Mysia_ Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 w górę wędrujemy też wieczorkiem :) Quote
pidzej Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Bosku, czy kiedyś ktoś po Ciebie przyjdzie.... Quote
Mysia_ Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 ponad 6 lat schroniskowego życia :( Ponad 6 lat ciągłego czekania.... :roll: Quote
Herspri Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Hops Hops BOSEK do góry, pływaj piesku... :gent: taki ładny pies w schronie tak długo :shake: No śmiało kto pokocha Boska ? :loveu: Quote
Mysia_ Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 zapraszamy na pierwszą stronkę, moze ktoś tam Cię wypatrzy? :roll: Quote
ekardas Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Tyle dramatów schroniskowych, tyle nieszczęscia! Ty mozesz zmniejszyć to, zabierz mnie, chcę na spacery, chcę mieć pana, panią, domek, inni maja ja nie zasługuje? miejsca dużo mi nie potrzeba, jem tak sobie, wystarczy dwa razy w miseczce, noi picie dużo bo biegam, możesz biegać ze mną.... Quote
pidzej Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 kto da dom zwyczajnemu Boskowi o wielkim sercu....? Quote
Mysia_ Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 w górę Bosiu... :roll: Jeszcze nigdy nikt nie zwrócił na niego uwagi.... :placz: Quote
pidzej Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Mysia, błagam, niech ktoś zrobi mu lepsze zdjęcia, na tych niewiele widać, sa nieciekawe, a jak naprawdę wygląda Bosek można sobie tylko wyobrażać...wtedy powklejam go gdzie tylko się da.. pliissss:modla: Quote
ekardas Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Mysia to bardzo ładny psiak, nieduży taki murzynek, miałam podobnego kiedyś u rodziców tylko czekoladowy nazywał się Bobik- jest śliczny tylko trzeba go lepiej wyeksponować i domek sie znajdzie, tam gdzie wchodzę na watek pies trafia do domu, wcześniej później ale idzie -na górę śliczny domek sie kroi.... Quote
Mysia_ Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 przykro mi, ale niestey szanse na nowe fotki są nie wielkie :roll: Za dużo mam do zrobienia w schronisku, żeby jeszcze znaleźć dodatkowy czas.... A mi się wydawało, że te fotki są fajne.... :roll: Quote
pidzej Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 A kto z dogo bywa jeszcze w tym schronisku? może by poprosić... fotki ładne, ale Boska na nich mało, ja nie widzę jakiej jest np. wielkości... mało chwytliwe.. Quote
Mysia_ Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Patikujek jest czasami w schronisku, ale jak jest to też nie ma czasu :roll: Ja niestety teraz nie wyrabiam się z czasem :-( Quote
Recommended Posts