lilk_a Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 (edited) witajcie przez parę dni miałam internet tylko w telefonie a niestety nie umiem poruszać się po dogomanii za pomocą telefonu (fb jakoś ogarniam ) 6 września zapłaciłam za sierpień 600 zł stan finansowy kiepski , parę osób zalega z deklaracjami a ja nie mam już cierpliwości by przypominać pomyślę o jakimś allegro , może uda się zebrać dodatkowe fundusze saldo z tego roku jest ujemne , wypadało by zebrać około 490 zł żeby to wyrównać [FONT=Georgia][I][SIZE=3][COLOR=red]rozliczenia finansowe Samiego w[/COLOR][/SIZE][/I][I][B][U][SIZE=5][COLOR=red] [/COLOR][/SIZE][/U][/B] [URL="http://www.lilka.grabalski.gre.pl/sami2012.xls"][SIZE=5][B]Arkuszu kalkulacyjnym rozliczeń Samiego -klik![/B][/SIZE][/URL][/I][/FONT] Edited September 10, 2013 by lilk_a Quote
Aleksandra_B Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Postaram się wpłacić nieco więcej pieniędzy we wrześniu ale będzie to kropla w morzu. Do kiedy planowo Zap zostaje u Magdy? Quote
lilk_a Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 [quote name='Aleksandra_B']Postaram się wpłacić nieco więcej pieniędzy we wrześniu ale będzie to kropla w morzu. Do kiedy planowo Zap zostaje u Magdy?[/QUOTE] myślę że powinien już u Magdy zostać aż do adopcji , postaram się wystawić na aukcji kolejne obrazy dla Zapa , tylko tak mogę pomóc Quote
jola_li Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Tak jak się umówiliśmy zrobiłam Zapowi ogłoszenia (na przygarnijzwierzaka i morusku), Odnowić je będę mogła dopiero w poniedziałek, bo jutro wyjeżdżam, wracam i wyjeżdżam pojutrze, więc wcześniej nie dam rady :). Quote
lilk_a Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 A Zapcio miewa głupawki, szaleje, zadowolony jak basza. Panisko.;) Quote
jola_li Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [CENTER][SIZE=5][B]Z Rumunii jedzie do Polski kilkanaście psów uratowanych przed rzezią. Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie o domach tymczasowych (mogą być płatne) proszę o wiadomość.[/B][/SIZE] [/CENTER] Quote
lilk_a Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 a Zap zadamawia się coraz bardziej , odgłosy maszyn , stuki i puki, wiercenia z budowy "psiegopawilonu" nie robią na nim wrażenia , ignoruje je całkowicie :) z ogłoszeń cisza absolutna , ani jednego maila ani telefonu Quote
Nutusia Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Mądry pies - w przeciwieństwie do ludzi, którzy nie dzwonią ;) Quote
lilk_a Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 uzupełnilam arkusz z rozliczeniem o nowe wpłaty stan na tą chwilę 205 zł mam wpłatę od Martyny B. 20 zł ... czy to któraś z Was ? Quote
lilk_a Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 u Zapa bez zmian:) wiadomość od Magdy : Zap się nadal otwiera, bardzo przyzwyczaił sie do obecności gości, do panów budowlańców, do dźwieków, do domu po prostu. My w remontach i budowach,co dzikuskom pomaga bardzo. Quote
Maciek777 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Zaglądam co jakiś czas i pora dać znak życia;) Z Zapa słaby tropiciel - nie może znaleźć domu;):shake: Quote
ata Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Wiem, że to mało, ale zawsze.... Zap powiększył swoje konto o 10zł :) Pozdrawiam Quote
Nutusia Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Oj, Zapino - wybrałbyś ty się chłopaku do domku wreszcie... Quote
Javena Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Dziewczyny,przepraszam bardzo ,dopiero wczoraj wysłałam za wrzesień.tak mi przeleciał ten miesiąc .Za pażdziernik postram sie jak najszybciej ,jak to mozliwe . Quote
lilk_a Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 mamy ogromną wpłatę od Layli :loveu: ... 500 zł ....co ratuje pięknie sytuację finansową Zapa z ogłoszeń głucha cisza uaktualniony arkusz na pierwszej stronie ... za wszystkie wpłaty pięknie dziękuję :loveu: Quote
UBOCZE Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Ja też przepraszam za zwłokę, w przeciągu kilku dni uzupełnię zaległości... Quote
lilk_a Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 [quote name='UBOCZE']Ja też przepraszam za zwłokę, w przeciągu kilku dni uzupełnię zaległości...[/QUOTE]Takie zaległości to żadne zaległości Ma6da to ma zaległości , docha ma zaległości , Agata.Sonia ma Wasze zaległości to żadne zaległości ;) Quote
jola_li Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Odnowiłam Zapowi ogłoszenia na morusku i przygarnij zwierzaka dopisując, że jest w typie psa pasterskiego, owczarka. Wydaje mi się, że warto kilka takich "typów" dopisać, bo ludzie często nawet szukając kundelków podają jakieś podobieństwo w wyszukiwarce. Nie bardzo wiem, co więcej można Zapowi przypisać? Cieszę się ogromnie z wpłaty Layli :)!!! (Pojutrze wyjeżdżam). Quote
lilk_a Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 dzięki Jola_li :) dla mnie Zap to po prostu żółty mieszaniec , jakoś nie widzę w nim żadnej rasy to nie podpowiem ... po prostu pies :) dużo takich psów widać np w filmach przyrodniczych z afryki .. może trochę mniejsze są ... wydaje mi się że to mieszanka z dziada pradziada i już żadnej rasy dopatrzeć się nie można :) Quote
jola_li Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Ja uwielbiam kundelki i też na siłę nie dopatruje się jakichś ras, ale ---- 1. kiedyś Nutusia napisała, że w ogłoszeniu, że piesek "nie będzie większy od yorka" i ludzie którzy szukali pieska w typie yorka (i tak wpisali w wyszukiwarce) trafili na niego i go adoptowali, choć z yorkiem nie miał nic wspólnego ;). 2. kiedyś moja córka znalazła psa, dla którego ogłoszenia robiłam ja (pisząc o nim jako o kundelku) i Ellig - pisząc: "w typie border collie. Na moje ogłoszenie zgłosiła się 1 osoba, na ogłoszenie Ellig dwie, z których jedna go adoptowała ;). Myślę, że ten "typ" jest czasem wpisywany po to, by zasygnalizować preferencje odnośnie wielkości czy rodzaju sierści. Aha, wykreśliłam zdanie o pracy z behawiorystą, bo to może sugerować jakieś nierozwiązane problemy (zwykle nikt nie korzysta z pomocy behawiorysty bez poważnej przyczyny). Zapkowa sytuacja jest szczególna, ale to z takiego zapisu nie wynikało i dla osób nie znających sprawy, mogłoby być być mylące (skoro ciągle wymaga profesjonalnej pomocy :)). Quote
Nutusia Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Cześć Zap, wielorasowy żółty psie - najrasowszy kundelaszku :) Jola ma rację ;) Quote
Olena84 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Dostałam zaproszenie od zozoli77 na wątek, sama utrzymuje dziukusa i poczytam jak tutaj dawano sobie rade Quote
Recommended Posts