Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ata']Dzieki ;),

Jak Ty w jednym poście umieszczasz tyle cytatów, bo ja do tej pory się nie nauczyłam:oops:[/QUOTE]

[quote name='lilk_a']dług wynosi teraz 1310,-[/SIZE][/U]

dodawanie wielu cytatów jest proste trzeba nacisnąć to takie coś małego z plusikiem koło "odpowiedz z cytatem" zaznaczasz tyle cytatów co chcesz zacytować , ostatni już normalnie "odpowiedz z cytatem" i już [URL="http://www.dogomania.pl/newreply.php?do=newreply&p=18413593"][IMG]http://www.dogomania.pl/images/buttons/multiquote_40b.png[/IMG] [/URL][/QUOTE]
wypróbowałam sobie również ;) , ale dalej nie mogę wprowadzić sobie w sygnaturkę info z bazarkiem :/

Posted

[quote name='docha']wypróbowałam sobie również ;) , ale dalej nie mogę wprowadzić sobie w sygnaturkę info z bazarkiem :/[/QUOTE]

bazarek leży na obu łopatkach , no ale mnóstwo jest takich bazarków a psów potrzebujących pomocy jeszcze więcej więc nie ma się co dziwić ....

[SIZE=2][COLOR=red][URL="http://www.dogomania.pl/threads/221159-Motylki-cegie%C5%82ki-dla-Samiego-na-koniec-niespodzianka-%21%21%21-do-25-.01.12-do-godz-24.oo?p=18402284#post18402284"][I][FONT=Georgia][B]Bazarek motylkowy dla Samiego zapraszam!!![/B][/FONT][/I][/URL]

[COLOR=black]zaznacz to co u góry przeciągnij po tym myszą , zrobi się granatowy pasek , naciśnij ctrl+c wejdz w pole sygnatury i wklej tzn naciśnij ctrl+v
moze sie zdarzyć tak że nie masz już miejsca to wtedy wypisuje komunikat [/COLOR]
[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='lilk_a']fajnie :)

kodu do banerka na wątku nie ma .... najprościej to przeciągnij z w wcięniętym lewym przyciskiem myszę po banerku aż zrobi się niebieskawy , naciśnij ctrl+c wejdz w edytuj sygnaturę i będąc w polu sygnatury naciśnij ctrl+v :)
faktycznie :) ..... może chcesz rudego do pary ? ;)[/QUOTE]

udało mi się :diabloti:
pewnie, że rudy do pary by się przydał -moja panna uwielbia towarzystwo innych psów

Posted

[quote name='Patmol']udało mi się :diabloti:
pewnie, że rudy do pary by się przydał -moja panna uwielbia towarzystwo innych psów[/QUOTE]
no to co ? ;) organizować kogoś do wizyty, żeby sprawdził czy masz drugi taki fotel dla Samiego ? :lol:

Posted

[quote name='Patmol']drugi fotel mam :diabloti: taki sam, ale już zapchany kotami[/QUOTE]:hmmmm: to koty na kanapę a Sami na fotel :evil_lol:
no ok , ale chociaż próbowałam ;)

Posted

[quote name='ata']Dobrze, że coraz więcej ludzi tu zagląda ;)[/QUOTE]
To dzięki PW.
Nie będę czekać aż mój podopieczny pójdzie do domu i już teraz zadeklaruję 10 zł.
Na czyje konto wysyłać i do którego każdego miesiąca?
Jeśli to ostatnie ma jakieś znaczenie.

Posted

[quote name='Mazowszanka']To dzięki PW.
Nie będę czekać aż mój podopieczny pójdzie do domu i już teraz zadeklaruję 10 zł.
Jeśli to ostatnie ma jakieś znaczenie.[/QUOTE]

Deklarację wyślij proszę na konto Lilk_a, na pewno nie długo tutaj zajrzy i Tobie przekaże ;)

Posted

witajcie ..... jakoś długo mnie nie było ;) ale zasnęłam jak kamień ;)

po pierwsze :
[B][U]dotarły nowe wpłaty na konto Samiego [/U]

[/B]deklaracje :[B]
UBOCZE Samsung za 3 mc ---- 60 zł

[/B]bazarek motylkowy :[B]
[/B][B]moca35 za motylki ------------20 zł

[/B]i jednorazowe :[B]
Anna i Bogdan P.- -------------20 zł[/B]

[I][B][COLOR=red]dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

[/COLOR][/B][COLOR=red][COLOR=black]Ubocze miał zaległości w deklaracjach - na dzień dzisiejszy wyrównane do stycznia włącznie ( 40 zł wpiszę na konto spłaty zadłuzenia)
odliczam też od długu 10 zł wpłacone przez Carycę na konto aty
[/COLOR][/COLOR][/I]

Posted (edited)

[quote name='Mazowszanka']To dzięki PW.
Jeśli to ostatnie ma jakieś znaczenie.[/QUOTE]
[COLOR=black]dziękujemy:loveu:
zaraz wysyłam pw :)

i następne wpłaty

[B]deklaracja 01/12 docha ---10 zł

i jednorazowa wpłata od Małgorzaty i Dariusza U. ----100 zł

[/B]stokrotnie dziekujemy[B] :loveu:
arkusz kalkulacyjny uzupełniony, koniecznie zajrzyjcie tam jest wszystko czytelne i jasne :)
[/B][/COLOR][SIZE=4][URL="http://www.lilka.grabalski.gre.pl/sami2012.xls"][FONT=Georgia][B]Arkusz kalkulacyjny rozliczeń Samiego -klik![/B][/FONT][/URL][/SIZE]

zaraz wpisuję wszystko w drugi post :)

Edited by lilk_a
poprawka Doroty S-S na dochę
Posted

[quote name='monika55']Zagladam często, ale co pisać?[/QUOTE]
Moniko, według moich wpisów brakuje od Ciebie deklaracji za miesiąc listopad i grudzień ?? Sprawdz proszę;)

Posted

[quote name='lilk_a']ata :) masz jakąś informację od florentynki ? co dalej z jej deklaracją ?[/QUOTE]
Zero odzewu..... Cajusa też nie mogę złapać...

Posted

[quote name='bakusiowa']Zrobiłam dzisiaj przelewik dla Samiego.[/QUOTE]
Tak, właśnie miałam napisać, że w drodze dla Samiego idzie [B]50z[/B]ł Dziękujemy:loveu:

Posted (edited)

[quote name='ata']Zero odzewu..... Cajusa też nie mogę złapać...[/QUOTE]
Cajusa to nie złapiesz , ja pytałam go o jego deklaracje i tu i na fb ... brak jakiegokolwiek odzewu więc trzeba go skreślić
i została jeszcze kakaicezar , ale też nie mam od niej odpowiedzi choć wysłałam chyba już parę pw

chodzi przecież tylko o informację na tak lub nie .... różnie się w życiu dzieje , nic nie jest na zawsze ....

[quote name='bakusiowa']Zrobiłam dzisiaj przelewik dla Samiego.[/QUOTE]
ślicznie dziękujemy:loveu:

Edited by lilk_a
Posted

Ludzie są jacyś niepoważni. Grzeczność nakazywałaby odpowiedzieć na pw. Nie ważne jaka to odpowiedź. Ty lilk_a pomagasz. Ile aukcji robiłaś na allegro aby nazbierać pieniędzy na potrzebujące psy. Tutaj coś nie widać tłumów.

Posted

[quote name='bakusiowa']Ludzie są jacyś niepoważni. Grzeczność nakazywałaby odpowiedzieć na pw. Nie ważne jaka to odpowiedź. Ty lilk_a pomagasz. Ile aukcji robiłaś na allegro aby nazbierać pieniędzy na potrzebujące psy. Tutaj coś nie widać tłumów.[/QUOTE]w natłoku nowych tematów , psów bardziej niż Sami skrzywdzonych czy chorych nie ma się co dziwić że mało tu osób pisze , zaglądają , ale pies bezpieczny więc nie ma alarmu
mnie najbardziej dobija stan psychiczny psa ..... i tak było z Samim jego przerażny wzrok , wciśnięcie się w kąt budy ... dla mnie to jest najgorsze
zwierzęta są przygotowane z natury na cierpienie fizyczne , to się zdaża w naturze , wzajemne walki , śmierć z rąk silniejszego , ale nikt nie przygotował zwierząt do cierpienia psychicznego , to się w naturze nie dzieje
tylko człowiek zdolny jest zadać powierzonym swojej opiece zwierzętom ból psychiczny , strach , przerażenie , niepewność ...
ból fizyczny , choroba , śmierć to zwykłe odczucia przypisane życiu , instynktownie sobie z tym radzą , owszem , odczuwają strach przed silniejszym zwierzęciem , zagrożeniem życia , wtedy obroną jest atak czy ucieczka
ale żyjąc w środowisku człowieka narażają się tym samym na atak z jego strony , atak często przemyślany , bestialski , ale też wynikający z głupoty czy założenia że człowiek jest panem życia....
jak dla mnie pomoc dla chorego fizycznie zwierzęcia jest pomocą konkretną: leczenie , operacja , konkretne działanie i skutek , ale pomoc psu ze zniszczoną psychiką to wielkie wyzwanie i chodzenie po grząskim gruncie
Sami ma miejsce gdzie może czuć się bezpiecznie ... ale ile jeszcze pracy nad nim , i jak długa droga do domu przed nim ? nie wiadomo