: [quote name='g_o_n_i_a'] No nie! :placz::calus: Możesz go czasami pożyczać nooo :razz::lol: [quote name='g_o_n_i_a']Juz nie patrze... :cool3:Kto tam wie czy nie masz tu współników :evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a']Marzysz Kochana, marzysz!!!!!Tak sie tłumacz :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Nie bede mówić na głos bo Gonia patrzy.. :evil_lol::evil_lol: że co?? :mad: Skromnośc to Twoje drugie imię :razz: SKąd ja to znam.. hm... Dobra nie mów... niechce wiedzieć :evil_lol: a ze to :eviltong: No pewnie... a skad to znasz :p Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 A zobaczymy, kto bedzie najgłużej, o. Nie piszesz, nie dzwonisz to bede Ci galerie zapychac moimi glooopimi wiadomsciami :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Dobra nie mów... niechce wiedzieć :evil_lol: a ze to :eviltong: No pewnie... a skad to znasz :p I masz rację :evil_lol: a dlaczego..?? Bo ja sama jestem skromna, miła, inteligentna, cudna, wspaniał... wiec skądś to musze znać :diabloti: [quote name='g_o_n_i_a']A zobaczymy, kto bedzie najgłużej, o. Nie piszesz, nie dzwonisz to bede Ci galerie zapychac moimi glooopimi wiadomsciami :evil_lol:A zapraszam :evil_lol: Chętnie poczytam te gooopie wiadomości :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 wiecie co kochane ja zaraz musze leciec wiec se nie pogadam z wami.. ide bo tatuś przyjechał oh jak sie ciesze.... hm Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :: FiGa :: napisał(a): A zapraszam :evil_lol: Chętnie poczytam te gooopie wiadomości :cool3: A potem bedzie na mnie... :shake: Quote
dbsst Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Cześc gaduło ;) Dziwię się szczerze bo w naszej galerii nie ma fot które mogłyby zrobić na Tobie wrażenie :razz: Ale b dziękujemy że podziwiasz :multi::diabloti: nie dość ze MILCZEK to jeszcze WREDNY czemu nie maja na mnie nie robic wrażenie co ja nie mam gustu czy co :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):wiecie co kochane ja zaraz musze leciec wiec se nie pogadam z wami.. ide bo tatuś przyjechał oh jak sie ciesze.... hmA jak tatuś przyjechał to trzeba iść :razz: Do zobaczenia :cool3: g_o_n_i_a napisał(a):A potem bedzie na mnie... :shake:I bardzo dobrze :evil_lol: dbsst napisał(a):nie dość ze MILCZEK to jeszcze WREDNY czemu nie maja na mnie nie robic wrażenie co ja nie mam gustu czy co :diabloti:Bardzo możliwe :evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Patrzcie jaką mam smerfną tapetę :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Zmykam stad, nie bede juz wlazic o... :placz: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Zmykam stad, nie bede juz wlazic o... :placz: :evil_lol::multi: No nareszcie da mi spokój :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts