Ellig Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Dobrze ,ze pieniadze dotarly , trudno znalesc potwierdzenie a jak jest wszystko w jednym miejcu to lepiej widac, dziekuje:) Przepraszam ale jestem Ellig a nie Elling. Quote
ata Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Ellig']Dobrze ,ze pieniadze dotarly , trudno znalesc potwierdzenie a jak jest wszystko w jednym miejcu to lepiej widac, dziekuje:) [B]Przepraszam ale jestem Ellig a nie Elling[/B].[/QUOTE] Już poprawiłam :oops:;) Quote
Bjuta Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Sami robi niesamowite postępy!!! Super filmik! Dzięki!! Przystojniaczek z tego Samiego!! [URL="http://jamor.fotosik.pl/albumy/792908.html"][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b09f7c6295896548.html"][IMG]http://images8.fotosik.pl/515/b09f7c6295896548.jpg[/IMG][/URL] Quote
lilk_a Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='ata']przecież pisałam już gdzieś, że doszła wpłata od Elling................. proszę powiedz gdzie mam ją umieścić?? Z Jamorem już dawno ustaliłam, że wpłacać będę za przepracowany miesiąc;), Ok, Elling, już uzupełnione na pierwszej;) już 22.10 pisałam potwierdzenie, że przelew dotarł....post 128.[/QUOTE] tam gdzie uzupełniłaś :) w jednorazowych :) dzięki :) tak chyba lepiej jak wszystko jest w jednym miejscu ;) Quote
ata Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [B]Lilk_a[/B], muszę odszukać jeszcze parę wpłat;) ZA duże zdjecia wklejacie, modzi nie będą zachwyceni:loveu: [B]Jamor[/B], pisałeś, że jak wchodzisz do kojca, to Sami podnosi warę.... co wtedy robisz ?? Quote
lilk_a Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='ata'][B]Lil_a[/B], muszę odszukać jeszcze parę wpłat;) ZA duże zdjecia wklejacie, modzi nie będą zachwyceni:loveu: [B]Jamor[/B], pisałeś, że jak wchodzisz do kojca, to Sami podnosi warę.... co wtedy robisz ??[/QUOTE] no ciut za duże ;) ale jakie ładne :):) no właśnie co robisz ? dobrze byłoby wiedzieć jak się w takiej sytuacji zachować :) ja chyba bym też zęby wyszczerzyła :evil_lol: Quote
ata Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Lilk_a, już poprawiłam:evil_lol: Kliknij jeszcze na butelkowy bazarek:eviltong: Quote
lilk_a Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='ata']Lilk_a, już poprawiłam:evil_lol: Kliknij jeszcze na butelkowy bazarek:eviltong:[/QUOTE] kliknęłam , dopisałam , zakończyłam :) za udział w transportowym bazarku serdecznie dziękujemy raz jeszcze :loveu: Quote
ata Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [B]monika55[/B], Twoją wpłatę 20zł zapisałam na pażdziernik i listopad po 5zł, drugie 10zł uregulowałam marzec i kwiecień. Quote
Agata,Sonia Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Jestem w wielkim szoku!!!! i niesamowicie szczęśliwa,że Sami jest w hotelu u Jamora i robi takie postępy! Quote
jamor Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='ata'][B]Lilk_a[/B], muszę odszukać jeszcze parę wpłat;) ZA duże zdjecia wklejacie, modzi nie będą zachwyceni:loveu: [B]Jamor[/B], pisałeś, że jak wchodzisz do kojca, to Sami podnosi warę.... co wtedy robisz ??[/QUOTE] olewam to i robie swoje. Quote
monika55 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 No głupia sytuacja. Nie miałam zanotowane tej deklaracji, a nikt nie przypomniał. Oczywiście uzupełnie. Quote
lilk_a Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 [quote name='jamor']olewam to i robie swoje.[/QUOTE] tak myślałam , to chyba jedyna metoda:) [quote name='monika55']No głupia sytuacja. Nie miałam zanotowane tej deklaracji, a nikt nie przypomniał. Oczywiście uzupełnie.[/QUOTE] będziemy przypominać :) Quote
anna10025 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Poszła moja wpłata za październik i listopad. Quote
lilk_a Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 [quote name='anna10025']Poszła moja wpłata za październik i listopad.[/QUOTE] dziękujemy serdecznie :) co słychać u naszego Samsunga ? Quote
jamor Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='lilk_a']dziękujemy serdecznie :) co słychać u naszego Samsunga ?[/QUOTE] a tego to ja nie wiem, słuch to maja słaba strona Quote
ata Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='jamor']a tego to ja nie wiem, słuch to maja słaba strona[/QUOTE] Ja to już się nawet nie pytam, aby nie drażnić GURU ... :evil_lol: Quote
lilk_a Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 [quote name='jamor']a tego to ja nie wiem, słuch to maja słaba strona[/QUOTE] [quote name='ata']Ja to już się nawet nie pytam, aby nie drażnić GURU ... :evil_lol:[/QUOTE] to ja też pytać nie będę :evil_lol: ale mogę się domyślić .... je , śpi , chodzi , biega ..... no i co tam jeszcze robić musi :) Quote
lilk_a Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 powysyłam trochę zaproszeń na wątek .... trzeba zająć się zebraniem deklaracji do końca .... ;) Quote
jamor Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 - wczoraj podczas łazenia na smyczy skubnął mi dwa razy smakołyka z ręki ( hehe, kocie przysmaczki wiskasa) . w trakcie marszu jest rozluzniony. jak sie zatrzymamy to sie znów jest spiety. - jak widzi ze konczy sie czas dla jego grupy sam odnajduje swój kojec i włazi do niego i czeka aby zamknać furtke za nim - podczas biegania luzem z psami dystans od mojej osoby 10 m a nie jak na początku 130m Quote
lilk_a Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='jamor']- wczoraj podczas łazenia na smyczy skubnął mi dwa razy smakołyka z ręki ( hehe, kocie przysmaczki wiskasa) . w trakcie marszu jest rozluzniony. jak sie zatrzymamy to sie znów jest spiety. - jak widzi ze konczy sie czas dla jego grupy sam odnajduje swój kojec i włazi do niego i czeka aby zamknać furtke za nim - podczas biegania luzem z psami dystans od mojej osoby 10 m a nie jak na początku 130m[/QUOTE] to super :) małymi kroczkami do przodu :lol: a już miałam pisać i napisałam : oj cicho tu cicho :mad: nikt cię Sami nie odwiedza ;) to ja odwiedzę i popiszę sobie .... a tu taki mały off topik :):) wczoraj już trzy lata jak mamy swoją Fiśkę po śmierci dwóch poprzednich psów , przez pięć lat nawet nie było rozmowy o jakimkolwiek psie aż tu pewnego dnia córka idąc do szkoły znalazła szczeniaka błąkającego się po ulicy , zaprowadziła do szkoły , wysłała mi mmsem zdjęcie błagając o to żeby mógł wrócić z nią do domu .... pierwsza reakcja ... nie , za dużo bólu kosztowało nas pożegnanie poprzednich psów .... psinkę zabrał kolega Kaśki , do tej pory mamy z nim kontakt , Luna , bo tak ma na imię znaleziona sunia ma się wspaniale .... ale ten mms , nagrany filmik poruszył coś zaskorupiałego , " lawina ruszyła" odezwała się dawna miłość do wyżłów przesiedziałam całą noc w poszukiwaniu ogłoszenia o wyżłach w pobliżu Częstochowy , nie mieliśmy wtedy samochodu , trzeba było szukać blisko .... nie było żadnego aktualnego ogłoszenia ... zaczęłam grzebać w kopiach , nieaktualnych już stronach .... znalazłam , nawet nie słuchałam męża , zadzwoniłam , pan zdziwił się trochę że ja z ogłoszenia , które już miesiąc nie było aktualne ... powiedział że jest jeszcze jedna suka .... trochę dziwnym głosem , ale nie zwróciłam na to uwagi Pojechaliśmy ... z siostrą męża , która niedawno zrobiła prawo jazdy i za diabła nie chciała puścić mojego mąża za kierownicę bo ona "musi " przejechanie 30 km zajęło nam półtorej godziny , były roboty drogowe po drodze i ruch wahadłowy , nieprzewidziany wjazd do lasu .... zmylenie drogi ... ale dojechaliśmy ..... pani przyniosła sunię z jakiś pomieszczeń gospodarczych 2,5 miesięcznego wyżła wielkości dorosłego ratlerka z wielkim brzuchem , na cieniutkich trzęsących się nózkach , idącego wzdłuż ściany bo tylko to chroniło ją przed upadkiem .... sunia miała upalone wąsy i tanki po oparzeniach na sobie ..... dalszą częśc wizyty wykropkuję ................. malutka pojechała z nami , do Kasi przylgnęła jak magnes spała tylko w naszej obecności , na kolanach a w zasadzie jak niemowlę , które przytula się do siebie czekając aż mu się odbije ... a dalej już będzie w skrócie ..... reakcja lekarza .... pokrecenie głową :shake: reakcje lękowe , strach , paniczny strach przed obcymi ludzmi , dziećmi , odgłosami , nawet puszczenie wody z kranu było straszne ale udało się , albo prawie udało ... po pół roku u nas , Fisia po raz pierwszy zakopała się w pościel Kaśki i usnęła sama ! to był sukces , wielki sukces dla psa , który do tej pory nie odstępował człowieka na krok .... dziś mamy energiczną , wesołą suczkę choć chwilami dopadają ją duchy przeszłości i wtedy się boi ... te chwile są krótkie , ale przypominają że człowiek kiedyś , na początku jej życia ją skrzywdził .... tak wyglądała po miesiącu u nas [CENTER][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/1figusia/figusia1.jpg[/IMG] a tak wygląda teraz [IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/1figusia/wsloncu.jpg[/IMG] [LEFT]i to jest super sprawa że można to zrobić , że można pomóc psu i cieszyć się tym że jest obok :) [/LEFT] [/CENTER] Quote
Florentynka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Cieszę się z postępów Samsunga. A o swoich zaległościach pamiętam, czekam aż mi łaskawie przeleją co mi się należy i będę zaległości uzupełniać. Quote
ata Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Lilk_a, ja po prostu nie zdążyłam Jamorowi odpisać, za czym odświeżyłam stronę pojawił się Twój post ;) Widzę tu śliczną sunię i duże serce jej opiekunów :loveu: Jamor super, jak dla mnie to są non stop ogromne kroki :) hura, hura ;) Quote
lilk_a Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='ata']Lilk_a, ja po prostu nie zdążyłam Jamorowi odpisać, za czym odświeżyłam stronę pojawił się Twój post ;) Widzę tu śliczną sunię i duże serce jej opiekunów :loveu: Jamor super, jak dla mnie to są non stop ogromne kroki :) hura, hura ;)[/QUOTE] postępy naprawdę ogromne , mogę sobie wyobrazić podchody Samiego do wiskasa ...a swoją drogą co ma w sobie kocie jedzenie że psy go tak lubią dużo białka ? czy intensywniejszy zapach ? ata bo ja błyskawica jestem dla mnie naskrobanie takiej opowieści to sekund sześć :evil_lol: nie tak .... było tak .... pisałam , pisałam , aż mi się wylogowało z dogo , no to czekam aż się zaloguje a że dogomania chodzi ostatnio wolno , to odświeżyłam subskrybcje na innej karcie ... patrzę post jamora .... :crazyeye: to w te pędy czytam ... i przypomniało mi się że na drugiej karcie czeka mój post do wysłania .... a że już był w tracie wysyłki , to mogłam tylko edytować :lol: i pojawił się monstrualny off topik w szybkim tempie :):) Quote
kakadu Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 niestety toczka nikt nie chcial... :( a za jedyne 10 zlotych byl do wziecia... Quote
Recommended Posts