Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem jak to tam wygląda ale ja bym w umowie zrobiła zapis że jeśli pies (tfutfu) zostanie zwrócony to państwo zapłacą za budę. No i oczywiście pierwszy miesiąc hotelu.

Posted

to wiadomości na gorąco , Magda wyszła właśnie żeby sprawdzić co Zap zrobi jak jej nie będzie widział ale tak na szybko to jest ok , psy (oprócz Rudzi małego szczekacza ;) która próbowała ale zap ją zlekceważył ;) ) bardzo pozytywnie do siebie zareagowały ,Hektor jest psem stabilnym, w którym Zap będzie miał oparcie ,tak jak u Magdy była nim dla niego jej komondorka

no i tyle ...  chyba początek nowego rozdziału dla Zapa , na który czekaliśmy ...

więcej potem , bo na tą chwilę tyle zapamiętałam z naszej króciutkiej rozmowy

spróbuję zaprosić Bartka na wątek

Posted

Witam,

na początku chciałbym podziękować wszystkim, którzy mieli wkład w adopcję Zapcia. Od wczoraj jest u mnie. Zdaniem Magdy dobrze nas przyjął i zakceptował. Z moim pieskami Rudzią i Hektorem też się zaprzyjaźnił, więc wszystko jest na dobrej drodze, żeby wreszcie miał swój własny dom w którym czuje się bezpiecznie i jest kochany. 

Posted

cieszę się że już jesteś :D

i jeszcze w to wszystko nie mogę uwierzyć

pięć lat temu Zap , wtedy Samsung wyruszył w drogę do lepszego życia z wrzesińskiego schroniska ... znalazł swoje miejsce na ziemi kilkanaście kilometrów od Wrześni , zatoczył koło.... to aż nieprawdopodobne :)

Posted

Spróbuje nagrać film z wspólnych zabaw psiaków, Nigdy wcześniej nic nie nagrywałem, dlatego, nie wiem czy mi sie to uda zrobić, ale jesli tak to wrzucę tu ten filmik :) Magda chyba nauczyła Zapcia że nie wolno spać w pościeli, bo nie chciał z nami spać w poścelonym łożku, ale znalazł sobie drugie alternatywne miejsce oprócz kanapy mianowicie dywanik który leż przy biurku od komputera. Jest bardzo grzeczny i myślę że szybko się u nas zaaklimatyzuje. :-)

Posted

aktualne rozliczenie pod linkiem arkusza na pierwszej stronie

na razie nic już nie wpłacajcie :)

jeśli Agata.Sonia ureguluje zaległości to powinno wystarczyć do całkowitego rozliczenia z Madzią

dziękuję wszystkim za te wspólne pięć lat :)