ekardas Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Zdjęcia sa ok, coz mozna więcej! teraz tylko czekać i podbijać , napewno sie spodoba,taki nieduży, ładny psiak, ja ciągle go widzę z czerwonymi szelkami lub obrożą, w górę bosku, szukaj domku!!!! Quote
ekardas Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Bosek przesiąkł schroniskiem, daj mu szanse na lepsze życie, połowa życia za nim, daj mu druga przy Twoim boku... Quote
Mysia_ Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 zostań u góry.... może wypatrzą Cię jakieś dobre oczy... :roll: Quote
ekardas Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Nikt mojego ulubieńca nie chce? mała sympatyczna psinka, tak tęskni za ciepłem rodzinnym, pachnącym ciastem, kawałkiem kata, myślisz ze nie masz miejsca dla niego? napewno sie zmieści, w górę śliczny szukaj domku! niech Cię oglądają..... Quote
ekardas Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Bosek do domku, zabierz mnie, ja długo tu jestem, za długo!!!!!, może nie przypominam bernandyna ale tez nie najgorzej wygladam, za to zmysł węchu mam o niebo lepszy...czuję że ten dzień nadchodzi...... Quote
Mysia_ Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 niech ktoś go pokocha i zwróci mu wolność po 7 latach... :roll: On nie wie co to znaczy mieć domek, co to znaczy być kochanym, całe życie spędził w schronisku... :-( Quote
pidzej Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Dobranoc.. kiedy nadejdzie Twój dzień?:-( Bosek każdego dnia ma nadzieję, że to może już dziś... z boksu pod kołderkę... dobry domku daj dom Boskowi:help1: Quote
ekardas Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ja myślę ze ten dzień jedyny dla Boska nadchodzi, ktoś go wybawi z niedoli, ktos da kawałek kata, otworzy serce, ta psinka tyle czeka, daj mu szanse, nie zostawiaj go na dłużej.... Quote
Mysia_ Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Prosimy, niech ktoś odmieni los Boska... :placz: Quote
Mysia_ Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 na pierwszą stronkę! proszę niech ktoś go zauważy.... :roll: :-( Quote
pidzej Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Bosiu....:shake: gdzie szukać domku dla Ciebie? Quote
ekardas Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Od: 03/2006 Miasto: Warszawa Postów: 2824 Bosek ciągle czeka .......:shake: I co? nic...nadal do wzięcia skróć mu czekanie, taki maluszek nie zajmie Ci dużo miejsca, ale za to tysiąckrotnie odwzajemni się. Quote
ekardas Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Tyle już czeka, myślę że się doczeka jakas dobra duszyczka go wypatrzy, przecież to ładny psiak, nieduży, nie sprawi klopotu, komu Boska komu!! Quote
Recommended Posts