:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Jeszcze taka, nie figowa :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] zarąbista perspektywa :D [quote name='Sylwuunia :D']Tylko czekać aż ktoś Was skontroluje :evil_lol: Dziś jest znacznie lepiej :multi: Rano wzięłam ja na smycz bo nie chcę ją puszczać jeszcze wolno na ogród i z nią wyszłam. Siq robiła dłuuuuuuuuugo i jestem pod wrażeniem że jej pęcherz tyle tego pomieścił :-o Tabletki wnowu wrzuciłam do gardła bo nic jeść mam jej nie dawać, próbowała je zwymiotować ale jej się nie udało :diabloti: jak nas skontroluja to będziemy miały kłopociki :D A no widzisz ja zawsze mam racje :multi::multi::multi::multi: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']zarąbista perspektywa :D jak nas skontroluja to będziemy miały kłopociki :D A no widzisz ja zawsze mam racje :multi::multi::multi::multi: Dzięki :multi: I portfel się odchudzi troche Edytce :diabloti: W takim razie podaj mi liczby do totka :razz: P.S. Sama robias te bannerki? :razz: Quote
Bewarka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A tu niespodzianka :diabloti: bo Figa dalmatynką nie jest :evil_lol::evil_lol: a tak, tak...coś na początku o tym było...że nie ma rodowodu? :roll: Quote
diabelkowa Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Zawsze chcialam miec taki makijaz jak Figa :P Quote
dbsst Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 czesc milczku podziwiam foty :cool1: :loveu: i kropki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 justys95 napisał(a):a tak, tak...coś na początku o tym było...że nie ma rodowodu? :roll:Nie ma rodowodu, dzięki mojej głupocie :oops: diabelkowa napisał(a):Zawsze chcialam miec taki makijaz jak Figa :PAle mogą go mieć tylko uprzywilejowani :diabloti: dbsst napisał(a):czesc milczku podziwiam foty :cool1: :loveu: i kropki :loveu: :loveu: :loveu:Cześc gaduło ;) Dziwię się szczerze bo w naszej galerii nie ma fot które mogłyby zrobić na Tobie wrażenie :razz: Ale b dziękujemy że podziwiasz :multi::diabloti: Quote
leemonca Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Dziwię się szczerze bo w naszej galerii nie ma fot które mogłyby zrobić na Tobie wrażenie :razz: Ale b dziękujemy że podziwiasz :multi::diabloti: W każdej galerii są zdjęcia, które robią na innych wrażenie :lol: :lol: :lol: dzieńdoberek!!! Quote
Marta_Ares Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 sliczne:loveu: :loveu: zreszta jak reszta fotekw tej galerii:eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 leemonca napisał(a):W każdej galerii są zdjęcia, które robią na innych wrażenie :lol: :lol: :lol: dzieńdoberek!!!Ale dla osoby robiązcej zdjęcia np nikonem d70 moje fotki mogą wydawać się brzydkie :diabloti: Chyba nie zaprzeczysz :razz: Bo nie ma porównania między moimi zdjęciami a zdjęciamy debe, Twoimi czy też użytkowniczki AgaiPhara :razz: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Marta_Ares'] sliczne:loveu: :loveu: zreszta jak reszta fotekw tej galerii:eviltong:Dziekujemy za uznanie :multi: Quote
Pianka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']No dobra macie jeszcze jedną ;) Pędząca Figowa ale nie moge za bardzo szaleć bo fotek zostało mi zaledwie kilka a nie będę nowych robić przez jakis czas :evil_lol: Świetna fotka:loveu: Quote
diabelkowa Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 czuje sie taka nie uprzywilejowana:placz::placz::placz::placz: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Niech mnie ktos uszczypnie... :crazyeye::crazyeye: Ktoś nas odwiedził!! :multi: Pianka napisał(a):Świetna fotka:loveu:Dziękujemy :razz: diabelkowa napisał(a):czuje sie taka nie uprzywilejowana:placz::placz::placz::placz:To minie :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ziewacz zawodowy z Figi jest:lol: :lol: :lol: Quote
Bewarka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 hehe...a ja zaraz ide...dobranoc mówie, ide do mojej galerii, zegnam się i już...:) Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: [quote name='bonita']Cześć Figusiowa rodzinko :)Bry wierczorek :razz: [quote name='KaRa_TC'] Ziewacz zawodowy z Figi jest:lol: :lol: :lol:Taaaaa dajemy pokazy perfekcyjnego ziewania, szkolenia itp :razz: [quote name='justys95']hehe...a ja zaraz ide...dobranoc mówie, ide do mojej galerii, zegnam się i już...:)Bobranoc ;) Quote
Marta_Ares Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Sylwia tam Ci sie chyba jedna literka pomylila;)pilas cos?:razz: :razz: :razz: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Bry wieczor ziewacze :loveu: Kolejna osoba nas odwiedziła... :mdleje: to cud chyba jakiś :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Marta_Ares napisał(a):Sylwia tam Ci sie chyba jedna literka pomylila;)pilas cos?:razz: :razz: :razz::crazyeye::crazyeye: Osz kurcze jaki wysyp dziś u nas :evil_lol::evil_lol: Gdzie? Jaka literka?? :lol::lol::lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Dzięki :multi: I portfel się odchudzi troche Edytce :diabloti: W takim razie podaj mi liczby do totka :razz: P.S. Sama robias te bannerki? :razz: grubiutki jest nie martw sie :diabloti: tzn. był daaawno....:roll: [SIZE=2]za to sie już płaci :D a banerki ja robiłam :oops: Quote
Marta_Ares Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Chodzi mi o post ktory napisalas o godz.23.26 ostatni wyraz:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts