Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale mam zamieszanie, sama gubie sie w tym wszystkim ;)
Jutro organizujemy 18stke znajomego...
Impreza bedzie przednia :diabloti:
Zamowilismy 3 hammery, beda nas wozic po miescie :evil_lol:

[quote name='Vilena']Fotki super, nie narzekaj! :) Chyba nie widziałaś naszych ;)
https://lh3.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TZHUSsU79cI/AAAAAAAABCw/8BQysaohB0o/_DSC7013.JPG
Kochana :DOj tam :lol:

[quote name='ania90']sliczne foteczki:)
hi hi pilka pasuje kolorystycznie do psiaczka:)Inaczej byc nie moze :evil_lol:

[quote name='kamilka91']https://lh5.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TZHT__ikJZI/AAAAAAAABCE/LY54jw9pKIM/_DSC6917.JPG - Marceeel :loveu: i ten jego 'zaciesz debila' :evil_lol:

https://lh6.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TZHUeT9XpeI/AAAAAAAABDI/mCpsatT7H6U/_DSC7104.JPG - latająca Figowaa! :loveu:Lepiej bym tego nie ujela hahaha :evil_lol:

[quote name='Onomato-Peja']https://lh5.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TZHT__ikJZI/AAAAAAAABCE/LY54jw9pKIM/_DSC6917.JPG Piękniś :)Marcelek :loveu:

[quote name='Niufciak']https://lh5.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TZHT__ikJZI/AAAAAAAABCE/LY54jw9pKIM/_DSC6917.JPG
Ślicznee:loveu:
Wsadziłabym je do ramki:loveu:
Pomysle o tym :evil_lol:

München :loveu:

Alianz Arena

Ktore lepsiejsze? :roll:
(tu mi za ciasno u dolu)

czy

Posted

Ulica dodaje uroku, ale... ten kadr :placz: Zimno piekielnie bylo :lol: Wiec robilam tylko cyk i wiooooo z powrotem do pomieszczenia :evil_lol: Ale chyba pojade jeszcze te fote poprawic hahaha :evil_lol:

Posted

Jak dla mnie ta: http://img688.imageshack.us/img688/1900/dsc7263b.jpg ale wtedy już bez kawałka tej ulicy no i więcej dołu, ale widok świetny! ;)
Boże, ja nawet nie mam kiedy wyjść i coś pofocić :( Ale spoko, 13.05 kończę te nieszczęsne matury i....najpierw piję i śpię, :diabloti: a później FOCĘ DO WOLI! :multi:

18 znajomego? Ha! 18 to jest to! Też mam jedną w ten weekend :loveu: Zakazali mi brać aparat, a na takich imprezach uwielbiam robić foty... :mad:

Zamowilismy 3 hammery, beda nas wozic po miescie :evil_lol:
WTF? :razz:

PS. Jak dobrze, że jest jeszcze ktoś kto nie śpi... Usiłuję uczyć się WOSu, przeklęte to ;/

Posted

nicnasile napisał(a):

PS. Jak dobrze, że jest jeszcze ktoś kto nie śpi... Usiłuję uczyć się WOSu, przeklęte to ;/

No nie mów tylko, że nie znasz tej marki samochodu :lol:
**
ehh maturka, dziwne to był czasy :) i ja dopiero się uczyłam 2 tyg przed nią i zdałam :) więc wyszłam z założenia, że nie warto się tak denerwować tyle czasu przed nią.
ja tam student (osobna grupa społeczna) więc późno chodzę spać i późno wstaję :)

Posted

[quote name='kalyna']No nie mów tylko, że nie znasz tej marki samochodu :lol:

ahh to samochód?! :evil_lol: ;)

ehh maturka, dziwne to był czasy :) i ja dopiero się uczyłam 2 tyg przed nią i zdałam :) więc wyszłam z założenia, że nie warto się tak denerwować tyle czasu przed nią.
ja tam student (osobna grupa społeczna) więc późno chodzę spać i późno wstaję :)

Ha, właśnie ja się zaczęłam tak na poważnie uczyć od...wczoraj :D No dobra, zdarzały mi się przebłyski :evil_lol: A ten wos to jest jakiś żart, nie zdaję go na maturze, ale niestety mamy nienormalną nauczycielkę, która miesiąc przed maturą wymaga zbyt dużo jak na moje możliwości :diabloti: Efekt taki, że może mnie oblać, ale mam nadzieję, że tego nie uczyni :eviltong:

Posted

No to fakt nie za ciekawie...
ja byłam w technikum i do ostatnich dni w kwietniu to się uczyliśmy jako jedni z nielicznych :( bo egzamin zawodowy... I szczerze to WOSu nigdy nie lubiłam..
a na studia się wybierasz?
**
Nio i trochę nie na temat galeria rozmawiamy, mam nadzieję, że Figa nam to wybaczy :lol: (niestety nie wiem jak masz na imię)

Posted

Figa wybaczy! Zawsze wybacza :-P
Ha, właśnie to jest to w technikach, że są egzaminy zawodowe, więcej nauki jednak :-) Jednak nam już powoli odpuszczają. Ja chodzę do klasy dwujęzycznej, a francuskiego (na tym się opiera ta klasa) nie zdaję, więc mam lajt z tego przedmiotu akurat. A na studia się wybieram, obowiązkowo! :) Konkretniej na AWF, więc oprócz nauki ćwiczę silną wolę i robię pompki :evil_lol: Żartuję :) Pływam i takie tam ;)

A na imię mi Weronika :D
Ależ się zrobił wątek poznawczy w galerii Figi :cool3:

Posted

nicnasile napisał(a):
Ależ się zrobił wątek poznawczy w galerii Figi :cool3:

:)
Ja jestem Alina :)
Jest o więcej nauki w technikum, ale ja poszłam na studia typowo po tym zawodzie :) technikum handlowe a teraz studia ekonomiczne :lol:
AWF to już wyższa szkoła jazdy.. u mnie w szkole jest wydział właśnie wychowania i od razu idzie ich poznać, ba przeważnie w dresach chodzą i z wielkimi torbami...

Posted

kalyna napisał(a):
:)

AWF to już wyższa szkoła jazdy.. u mnie w szkole jest wydział właśnie wychowania i od razu idzie ich poznać, ba przeważnie w dresach chodzą i z wielkimi torbami...
:loveu::loveu::loveu:

Ekonomia? Handel? Mamooo, ja z matą to niewiele mam wspólnego :lol:

Posted

Jestem jestem :cool3:

[quote name='nicnasile']
Boże, ja nawet nie mam kiedy wyjść i coś pofocić :( Ale spoko, 13.05 kończę te nieszczęsne matury i....najpierw piję i śpię, :diabloti: a później FOCĘ DO WOLI! :multi:

18 znajomego? Ha! 18 to jest to! Też mam jedną w ten weekend :loveu: Zakazali mi brać aparat, a na takich imprezach uwielbiam robić foty... :mad:

Mam nadzieje ze wtedy pochwalisz sie co wypocilas :razz:

I jak bylo :razz: U nas bossko ;)

Hummer to auto ;) A nasz byl dokladnie taki:

[quote name='nicnasile']Ha, właśnie ja się zaczęłam tak na poważnie uczyć od...wczoraj :D No dobra, zdarzały mi się przebłyski :evil_lol: A ten wos to jest jakiś żart, nie zdaję go na maturze, ale niestety mamy nienormalną nauczycielkę, która miesiąc przed maturą wymaga zbyt dużo jak na moje możliwości :diabloti: Efekt taki, że może mnie oblać, ale mam nadzieję, że tego nie uczyni :eviltong:I jak Ci idzie? :evil_lol: Pewnie tak jak u mnie... jak krew z nosa :lol:

[quote name='kalyna']
Nio i trochę nie na temat galeria rozmawiamy, mam nadzieję, że Figa nam to wybaczy :lol: (niestety nie wiem jak masz na imię)Spoko, czujcie sie jak u siebie :lol:
Sylwia ;)

[quote name='nicnasile']Figa wybaczy! Zawsze wybacza :-P

Ależ się zrobił wątek poznawczy w galerii Figi :cool3::obrazic: :evil_lol:

Zmienimy tytula na "poznajmy sie przy gniotkach" i bedzie git :evil_lol:
[quote name='kalyna']
Ja jestem Alina :)
***Milo mi :evil_lol: Latwo zapamietac :grins:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']http://img846.imageshack.us/img846/4486/dsc7268q.jpg
ołaa, to najlepsze :D
skąd robiłaś te zdjęcia? wlazłaś na jakąś górę czy dach budynku? :lol:

miłego weekendu :)Z tej wierzy fotki byly robione:

I fotka z neta;)

[quote name='Avaloth']Jej, świetnie to wygląda :)
drugie ma faktycznie lepszy kadr, ale ta ulica dużo dodaje w tym pierwszym.. sama nie wiem które xdPojde tam jeszcze nie raz wiec poprawie to z ulica :diabloti:

[quote name='Luzia']No jak to gdzie, pewnie znowu się po jakiś dachach szlajała :diabloti::diabloti:

Ten wątek zaczyna wyglądać trochę tak jak w tym przysłowiu: "Gdy kota nie ma, myszy harcują" :evil_lol:

[quote name='Czarna_Owieczka']haha, racja :lol:Nic sie nie bojcie dziewczyny caly czas mialam na wszystko oko :diabloti:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

Sylwia ;)

Miło mi :)
ale samochód mieliście wypasiony :D i jak fajnie nim się jechało?
**
a ta wieża ale wysoko :crazyeye: z moim lękiem wysokości to żadnego zdjęcia bym nie zrobiła... :shake:

Posted

FIGA, wos pisałam jednak dzisiaj, masakra..nie wiem co będzie, teraz mam ważniejsze spr, np bibliografia z polaka i takie tam. Ej no wiem przecież co to hummer! Żartowałam jedynie, gdyż byłam zdziwiona :-) Ej no to się cieszę, że się wybawiłaś! :-) U nas w niedzielę też było suuuuuuper ! 18tki to jednak to! Kurcze, tylko zdaję sobie sprawę, że to już minęło, ten czas vixowania na 18, niestety....a za miesiąc maturka :(

Posted

kalyna napisał(a):
Miło mi :)
ale samochód mieliście wypasiony :D i jak fajnie nim się jechało?
**
a ta wieża ale wysoko :crazyeye: z moim lękiem wysokości to żadnego zdjęcia bym nie zrobiła... :shake:
Polski hh na full i jazdaaa :evil_lol: Pilismy szampana za szampanem i w efekcie wytoczylismy sie z tego cudenka prawie na czworakach :evil_lol: Podobnie bylo ze znajomymi ktorzy jechali w drugim aucie :evil_lol: A miny kierowcow bezcenne xD

Oj dalabys rade ;) Tam jest pieeeeknie :loveu:

nicnasile napisał(a):
FIGA, wos pisałam jednak dzisiaj, masakra..nie wiem co będzie, teraz mam ważniejsze spr, np bibliografia z polaka i takie tam. Ej no wiem przecież co to hummer! Żartowałam jedynie, gdyż byłam zdziwiona :-) Ej no to się cieszę, że się wybawiłaś! :-) U nas w niedzielę też było suuuuuuper ! 18tki to jednak to! Kurcze, tylko zdaję sobie sprawę, że to już minęło, ten czas vixowania na 18, niestety....a za miesiąc maturka :(

Kochana dasz dare! :calus: Pisalas probna tak?

A ta 18stka byla jedna z najlepszych na jakich bylam :D Jak zaczelismmy o 17, tak do domu wrocilismy o 10 nastepnego dnia :D Ale zostalibysmy dluzej na after party, lecz pare osob mialo za duze zgony :evil_lol: Robilam fotki na 2 aparaty - canona 40d i nikona d300 :loveu:

Posted

No to widzę, że było grubo...
No bo jakby nie było 18 to tylko raz w życiu :) bo potem to 18 będzie po jednej i drugiej stronie :)
ehh jak teraz patrzę na maturę z perspektywy czasu to to było pikuś i całe szczęście, że nie pisałam jeszcze matmy obowiązkowej :) bo to taki pikuś nie byłby...