anita_happy Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 [quote name='MaDi']Następna sunia z okolic Radomia... Może pseudo robi porządki? Jest bardzo wychudzona zdjęcia nie oddają jej stanu faktycznego:shake: [url]http://www.dogomania.pl/threads/195378-Wychudzona-DONka-szuka-domu.?p=15627290#post15627290[/url][/QUOTE] TULA SIE NIE OBRAZI...kolega z celi obok :( potrzebuje POMOCY - NATYCHMIAST :( babki -sytuacja bardzo ... "słaba" :-( to samo schronisko - box obok..pogryziony, niesmiały i wycofany juz... a jak na kolanka pójdzie - ożywa!!! [B][FONT=Garamond][SIZE=4][URL="http://img641.imageshack.us/i/wowaschroniskowytwix.jpg/"][IMG]http://img641.imageshack.us/img641/7514/wowaschroniskowytwix.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/195382-microKUD%C5%81ACZ-TWIX-gnije-w-radomskim-schronie-STRACI%C5%81-NADZIEJ%C4%98-podda%C5%82-si%C4%99...DT-Pilne%21?p=15628364#post15628364"]http://www.dogomania.pl/threads/1953...4#post15628364[/URL][/SIZE][/FONT][/B] Quote
daśka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 że też ja nie mam więcej pokoi,ale już nie długo ...........:-) Quote
.blueberry. Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 daśka a czy 12 litrowy garnek może byc? Quote
tula Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 bardzo prosze o nr konta na PW na które mam wpłacić to 100 zł za transport TULI, nie wiem kiedy otrzymam zwrot ze schronu za transport Dodka, a widzę że suni kasa potrzebna, to na razie wpłacę ze swoich:) Quote
daśka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='blueberrykiss']daśka a czy 12 litrowy garnek może byc?[/QUOTE] a zapomniałam napisać,wczoraj kupiłam 15 litrowy za 30,05zł:-) Quote
.blueberry. Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 No to dobrze bo ten garnek to mi po nocach spać nie dawał :) Quote
daśka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Lolalola dotarły kropelki:-) wieczorem podam specyfik po raz pierwszy:-) DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!! Quote
Lolalola Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='daśka']Lolalola dotarły kropelki:-) wieczorem podam specyfik po raz pierwszy:-) DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Bardzo sie ciesze:)caly dzien myslalam o Tuluni,ale latam jak popieprzona;)milion spraw na glowie wrrrrrrrrrrr na pewno jej pomoga :) jutro wcale nie zajrze bo wyjezdzam z rana,wiec prosze wymiziac i wycalowac Tulunie:) Quote
anita_happy Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 a MY sie słyszałysmy DZIS!!!!!!!!!!!!!!!!!:P Quote
daśka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 wytulam i wycałuje tego grzybka:-) P.S.Zaczęli się kumplować z moim rottkiem,ale przez grzyba wciąż ją izoluję:-( Kropelki jej prosto w pyszczek dałam....smakują jej,wcale nie trzeba ich podawać na siłę,ponieważ Tula pipetę liże jak oszalała. To był Cioteczko strzał w 10-tkę:-) Quote
bela51 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Zapraszam na bazarek dla Tuli innych chorych ONek [url]http://www.dogomania.pl/threads/195366-Szyk-i-elegancja-nowa-dostawa-bazarek-dla-chorych-ONek-do-6.11.br[/url] Quote
Lolalola Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='daśka']wytulam i wycałuje tego grzybka:-) P.S.Zaczęli się kumplować z moim rottkiem,ale przez grzyba wciąż ją izoluję:-( Kropelki jej prosto w pyszczek dałam....smakują jej,wcale nie trzeba ich podawać na siłę,ponieważ Tula pipetę liże jak oszalała. To był Cioteczko strzał w 10-tkę:-)[/QUOTE] hihihihiih:)bardzo mnie to cieszy,moja Lola tez bardzo lubi kropelki,pysznosciowe(dosyc slodkie):) i zdrowe!!kochana Tusia,madra dziewczynka,wie co dobre:) Quote
Havanka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Witam wszystkie Cioteczki ! Wyobraźcie sobie, że dziś w nocy ja kąpałam Tulę! Faktycznie jest słodka i bardzo cierpliwa - niestety, to był tylko sen!:shake: Quote
Havanka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='megi_winters']Havanka, mogę prosić nr konta?[/QUOTE] Megi, na Tulcię zbiera Pudzian. Jak wejdzie na wątek na pewno prześle. Bardzo dziękujemy za chęć pomocy !!! Quote
daśka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 ja mam chyba jakieś omamy wzrokowe,ale wydaje mi się,że Tuli zmniejszają się cycuchy,ciekawe,czy to możliwe...... Quote
daśka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='Havanka']Witam wszystkie Cioteczki ! Wyobraźcie sobie, że dziś w nocy ja kąpałam Tulę! Faktycznie jest słodka i bardzo cierpliwa - niestety, to był tylko sen!:shake:[/QUOTE] no tak Havanko kapałaś ją,ale dlaczego u mnie w łazience:-) ja wiem,żeby swojej nie brudzić;-) a gąbeczką masowałaś Tulunię? Quote
...robaczek Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Ale sny.... cioteczki już świrują ...:D Quote
anita_happy Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Havanka - hahahh...już maiłam napisać!!!!że to nie sprawiedliwe!!!!! dziewczyny - płakać mi sie chce!!!!! w szydłwocu polujemy na suke - kudlaczke-taka ok 10 kg!!!śliczna i w ciazy!!! dzis ja sledziąłm..ona sobie przy parkingu legła!!! to aj do domu..po kielbaske.. i sedalin.. dalam jej dwa kawaleczki i chciałma po dobroci ja zabrac..ale ona z zebiskami do mne..to ja jej sedalin w kielbasce.. i karmilam dalej!!!lezala sobei PRzyszedł duzy pies - w obrozy- i mi ja wystraszył!!!!!!!!!!!!!!!!!kufaaaaaa 30 minut za nia leciałam....płakac mi sie chce ...uciekłą mi..... Quote
magiraf Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Anitka, zobaczysz ze sie znajdzie, trzymam za poszukiwanie mocno kciuki, daj nam znac prosze! A dzielnej Tulci-Kropelkowej Slodkiej Amatorce buziak wieeelki sle!!! Quote
Monika.D Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Jeju Anita... Biedna sunia... Jeszcze gdzieś 'padła' po tych tabletkach ... Quote
Havanka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='anita_happy']Havanka - hahahh...już maiłam napisać!!!!że to nie sprawiedliwe!!!!! dziewczyny - płakać mi sie chce!!!!! w szydłwocu polujemy na suke - kudlaczke-taka ok 10 kg!!!śliczna i w ciazy!!! dzis ja sledziąłm..ona sobie przy parkingu legła!!! to aj do domu..po kielbaske.. i sedalin.. dalam jej dwa kawaleczki i chciałma po dobroci ja zabrac..ale ona z zebiskami do mne..to ja jej sedalin w kielbasce.. i karmilam dalej!!!lezala sobei PRzyszedł duzy pies - w obrozy- i mi ja wystraszył!!!!!!!!!!!!!!!!!kufaaaaaa 30 minut za nia leciałam....płakac mi sie chce ...uciekłą mi.....[/QUOTE] O żesz!!!!...... Najadła się sedalinu i... zwiała! No to pewnie teraz gdzieś śpi. Anitka, wiem, ze się już nabiegałaś, ale gdybyś mogła przejść sie jeszcze.... Quote
IVV Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 jakby ktos Ci mogla pomoc ...Anitko prosze poszukaj malej jeszcze !!!! Quote
anita_happy Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 była...objechalam miasto!!!nie było jej nigdzie na widoku..ukryla sie i juz! zejde zaraz normalnie...a zakwasy mam takie, jakbym maraton zaliczyla!!! rozruszac moj 100kg, kt nie biega!kurnaaaaa.... mam nadziej,z e w jakis krzakach przespała sie!kufa sledzilam ja dobre 30 ponad minut!!a jej nic nie brało! dobre info, ze nie ma jej na ulicy Quote
anita_happy Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [quote name='IVV']jakby ktos Ci mogla pomoc ...Anitko prosze poszukaj malej jeszcze !!!![/QUOTE] nie bylo nikogo...ja ja obserwowalam...polozyla sie kolo markeu w słoncu i lezala..nie zwazała na ruch uliczny podeszaml ..dawalam po kawałku kielbaski...i chciałam ja za kark złapac - a ona mnie zebami... to jej daąłm kielbaske z tabletą!!! i podlecial pies - duzy w obrozy!!! i ja pogonił!!!!!!!!!!!! potem szedł za mna jak ja lecialma za suką!! jak na miescie zgubilam sunie to dalam kopniaka s..wi! jakis buc wypuszcza sobie psa na dwór i idzie do pracy!!! KURNA MAC jak jutro ozbacze tego psa to zadzwonie na SM i powiem, ze mnie złapał za noge!!! nauczys ie burak jeden albo drugi..ze jak sie ma pojebanego psa to sie go w domu trzyma jestem wk Quote
Recommended Posts