Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam przed chwilką z furciaszek - zadzwoni do pani i umówi się na wizytę.
Pani mieszka w kamienicy razem z córką, mieszkanie niewielkie; nie potrafiła mi powiedzieć, dlaczego chce tak dużą sukę.
Myśle, ze fur coś ustali.
Wczoraj dzwonił tez facet z naszych okolic - wypatrzył Iwę na stronie internetowej fundacji.
Podjadę tam prawdopodobnie dopiero we wtorek, bo to 50 km

Posted

Tola napisał(a):
Rozmawiałam przed chwilką z furciaszek - zadzwoni do pani i umówi się na wizytę.
Pani mieszka w kamienicy razem z córką, mieszkanie niewielkie; nie potrafiła mi powiedzieć, dlaczego chce tak dużą sukę.
Myśle, ze fur coś ustali.
Wczoraj dzwonił tez facet z naszych okolic - wypatrzył Iwę na stronie internetowej fundacji.
Podjadę tam prawdopodobnie dopiero we wtorek, bo to 50 km

No, jakie Iwa ma branie:)

Posted

Dzisiaj dzwoniła do mnie fur, ale nie mogłam odebrac w pracy. Potem próbowąłam sie z nią skontaktować, ale nie odbiera.
Może są informacje z wizyty...

Posted

Ludziska!!!! Dobra wiadomość!!! Iwa już we własnym domu!!! Żeby tylko tam została na zawsze!!! Może Fur tu zajrzy i napisze coś więcej:)

Niestety tytułu watku nadal nie mogę zmieniać:( A od moderatora żadnej odpowiedzi, ani pomocy:(

Posted

:multi:
Ja tez bardzo się cieszę, chociaż jednocześnie bardzo denerwuję się , bo te pierwsze dni w nowym domu to zawsze stres...
Z relacji fur wiem, że Iwcia zamieszkała w w domciu, wczoraj była na pierwszym spacerku.
Wieczorem był tel. , ze wszystko ok.
Czekamy na bardziej szczegółową relację fur, bo wczorajszy dzień był dla niej na pewno również stresujący - Iwcia była już bardzo zadomowiona.
Trzymajmy kciuki, zeby było wszystko ok.
MNie bardzo cieszy fakt, ze to blisko fur i już jest umówiona na wizytę w środę.
Moze będą zdjęcia:cool3:

Aga - napisz mi an pv do jakiego moda już pisałas.

Posted

Zobaczyłam tytuł i aż mi serce do gardła wskoczyło :)
Tak bardzo się cieszę i zarazem boję.
Zaciskam kciuki, żeby Iwcia się szybko zadomowiła i żeby wszystko było jak należy.