Tola Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Aga - może zmienić tytuł i umieścić tam nazwę miejscowości... Quote
agusiazet Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 Tola napisał(a):Aga - może zmienić tytuł i umieścić tam nazwę miejscowości... No, niestety nie da się:( Quote
terra Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Iwcia do góry, szukać domku. Teraz doczytałam, że jest ktoś zainteresowany adopcją Iwci, czy coś już wiadomo? Quote
agusiazet Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 Napisałam do Szamanki z prośbą o zmianę tytułu, ale reakcji brak:( A tu czas nagli!!! Quote
terra Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Z Bydgoszczy nie jest daleko do Solca Kujawskiego ok. 20 km. Może stamtąd by mógł albo wskazał kogoś innego. Martik b jest z Bydgoszczy http://www.dogomania.pl/forum/threads/27419-BLYSKAWICZNA-MAPA-DOGO-http-mapapomocy-dogomania-pl-REJESTRUJCIE-SIE!?p=2259753#post2259753 Quote
Tola Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Rozmawiałam przed chwilką z furciaszek - zadzwoni do pani i umówi się na wizytę. Pani mieszka w kamienicy razem z córką, mieszkanie niewielkie; nie potrafiła mi powiedzieć, dlaczego chce tak dużą sukę. Myśle, ze fur coś ustali. Wczoraj dzwonił tez facet z naszych okolic - wypatrzył Iwę na stronie internetowej fundacji. Podjadę tam prawdopodobnie dopiero we wtorek, bo to 50 km Quote
agusiazet Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Tola napisał(a):Rozmawiałam przed chwilką z furciaszek - zadzwoni do pani i umówi się na wizytę. Pani mieszka w kamienicy razem z córką, mieszkanie niewielkie; nie potrafiła mi powiedzieć, dlaczego chce tak dużą sukę. Myśle, ze fur coś ustali. Wczoraj dzwonił tez facet z naszych okolic - wypatrzył Iwę na stronie internetowej fundacji. Podjadę tam prawdopodobnie dopiero we wtorek, bo to 50 km No, jakie Iwa ma branie:) Quote
terra Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Oby któryś domek okazał się wart Iwci, trzymam kciuki. Quote
Tola Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 terra napisał(a):Oby któryś domek okazał się wart Iwci, trzymam kciuki. No własnie facert zadzwonił że już znalazł psa:shake: Quote
agusiazet Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Może Pani okaże się warta Iwy.... Trzymam za to kciuki! Quote
Tola Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Dzisiaj dzwoniła do mnie fur, ale nie mogłam odebrac w pracy. Potem próbowąłam sie z nią skontaktować, ale nie odbiera. Może są informacje z wizyty... Quote
agusiazet Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Aha, to będę trzymać kciuki za powodzenie wizyty! Quote
phase Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='handzia']No i jak? Wiadomo już coś?[/QUOTE] Było pisane, że : ;) [quote name='Tola']Dzwoniła fur - wizyta w piątek[/QUOTE] Quote
terra Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Dzisiaj wizyta, zaciskam kciuki, a tymczasem Iwcia hop na początek. Quote
agusiazet Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 Ja też zaciskam, Iwusia tak bardzo długo czeka na swój własny dom!!! Tymczasem otrzymałam grudniową deklarację od magenki1, dziękuję:) Stan konta wynosi 134 zł 55 gr. Quote
agusiazet Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 Ludziska!!!! Dobra wiadomość!!! Iwa już we własnym domu!!! Żeby tylko tam została na zawsze!!! Może Fur tu zajrzy i napisze coś więcej:) Niestety tytułu watku nadal nie mogę zmieniać:( A od moderatora żadnej odpowiedzi, ani pomocy:( Quote
phase Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 To napisz do innego moda. ;) Baaaaardzo się cieszę!!!! Powodzenia Iwuś!!! Quote
agusiazet Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [quote name='phase']To napisz do innego moda. ;) Baaaaardzo się cieszę!!!! Powodzenia Iwuś!!![/QUOTE] Napiszę, ale niedługo mi ich zabraknie:( Quote
Tola Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 :multi: Ja tez bardzo się cieszę, chociaż jednocześnie bardzo denerwuję się , bo te pierwsze dni w nowym domu to zawsze stres... Z relacji fur wiem, że Iwcia zamieszkała w w domciu, wczoraj była na pierwszym spacerku. Wieczorem był tel. , ze wszystko ok. Czekamy na bardziej szczegółową relację fur, bo wczorajszy dzień był dla niej na pewno również stresujący - Iwcia była już bardzo zadomowiona. Trzymajmy kciuki, zeby było wszystko ok. MNie bardzo cieszy fakt, ze to blisko fur i już jest umówiona na wizytę w środę. Moze będą zdjęcia:cool3: Aga - napisz mi an pv do jakiego moda już pisałas. Quote
agusiazet Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 Teraz napisałam do Maupa4 i proszę tytuł już zmieniony, bardzo dziękuję:) Quote
magenka1 Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 właśnie przeczytałam tą wspaniałą wiadomość na fb! tyle czasu czekaliśmy trzym kciuki za Iwcię oby było wszystko dobrze Quote
terra Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Zobaczyłam tytuł i aż mi serce do gardła wskoczyło :) Tak bardzo się cieszę i zarazem boję. Zaciskam kciuki, żeby Iwcia się szybko zadomowiła i żeby wszystko było jak należy. Quote
Recommended Posts