Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tyle dramatów schroniskowych, tyle nieszczęscia! Ty mozesz zmniejszyć to, zabierz mnie, chcę na spacery, chcę mieć pana, panią, domek, inni maja ja nie zasługuje? miejsca dużo mi nie potrzeba, jem tak sobie, wystarczy dwa razy w miseczce, noi picie dużo bo biegam, możesz biegać ze mną....

Posted

Mysia, błagam, niech ktoś zrobi mu lepsze zdjęcia, na tych niewiele widać, sa nieciekawe, a jak naprawdę wygląda Bosek można sobie tylko wyobrażać...wtedy powklejam go gdzie tylko się da.. pliissss:modla:

Posted

Mysia to bardzo ładny psiak, nieduży taki murzynek, miałam podobnego kiedyś u rodziców tylko czekoladowy nazywał się Bobik- jest śliczny tylko trzeba go lepiej wyeksponować i domek sie znajdzie, tam gdzie wchodzę na watek pies trafia do domu, wcześniej później ale idzie -na górę śliczny domek sie kroi....

Posted

przykro mi, ale niestey szanse na nowe fotki są nie wielkie :roll: Za dużo mam do zrobienia w schronisku, żeby jeszcze znaleźć dodatkowy czas....
A mi się wydawało, że te fotki są fajne.... :roll:

Posted

A kto z dogo bywa jeszcze w tym schronisku? może by poprosić...
fotki ładne, ale Boska na nich mało, ja nie widzę jakiej jest np. wielkości... mało chwytliwe..