Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

witajcie
przez parę dni miałam internet tylko w telefonie a niestety nie umiem poruszać się po dogomanii za pomocą telefonu (fb jakoś ogarniam )
6 września zapłaciłam za sierpień 600 zł
stan finansowy kiepski , parę osób zalega z deklaracjami a ja nie mam już cierpliwości by przypominać
pomyślę o jakimś allegro , może uda się zebrać dodatkowe fundusze
saldo z tego roku jest ujemne , wypadało by zebrać około 490 zł żeby to wyrównać

[FONT=Georgia][I][SIZE=3][COLOR=red]rozliczenia finansowe Samiego w[/COLOR][/SIZE][/I][I][B][U][SIZE=5][COLOR=red]
[/COLOR][/SIZE][/U][/B] [URL="http://www.lilka.grabalski.gre.pl/sami2012.xls"][SIZE=5][B]Arkuszu kalkulacyjnym rozliczeń Samiego -klik![/B][/SIZE][/URL][/I][/FONT]

Edited by lilk_a
Posted

[quote name='Aleksandra_B']Postaram się wpłacić nieco więcej pieniędzy we wrześniu ale będzie to kropla w morzu. Do kiedy planowo Zap zostaje u Magdy?[/QUOTE]

myślę że powinien już u Magdy zostać aż do adopcji , postaram się wystawić na aukcji kolejne obrazy dla Zapa , tylko tak mogę pomóc

Posted

Tak jak się umówiliśmy zrobiłam Zapowi ogłoszenia (na przygarnijzwierzaka i morusku), Odnowić je będę mogła dopiero w poniedziałek, bo jutro wyjeżdżam, wracam i wyjeżdżam pojutrze, więc wcześniej nie dam rady :).

Posted

[CENTER][SIZE=5][B]Z Rumunii jedzie do Polski kilkanaście psów
uratowanych przed rzezią.
Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie
o domach tymczasowych (mogą być płatne)
proszę o wiadomość.[/B][/SIZE]
[/CENTER]

Posted

a Zap zadamawia się coraz bardziej , odgłosy maszyn , stuki i puki, wiercenia z budowy "psiegopawilonu" nie robią na nim wrażenia , ignoruje je całkowicie :)

z ogłoszeń cisza absolutna , ani jednego maila ani telefonu

Posted

u Zapa bez zmian:)
wiadomość od Magdy :
Zap się nadal otwiera, bardzo przyzwyczaił sie do obecności gości, do panów budowlańców, do dźwieków, do domu po prostu. My w remontach i budowach,co dzikuskom pomaga bardzo.

Posted

Dziewczyny,przepraszam bardzo ,dopiero wczoraj wysłałam za wrzesień.tak mi przeleciał ten miesiąc .Za pażdziernik postram sie jak najszybciej ,jak to mozliwe .

Posted

mamy ogromną wpłatę od Layli :loveu: ... 500 zł ....co ratuje pięknie sytuację finansową Zapa
z ogłoszeń głucha cisza

uaktualniony arkusz na pierwszej stronie ... za wszystkie wpłaty pięknie dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='UBOCZE']Ja też przepraszam za zwłokę, w przeciągu kilku dni uzupełnię zaległości...[/QUOTE]Takie zaległości to żadne zaległości Ma6da to ma zaległości , docha ma zaległości , Agata.Sonia ma
Wasze zaległości to żadne zaległości ;)

Posted

Odnowiłam Zapowi ogłoszenia na morusku i przygarnij zwierzaka dopisując, że jest w typie psa pasterskiego, owczarka.
Wydaje mi się, że warto kilka takich "typów" dopisać, bo ludzie często nawet szukając kundelków podają jakieś podobieństwo w wyszukiwarce.
Nie bardzo wiem, co więcej można Zapowi przypisać?

Cieszę się ogromnie z wpłaty Layli :)!!!

(Pojutrze wyjeżdżam).

Posted

dzięki Jola_li :) dla mnie Zap to po prostu żółty mieszaniec , jakoś nie widzę w nim żadnej rasy to nie podpowiem ... po prostu pies :) dużo takich psów widać np w filmach przyrodniczych z afryki .. może trochę mniejsze są ... wydaje mi się że to mieszanka z dziada pradziada i już żadnej rasy dopatrzeć się nie można :)

Posted

Ja uwielbiam kundelki i też na siłę nie dopatruje się jakichś ras, ale ----
1. kiedyś Nutusia napisała, że w ogłoszeniu, że piesek "nie będzie większy od yorka" i ludzie którzy szukali pieska w typie yorka (i tak wpisali w wyszukiwarce) trafili na niego i go adoptowali, choć z yorkiem nie miał nic wspólnego ;).
2. kiedyś moja córka znalazła psa, dla którego ogłoszenia robiłam ja (pisząc o nim jako o kundelku) i Ellig - pisząc: "w typie border collie. Na moje ogłoszenie zgłosiła się 1 osoba, na ogłoszenie Ellig dwie, z których jedna go adoptowała ;).

Myślę, że ten "typ" jest czasem wpisywany po to, by zasygnalizować preferencje odnośnie wielkości czy rodzaju sierści.

Aha, wykreśliłam zdanie o pracy z behawiorystą, bo to może sugerować jakieś nierozwiązane problemy (zwykle nikt nie korzysta z pomocy behawiorysty bez poważnej przyczyny). Zapkowa sytuacja jest szczególna, ale to z takiego zapisu nie wynikało i dla osób nie znających sprawy, mogłoby być być mylące (skoro ciągle wymaga profesjonalnej pomocy :)).