anita_happy Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 [quote name='daśka'] Powiem Wam,że po adopcji Tuli będę musiała chwilkę odpocząć.Dobrze ,że Mateo,Sara i Daśka są zdrowe,bo chyba bym wykorkowała;-)[/QUOTE] nie zgadzam sie..ja przyjade :P zart...inne Ci damy..mniej klopotliwe! Quote
daśka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 heh a mnie komp działa po wyciągnięciu baterii,kilku stukach itd Tulina nam w siersć obrasta Kochani!!!!!!!!!!!!!!!!! na wcześniej nagiej szyi już jest pumex:-) sierściowy:-) byle do przodu.....wczoraj kupiłam jej 4 fląderki i filet z dorsza ze skórą.......nie byłoi śledzi,choć na rachunku napisane śledź i ryba świeża,masakra!!!!!!!!!!!!!jakaś,ale zbieram wsio cena 11,46 zł Quote
daśka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 nagieiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjj włosale odrastają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) Quote
Lolalola Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 widzisz!!!!!!!!!!!!!!!mowilam,ze bedzie ok,i ciesze sie jak wariat:):)biegne do pracy....................paaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Havanka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Widzę Daśka, że jednak udało Ci się z "wejściem" na dogo. Właśnie przyszłam, żeby podzielić sie tymi dobrymi wieściami, ale mnie uprzedziłaś!!! Chcę jeszcze dodać, ze skóra nie jest już taka zaogniona i pozostały juz tylko strupki - to też ważna informacja !!! Quote
daśka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 tak Havanko tutaj dobrze a w pieprz........ Dyminach lipaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem jak pomóc!!!? Quote
magiraf Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 :)))))))))))))))))))))))))) To mamy teraz 2 w 1 = Tulcia + jej wlasny osobisty Jeż (na szyjce) !!! Buuuuuuuuuuuziakos naaaj dla tego bossskiego Duetu!!! Dasia, jestes wiecej niz Wielka!!! Quote
Lolalola Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='Havanka']Widzę Daśka, że jednak udało Ci się z "wejściem" na dogo. Właśnie przyszłam, żeby podzielić sie tymi dobrymi wieściami, ale mnie uprzedziłaś!!! Chcę jeszcze dodać, ze skóra nie jest już taka zaogniona i pozostały juz tylko strupki - to też ważna informacja !!![/QUOTE] oooooo to jest nawet very important:) niebawem Tulasia zarosnie jak na wilczka przystalo i jej nie poznamy;) Quote
daśka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 oj zarośnie idziemy w dobrym kierunku:-):-):-) Quote
daśka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='anita_happy']nie zgadzam sie..ja przyjade :P zart...inne Ci damy..mniej klopotliwe![/QUOTE] Anita nie moge się z Tobą zgodzić,mniej kłopotliwe psiaki zawsze się gdzieś upchnie......już na wątku Saruni mojej kochanej ktos mi napisał,że może mi dać zdrową sunię na dt,a skończyło się na tym,że Sara trafiła do hotelu u wet,gdzie była trzymana w klatce,więc po nią w okolice Wrocławia pojechałam i tak jest u mnie Niestety domki o nią nie pytają:-( a to taka kochana starowinka jest................. Quote
Lolalola Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 a na to wszystko sklada sie: -apteka -olejki -szampony -rybki -masaze -gabkowanie -nacieranie -duzo jodu,bo nad morzem -opiekunka z marzen i snow Daska no i mamy zaczatki futerka:) nalezy sie tej suni jak nic,...nie moge patrzec na jej zdjecia ze schronu.....co ona musiala przezyc:( Quote
daśka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 wysłałam zdjęcia do Havanki ,proszę zerknijcie na jej pumex na szyi !!!!!!!!!!!!,ponieważ na łapkach już ma sierść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,grzbiet niestety jeszcze nieciekawy,ale bynajmniej strupki nie są zakrwione i chyba bedzie dobrze:-) ale mogłoby to wszystko szybciej działać:-) OTULINA VEL MANIACZKA PIŁECZEK:-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Havanka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='Lolalola']a na to wszystko sklada sie: -apteka -olejki -szampony -rybki -masaze -gabkowanie -nacieranie -duzo jodu,bo nad morzem -opiekunka z marzen i snow Daska [SIZE=3][B]no i mamy zaczatki futerka:)[/B][/SIZE] nalezy sie tej suni jak nic,...nie moge patrzec na jej zdjecia ze schronu.....co ona musiala przezyc:([/QUOTE] Te właśnie zaczątki futerka chcę pokazać na prośbę Daśki: [IMG]http://images49.fotosik.pl/374/79c677fde80af7aemed.jpg[/IMG] [IMG]http://images38.fotosik.pl/369/d09bfcce0cf83cd9med.jpg[/IMG] [IMG]http://images43.fotosik.pl/374/f55442810d358423med.jpg[/IMG] [IMG]http://images46.fotosik.pl/355/49aeb019dd55b685med.jpg[/IMG] Quote
tula Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Jej TULA wygląda o wieeele lepiej:) Daśka szacun:):) Quote
Lolalola Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Jejuuuuu plakac mi sie zachcialo jak ja zobaczylam na tych zdjeciach.......................kochana futrzaczka:)gratuluje:) Quote
daśka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='Lolalola']Jejuuuuu plakac mi sie zachcialo jak ja zobaczylam na tych zdjeciach.......................kochana futrzaczka:)gratuluje:)[/QUOTE] Lolalola nie płacz,jej już naprawdę nie dzieje się krzywda........zaufaj mi jest coraz lepiej,tylko dla mnie zbyt wolno to wszystko idzie,ale z drugiej strony Otulina jest u mnie dopiero 19 dni......... Quote
daśka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-9.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-10.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-11.png[/IMG] [IMG]http://images49.fotosik.pl/354/abad35cec8e02af6.jpg[/IMG] [IMG]http://images38.fotosik.pl/369/d09bfcce0cf83cd9med.jpg[/IMG] [IMG]http://images43.fotosik.pl/374/f55442810d358423med.jpg[/IMG] Quote
Lolalola Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 to naprawde OGROMNA PRZEMIANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daska you are too fast;) jestem pod wrazeniem:) Quote
Havanka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Daśka udało Ci się wkleić zdjęcia, a mowilaś, ze nie umiesz!!!:mad::mad::mad: Quote
anita_happy Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 [quote name='daśka']nagieiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjj włosale odrastają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)[/QUOTE] wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww [quote name='daśka']heh a mnie komp działa po wyciągnięciu baterii,kilku stukach itd Tulina nam w siersć obrasta Kochani!!!!!!!!!!!!!!!!! na wcześniej nagiej szyi już jest pumex:-) sierściowy:-) byle do przodu.....wczoraj kupiłam jej 4 fląderki i filet z dorsza ze skórą.......nie byłoi śledzi,choć na rachunku napisane śledź i ryba świeża,masakra!!!!!!!!!!!!!jakaś,ale zbieram wsio cena 11,46 zł[/QUOTE] ej..głodna jezdem! [quote name='daśka']Anita nie moge się z Tobą zgodzić,mniej kłopotliwe psiaki zawsze się gdzieś upchnie......już na wątku Saruni mojej kochanej ktos mi napisał,że może mi dać zdrową sunię na dt,a skończyło się na tym,że Sara trafiła do hotelu u wet,gdzie była trzymana w klatce,więc po nią w okolice Wrocławia pojechałam i tak jest u mnie Niestety domki o nią nie pytają:-( a to taka kochana starowinka jest.................[/QUOTE] łoka..zwracam honor!!!!!!!!kobieto..złota...to co...ma szukać kolejnej BIDY!ok a SARUNIE SIE WYADOPTUJE! luz.....szwadron tych co się gapią....JUZ na strony ogłoszeniowe!!no juz..nie podglądac..nie zazdrościć ino PISAC ogłoszenia..od patrzenia to sie ma lenia..a tu domków dla starych ONów trzeba! :P reasumując - daśka - obiecuje Ci, ze Ci pomoge z Sarą! łoka [quote name='Havanka']Daśka udało Ci się wkleić zdjęcia, a mowilaś, ze nie umiesz!!!:mad::mad::mad:[/QUOTE] hahahahahahha....wydało się...wydało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ła hahahahahahahahahahahahahahahh nie tylko anita i pudzian sie umieją ustawic...daska sie sama rozlicza...a havanke wkminiła we wstawianie fot! :) nie ma to tamto! jak ma sie w domu tyle owczarkó niemieckich i rottka to sie ma ten dojczurski dryg!!!!nie :P Quote
anita_happy Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 aha..jak mi moje osobiste wlosy odrastają na kończynach tak jak u TULI...to sie tak wcale nie ciesze...juz nie wspomne o tych włosach na twarzy! Quote
.blueberry. Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 ja chętnie oddam Tuli część swojego owłosienia :D Quote
daśka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='Havanka']Daśka udało Ci się wkleić zdjęcia, a mowilaś, ze nie umiesz!!!:mad::mad::mad:[/QUOTE] Eluś ja potrafię kopiować,ale nie potrafię wklejać!!! a wczoraj mój kom znów się zawiesił,chciałam jeszcze dopisać komentarz,ale już nie mogłam:-( Quote
daśka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='blueberrykiss']ja chętnie oddam Tuli część swojego owłosienia :D[/QUOTE] no to jest nas trzy.......................Tula obrośnie w moment:-) Quote
daśka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 łoka..zwracam honor!!!!!!!!kobieto..złota...to co...ma szukać kolejnej BIDY!ok a SARUNIE SIE WYADOPTUJE! luz.....szwadron tych co się gapią....JUZ na strony ogłoszeniowe!!no juz..nie podglądac..nie zazdrościć ino PISAC ogłoszenia..od patrzenia to sie ma lenia..a tu domków dla starych ONów trzeba! :P reasumując - daśka - obiecuje Ci, ze Ci pomoge z Sarą! łoka Anita ja już nie wiem co robić..............cholewkowego facebooka nie znam,Sara allegro już miała......niestety na jej wątku czuję się osamotniona,czy ktoś oprócz mnie i z pomocą Havanki cos robi...............nie!!!!!! Sara nie ma deklaracji !!!!!!! Quote
Recommended Posts