_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Marta_Ares']oo a ta znowu pije:shake: :shake: chyba bedzie trzeba skontaktowac sie z Twoja mama:evil_lol: :evil_lol:[/quote] Nie tylko nie to :placz::placz::placz::placz: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']a ja drugie danie mam schabowe :D a wiesz niechce u Ciebie bo ja wile w domowym zaciuszu, miedzy ludzmi nie umiem bo siorpie :D[/quote] A ja mlaskam i dłubię paluchem w zębach, więc byłabyś wśród swoich :razz: [quote name='_ChiQuiTa_'][SIZE=5]Oł jeach !! za nowego ava !! :sweetCyb::laola::popcorn::pepsi::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:[/SIZE][/quote]No to chla... pijemy! :pepsi::pepsi::pepsi::pepsi: [quote name='Marta_Ares']ja wlasnie wpadlam powiedziec ze masz sliczny avek:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]Dzięki :multi::multi: :pepsi: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='Samturia']nie wiem o co chodzi ale jestem za :P[/quote]No to przyłączasz siie? Pijesz z nami? :razz: :pepsi: [quote name='Marta_Ares']oo a ta znowu pije:shake: :shake: chyba bedzie trzeba skontaktowac sie z Twoja mama:evil_lol: :evil_lol:[/quote]Tak tak! Ja moge! JA! :sweetCyb: [quote name='_ChiQuiTa_']Nie tylko nie to :placz::placz::placz::placz:[/quote]:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A ja mlaskam i dłubię paluchem w zębach, więc byłabyś wśród swoich :razz: [/quote] HA no to super :multi: a bekasz i pierdzisz przy jedzeniu ? jak tak to zaraz jestem :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']HA no to super :multi: a bekasz i pierdzisz przy jedzeniu ? jak tak to zaraz jestem :evil_lol:[/quote].... :cool3::cool3: No to wpadaj :multi::multi::multi: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Kochani chcę Wam cos pokazać [url]http://jan.mylog.pl/[/url] Jest to mój poprawiacz humoru, uwielbiam to czytać :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Za nowego Avka [img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/pepsi.gif[/img] Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 o kurde poczytam później bo teraz nie mam czasu... a ja tez mam bloga na mylogu :D:D:D Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Za nowego Avka :pepsi:[/quote]:pepsi: [quote name='_ChiQuiTa_']o kurde poczytam później bo teraz nie mam czasu... a ja tez mam bloga na mylogu :D:D:D[/quote]Podaj adres... :razz: To nie jest mój blog ale czytac kocham :loveu: Niektóre cytaty: [quote]Lupin wyszedl mówiąc, że musi iść do lazienki lecz nikt go nie sluchal. [B]Biedny Remus. Musiał czuć się taki porzucony… [/B][/quote][quote]Gdyby ktoś przeczytal cokolwiek zapisanego w tych zeszytach to Lilly na pewno żywcem by go spalila. [B]A ja myślałam, że Inkwizycji już nie było w tamtych czasach. Kto by pomyślał…[/B][/quote][quote]- Jakbyśmy niewiedzieli. [B]Jakbyście nie wiedzieli, że „nie” z czasownikami pisze się osobno. [/B][/quote][quote]Dorcas splonęla rumieńcem na widok Syriusza... a zresztą on także. [B]Zawsze rumienił się na swój widok. Narcyz jeden. [/B][/quote][quote]James zrzucil malego chlopca (tego samego którego wczoraj wieczorem Lilly przewrócila kiedy biegla do pokoju) i delikatnie popchnąl Lilly na fotel. [B]No tak, biją dzieci, a potem robią różne rzeczy na fotelu. Wstyd![/B][/quote][quote]A teraz jeśli pozwolisz to zjem do końca. [B]Nie! Zostaw mi trochę! [/B][/quote] Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']ok dawaj adres :D[/quote]Grodzisko Górne ul. Pajacyka 666, most nad rzeką Leszczynką :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']:pepsi: Podaj adres... :razz: To nie jest mój blog ale czytac kocham :loveu: Niektóre cytaty:[/quote] Dobre :D potem se poczytam :D a mojego adresu nie dam :eviltong::oops: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Grodzisko Górne ul. Pajacyka 666, most nad rzeką Leszczynką :razz:[/quote] dobra zapisałam sobie w kajecie :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Edytka sie wstyda! :evil_lol: A ja sobie zostawie do poczytania... Na sobote :evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']No to przyłączasz siie? Pijesz z nami? :razz: :pepsi: [/quote] [B][I]Ja się mogę przyłączyć do picia :diabloti:[/I][/B] Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Edytka sie wstyda! :evil_lol: A ja sobie zostawie do poczytania... Na sobote :evil_lol:[/quote] a no wstydam bo mało osob o nim wie i ja sobie tam tak swobodnie pisze.... :roll: Quote
Bewarka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 no fajniee...opuściłam tyle stron...:roll: jestem nie na czasie!!! Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Dobre :D potem se poczytam :D a mojego adresu nie dam :eviltong::oops:[/quote]:mad::mad: Foch? [quote name='_ChiQuiTa_']dobra zapisałam sobie w kajecie :evil_lol:[/quote]To wpadnij kiedys :razz: [quote name='g_o_n_i_a']Edytka sie wstyda! :evil_lol: A ja sobie zostawie do poczytania... Na sobote :evil_lol:[/quote]:turn-l: [quote name='haska_12']Czesc Figusiowa :)[/quote]Cześć ;) [quote name='Kamcia_14'][B][I]Ja się mogę przyłączyć do picia :diabloti:[/I][/B][/quote]:multi: Zapraszamy :multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']:mad::mad: [COLOR=Red]Foch?[/COLOR] [COLOR=SeaGreen] To wpadnij kiedys :razz:[/COLOR] [/quote] [COLOR=Red]nie tylko nie tooo :placz::placz::placz: [COLOR=SeaGreen]jasne :D[/COLOR] [/COLOR] Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']a no wstydam bo mało osob o nim wie i ja sobie tam tak swobodnie pisze.... :roll:[/quote] I dobrze. :p Ja nie pisiujem bloga, kiedys pisalam (jakies 3 lata temu), to sie ludzie bojali :evil_lol: A przeciez to byly tylko moje przemyslenia... :shake: A Ty sie Figusiowa z czego smiejesz? :mad: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']a no wstydam bo mało osob o nim wie i ja sobie tam tak swobodnie pisze.... :roll:[/quote]Ajj no nie zmuszamy... :evil_lol::evil_lol: [quote name='justys95']no fajniee...opuściłam tyle stron...:roll: jestem nie na czasie!!![/quote] Wystarczy że się z nami napijesz, bo to głównie o tym było i będziesz w temacie :lol: Quote
Marta_Ares Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ja tak nie na temat. Wybieracie sie moze na zlot w tym roku???? Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'][COLOR=Red]nie tylko nie tooo :placz::placz::placz: [COLOR=SeaGreen]jasne :D[/COLOR] [/COLOR][/quote] [COLOR=Red]No nie udawaj że się tym przejmujesz :evil_lol:[/COLOR] [quote name='g_o_n_i_a']I dobrze. :p Ja nie pisiujem bloga, kiedys pisalam (jakies 3 lata temu), to sie ludzie bojali :evil_lol: A przeciez to byly tylko moje przemyslenia... :shake: A Ty sie Figusiowa z czego smiejesz? :mad:[/quote]Wesoło mi :p [quote name='Marta_Ares']ja tak nie na temat. Wybieracie sie moze na zlot w tym roku????[/quote]Za daleko :-( Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']I dobrze. :p Ja nie pisiujem bloga, kiedys pisalam, to sie ludzie bojali :evil_lol: A przeciez to byly tylko moje przemyslenia... :shake:[/quote] tchórze ja bym se chciała pocytać :D [quote name=' :: FiGa ::']Ajj no nie zmuszamy... :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] a jeszcze za dużo rzeczy sie dowiecie i bedziecie mi zarzucac ze pijak i cpun jestem :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts