jola_li Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Jutro znowu wyjeżdżam na 2 tygodnie - będę mocno trzymać kciuki! Quote
lilk_a Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 jutro 9:30 Bartek ma być u Magdy .... Quote
Nutusia Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Wszystko będzie dobrze - nie ma innej opcji! :) Quote
lilk_a Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 właśnie wyjeżdżają od Magdy :) w komplecie :) teraz tylko jeszcze jeden sprawdzian - czy psy się zaakceptują Quote
LILUtosi Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Nie wiem jak to tam wygląda ale ja bym w umowie zrobiła zapis że jeśli pies (tfutfu) zostanie zwrócony to państwo zapłacą za budę. No i oczywiście pierwszy miesiąc hotelu. Quote
lilk_a Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 a to gorące zdjęcie z drogi :) Magda napisała " jedziemy " ;) Quote
lilk_a Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 to wiadomości na gorąco , Magda wyszła właśnie żeby sprawdzić co Zap zrobi jak jej nie będzie widział ale tak na szybko to jest ok , psy (oprócz Rudzi małego szczekacza ;) która próbowała ale zap ją zlekceważył ;) ) bardzo pozytywnie do siebie zareagowały ,Hektor jest psem stabilnym, w którym Zap będzie miał oparcie ,tak jak u Magdy była nim dla niego jej komondorka no i tyle ... chyba początek nowego rozdziału dla Zapa , na który czekaliśmy ... więcej potem , bo na tą chwilę tyle zapamiętałam z naszej króciutkiej rozmowy spróbuję zaprosić Bartka na wątek Quote
Nikus Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Trzymajmy kciuki co sił:) Jeszcze nie mogę w to uwierzyć:) Quote
lilk_a Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 to już :) Magda odjechała :) Zap został :) właśnie zasnął na kanapie , dużo miał dzisiaj chłopak wrażeń :) Quote
Ellig Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 to już :) Magda odjechała :) Zap został :) właśnie zasnął na kanapie , dużo miał dzisiaj chłopak wrażeń :) Quote
dziudziak Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Witam, na początku chciałbym podziękować wszystkim, którzy mieli wkład w adopcję Zapcia. Od wczoraj jest u mnie. Zdaniem Magdy dobrze nas przyjął i zakceptował. Z moim pieskami Rudzią i Hektorem też się zaprzyjaźnił, więc wszystko jest na dobrej drodze, żeby wreszcie miał swój własny dom w którym czuje się bezpiecznie i jest kochany. Quote
lilk_a Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 cieszę się że już jesteś :D i jeszcze w to wszystko nie mogę uwierzyć pięć lat temu Zap , wtedy Samsung wyruszył w drogę do lepszego życia z wrzesińskiego schroniska ... znalazł swoje miejsce na ziemi kilkanaście kilometrów od Wrześni , zatoczył koło.... to aż nieprawdopodobne :) Quote
dziudziak Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Szkoda,że nie znalismy się 5 latemu, bo Zapciu wtedy już by miał domek :smile: Quote
Nutusia Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Rewelacja! Zasnął na kanapie... Zapciu - warto było czekać! Panie Bartku - wszystkiego dobrego dla całej Rodziny :) Quote
dziudziak Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Spróbuje nagrać film z wspólnych zabaw psiaków, Nigdy wcześniej nic nie nagrywałem, dlatego, nie wiem czy mi sie to uda zrobić, ale jesli tak to wrzucę tu ten filmik :) Magda chyba nauczyła Zapcia że nie wolno spać w pościeli, bo nie chciał z nami spać w poścelonym łożku, ale znalazł sobie drugie alternatywne miejsce oprócz kanapy mianowicie dywanik który leż przy biurku od komputera. Jest bardzo grzeczny i myślę że szybko się u nas zaaklimatyzuje. :-) Quote
lilk_a Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 aktualne rozliczenie pod linkiem arkusza na pierwszej stronie na razie nic już nie wpłacajcie :) jeśli Agata.Sonia ureguluje zaległości to powinno wystarczyć do całkowitego rozliczenia z Madzią dziękuję wszystkim za te wspólne pięć lat :) Quote
Bjuta Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 No to wpłaćmy na jeszcze jeden miesiąc, bo pewnie Agata Sonia się nie zjawi z odsieczą i będzie OK. ? Quote
Recommended Posts