KateBono Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Witaj Filutku:lol: Fotki mamy obiecane, a w pamiętniczku pisałeś? Quote
.blueberry. Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Oj ale się Filusiek zamknął ostatnio. Ale to tylko na wątku bo w życiu diabeł w gorącej wodzie kąpany :) Wygodnicki szczurek się z niego zrobił :D śpi tylko na podusiach i to najlepiej z pańciem. Chyba zawarli między sobą jakiś pakt bo warknie glizdogon jeden jak się chcę położyć... Z Pikusiem żyją w zgodzie. Dzielny Filecik broni go i śpi razem z nim a Michalinkę to bardzo cieszy bo wreszcie jej się mały szczur na posłanko nie pakuje. Ostatnio cała trójka była na wakacjach u teściów i póki co powiedzieli że tydzień z diobłem im wystarczy na długi czas :evil_lol: bilans: kupa na dywanie, zjedzona poduszka, wylizane papucie, obszczekane wszystko dookoła, sik w windzie, zjedzone rękawice bokserskie teścia (!?) no i to co najlepsze to zrzucona ze ściany paprotka :D no bo tak fajnie listki dyndały... już jutro pamiętniczek dla Was ciotki :) Quote
Handzia55 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Wszystkie Filusie kochają podusie:evil_lol: mój też, mój też:multi: Quote
Ajula Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 jak miło, że Filecik nic się nie zmienia :) ale jakąś fotkę nam pokaż plizzz, najlepiej całej trójki! Quote
.blueberry. Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [B]ja latam.... :D [/B][IMG]http://i49.tinypic.com/wp5hl.jpg[/IMG] [B]o a tu już nie... :( [IMG]http://i47.tinypic.com/1pywxc.jpg[/IMG] dam pańciowi buziaczka [IMG]http://i49.tinypic.com/6i4ndk.jpg[/IMG] ale to wariowanie strasznie męczące... chyba się położę... [IMG]http://i45.tinypic.com/2hwduog.jpg[/IMG] A tutaj Michasia i Pikulek :) [IMG]http://i50.tinypic.com/14uie5z.jpg[/IMG] [/B] Quote
Ajula Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 o jakie fajne fotki :) Filutek dalej taki wariatek, czy już wydoroślał? Quote
.blueberry. Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Witamy fanki Filusia :) Nie mogę uwierzyć, że ten mały chochlik jest już ze mną 2 lata. Dwa lata prawdziwej i szczerej psiej miłości. Wiele za nami ale jeszcze więcej przed nami... Bilans jakkolwiek by na niego nie spojrzeć jest dodatni pomimo: - zjedzonych 50 par butów, szalików, rękawiczek, pasków, firanek, kwiatków, maskotek, poduszek, skarpetek, rajstop, rękawa od koszuli, 2 posłanek, dowodu rejestracyjnego, kalendarza, babcinych marchewek, kwiatków, ślimaków, torebki, śmieci z kosza, dywaników w łazience, teściowych rękawic bokserskich, nogi od stolika i miśkowych kłaków - potarganej pościeli, wykopanej ziemi z doniczki, zrzuconych bombek z choinki, skakaniu po stoliku, po Michalinie, po mnie, po gościach, sąsiadach i całkiem obcych ludziach - gonitwy po całym domu o 1 w nocy, kup na dywanie, dyndania na gałęziach, zniesienia tony kamyczków do domu, jazdy na sygnale do weta po zjedzeniu matczynych papuci pomimo tego wszystkiego wychodzę na plus bo on kocha mnie i ja kocham jego. Na zabój, pomimo wszystko i za wszystko. Za oczy wpatrzone we mnie bo to ja jestem jego całym światem.To na mnie czekał. Bo ze wszystkich wybrał mnie. Właśnie mnie... Quote
BeaBono Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='.blueberry.'] - zjedzonych 50 par butów, szalików, rękawiczek, pasków, firanek, kwiatków, maskotek, poduszek, skarpetek, rajstop, rękawa od koszuli, 2 posłanek, dowodu rejestracyjnego, kalendarza, babcinych marchewek, kwiatków, ślimaków, torebki, śmieci z kosza, dywaników w łazience, teściowych rękawic bokserskich, nogi od stolika i miśkowych kłaków - potarganej pościeli, wykopanej ziemi z doniczki, zrzuconych bombek z choinki, skakaniu po stoliku, po Michalinie, po mnie, po gościach, sąsiadach i całkiem obcych ludziach - gonitwy po całym domu o 1 w nocy, kup na dywanie, dyndania na gałęziach, zniesienia tony kamyczków do domu, jazdy na sygnale do weta po zjedzeniu matczynych papuci[/QUOTE] Cioteczko, Tobie się jakiś dogo-medal należy za anielską cierpliwość:calus:. Quote
Handzia55 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Bo Filusie takie są!:lol: Najukochańsze na świecie;) Quote
.blueberry. Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='BeaBono']Cioteczko, Tobie się jakiś dogo-medal należy za anielską cierpliwość:calus:.[/QUOTE] Najlepszą nagrodą jest Filuś sam w sobie :D Quote
Ajula Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 to już dwa lata :crazyeye: niemożliwe Filutkowa mamcio pociesz się tylko, że on może kiedyś wydorośleje i przestanie łobuzować :) Quote
Handzia55 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='.blueberry.']Najlepszą nagrodą jest Filuś sam w sobie :D[/QUOTE] Tak jest:lol: potwierdzam w całej rozciągłości:lol: Filuś to najlepsze co mi się w życiu przytrafiło:lol: Quote
.blueberry. Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Ajula przecież wszystkie wiemy, że to jest niemożliwe... musimy przestać się wreszcie wszystkie oszukiwać :lol: Quote
Ajula Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 ....e tam, moja Hexi w końcu wyrosła :D Kiedyś zawsze mówiłam, że jeszcze zatęsknimy za jej łobuzowaniem, i tak jest, bo teraz więcej śpi i już nie ma głupich pomysłów, a ja wiem, że to dlatego, że się starzeje :roll: w listopadzie skończyła 9 lat. Quote
.blueberry. Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 No nasz Pimpuś też z racji wieku (13 lat) był grzecznym psem. Dopóki nie trafił do nas i nie spotkał Fileta... :D Quote
.blueberry. Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Kochane dziewczyny :) Mogę chyba podzielic się z Wami tajemnicą :) powodem dla którego nie zamieszczałam tutaj opowiastek z filusiowego pamiętniczka jest chęć wydania dotychczasowych historyjek wraz z nowymi pisanymi przez cały czas w formie książeczki. Mam znajomego który może to fajnie zrobić niskim kosztem razem ze zdjęciami i w fajnej oprawie. Chciałabym później zrobic bazarek a dochoty przekazać na DT KB i BB oraz dla What May NN na dalszą pomoc w schronie. Byłybyście zainteresowane taką książką w cenie mniej więcej 25 złotych? :) Quote
ania z poznania Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 No pewnie!!!! Świetny pomysł :cool2:. Quote
Handzia55 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Jasne!:multi: Tylko Filutek musi pazurkiem dedykację skrobnąć dla Filusia, rzecz jasna:evil_lol: Quote
.blueberry. Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Handzia55']Jasne!:multi: Tylko Filutek musi pazurkiem dedykację skrobnąć dla Filusia, rzecz jasna:evil_lol:[/QUOTE] Boję się tylko, że wcześniej mógłby ją zeżreć :) Quote
What May NN Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 pomysł genialny :-) Talent nie się nie marnuje widzę, na szczęście!! Obecnie działam (tak jak KB i BB) pomagając Fundacji dla Zwierząt Animalia i jeśli miałabym decydować to przeznaczny dochód na Fundację, lub znajdzmi jakąs konkretną jedną biedę w potrzebie... ps. buziaki dla Filusia! Quote
.blueberry. Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Nie ma sprawy :) troszkę to jeszcze potrwa ale nie zawiedziecie się :) Filuś też by Was ucałował ale obecnie zajęty jest zjadaniem papucia. I wcale nie przeszkadza mu to, że jest na mojej nodze... Quote
Ajula Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 ja też się zapisuję na książeczkę! [quote name='Handzia55']Jasne!:multi: Tylko Filutek musi pazurkiem dedykację skrobnąć dla Filusia, rzecz jasna:evil_lol:[/QUOTE] albo chociaż odcisnąć łapkę :) Quote
Recommended Posts