What May NN Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [quote name='BeaBono']ta fretka to wd mnie mix jamnika i ratlerka :diabloti:[/QUOTE] wybuchowa mieszanka :-) Quote
BeaBono Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 a jaki Filuś ma sopranowy szczek... :cool3: patrzcie ciocie, co fretka wyprawia w klatce :evil_lol: [IMG]http://img189.imageshack.us/img189/5843/pa280011n.jpg[/IMG] [IMG]http://img139.imageshack.us/img139/8867/pa280012.jpg[/IMG] Quote
What May NN Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 piękne jajka rzucają się w oczy :-) niech się chłopak cieszy i wystawia je do fotografowania - już niedługo :-) Quote
What May NN Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 my tu o jajkach, a on taki śliczny! taka mała glizda :-) Quote
haccord Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 super psiak...składam deklaracje 40 zł. Proszę o numer konta...z pozdrowieniami od ALPENKA :) Quote
What May NN Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 serdecznie dziękujey! kolorystyką Filuś jest podobny do Alpenka:-) Quote
ania z poznania Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Dziewczyny, Julia z Gliwic potrzebuje pomocy dla czterech pięknych szczeniaków, macie może jakiś pomysł?: [url]http://www.dogomania.pl/threads/195030-%C5%9Al%C4%85sk-N%C4%99dzna-szopa-za-dom...Pilnie-potrzebne-tymczasy-dla-4-szczeniak%C3%B3w[/url] Quote
KateBono Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Filutek czuje się dużo lepiej. Bardzo lubi wychodzić na spacerki, tak się cieszy że nie mogę mu założyć obróżki:evil_lol:. Klatka jest otwierana żeby sobie trochę pobiegał po pokoju. Warczy obszczekuje Dodka jak ten zbliża się do klatki. Pilnuje już domku - jak widzi kogoś na podjeżdzie i słyszy dzwonek do drzwi to szczeka. Apetyt mu dopisuje, je trzy posiłki dziennie - musi nabrać "ciałka" i być silniejszy przed operacją. Wczoraj z Gufciem wyrywali sobie "przytulankę - tygryska ", ciągnęli każdy w swoją stronę. Chłopaki trochę się bawią ( muszę pilnować, żeby nie dokazywali za dużo:evil_lol: ) Quote
What May NN Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 to super wieści... pies obronny z naszego Filusia :-) Quote
KateBono Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Filuś ma się dobrze. Żeby nie jego szczekanie to nie wiedziałabym, że mamy piesy w domu:evil_lol:Wielka radocha jak wychodzi na spacerek, jak przychodzę do domu to jest szał radości, stale jest "głodny" muszę uważać żeby go nie przekarmić:lol:Swoją maskotkę już prawie całą popsuł- jutro będą nowe dla psuji. Jutro chcę jechać do weta na szczepienia, obcięcie pazurków i założenie książeczki (mogę?)Koszt wszystkiego to około 70 zł. Jutro będę wiedziała ile zapłacę. Quote
What May NN Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 jasne - jak najbardziej wizyta u weta wskazana!! :-) Quote
What May NN Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/195679-Portfel-cienie-kosmetyczka-i-inne-na-DT-leczenie-Filutka-i-hotel-Diny-do-7.11?p=15655523#post15655523[/URL] zapraszam na bazarek dla Filusia oraz jego kolezanki ze schroniska - Diny.. Quote
What May NN Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 blueberrykiss a jak przygotowania do adopcji?? Misia akceptuje psiaki w domu?? czy jeszcze nie było więcej okazji sprawdzić?? Quote
.blueberry. Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Narazie gonimy wszystkie psiaki na polu żeby Miśka mogła się z nimi oswoić i zapoznać :) jeśli któryś nie jest nachalny to ona też nie szaleje. Na początku trzyma dystans ale później zajmuje się sobą. Mam nadzieję że przez ten czas będzie już dobrze przygotowana na przyjęcie Filusia w domu... Quote
What May NN Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 [quote name='blueberrykiss']Narazie gonimy wszystkie psiaki na polu żeby Miśka mogła się z nimi oswoić i zapoznać :) jeśli któryś nie jest nachalny to ona też nie szaleje. Na początku trzyma dystans ale później zajmuje się sobą. Mam nadzieję że przez ten czas będzie już dobrze przygotowana na przyjęcie Filusia w domu...[/QUOTE] profesjonalne podejście!! :-) fajnie!! Quote
What May NN Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 podniosę Filusia nocną porą... Quote
What May NN Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 a Filus już po szczepieniach?? Quote
KateBono Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Filuś jest po szczepieniu wirusówki, p/wściekliżnie ma być zaszczepiony za dwa tygodnie ( wet stwierdził, że lepiej zaszczepić go w 2-ch etapach ze względu na stan po wypadku ) Nie wiem czy dobrze zrobiłam bo naraziłam was cioteczki na dodatkowy koszt:oops: szczepienia ( bałam się o zdrowie Filutka - nie skontaktowałam się z Anetą bo zapomniałam telefonu:razz: i sama się porządziłam:mad:)Filutka jeszcze raz trzeba odrobaczyć, umówiłam się z wetem na piątek. Zabiorę też czipa, żeby gagatek miał swój "numerek" w razie "zguby":evil_lol: Założyłam mu książeczkę i kazałam obciąć pazurki. Rachunek będzie w piątek za szczepienie, odrobaczenie, obcięcie pazurków. Dzisiaj zapłaciłam 70 zł. Filuś był chyba bity "za wszystko co się dało", w samochodzie wymiotował i tak się bał, że nie mogłam go uspokoić:shake: ale dobre słówko i przytulanki pomogły Quote
What May NN Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 dobrze zrobiłaś - zdrowie Filusia najważniejsze! Quote
Recommended Posts