Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia sa ok, coz mozna więcej! teraz tylko czekać i podbijać , napewno sie spodoba,taki nieduży, ładny psiak, ja ciągle go widzę z czerwonymi szelkami lub obrożą, w górę bosku, szukaj domku!!!!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt mojego ulubieńca nie chce? mała sympatyczna psinka, tak tęskni za ciepłem rodzinnym, pachnącym ciastem, kawałkiem kata, myślisz ze nie masz miejsca dla niego? napewno sie zmieści, w górę śliczny szukaj domku! niech Cię oglądają.....

Posted

Bosek do domku, zabierz mnie, ja długo tu jestem, za długo!!!!!, może nie przypominam bernandyna ale tez nie najgorzej wygladam, za to zmysł węchu mam o niebo lepszy...czuję że ten dzień nadchodzi......

Posted

niech ktoś go pokocha i zwróci mu wolność po 7 latach... :roll: On nie wie co to znaczy mieć domek, co to znaczy być kochanym, całe życie spędził w schronisku... :-(

Posted

Dobranoc..
kiedy nadejdzie Twój dzień?:-(
Bosek każdego dnia ma nadzieję, że to może już dziś...
z boksu pod kołderkę...
dobry domku daj dom Boskowi:help1:

Posted

Ja myślę ze ten dzień jedyny dla Boska nadchodzi, ktoś go wybawi z niedoli, ktos da kawałek kata, otworzy serce, ta psinka tyle czeka, daj mu szanse, nie zostawiaj go na dłużej....

Posted

Od: 03/2006
Miasto: Warszawa

Bosek ciągle czeka .......:shake:

I co? nic...nadal do wzięcia skróć mu czekanie, taki maluszek nie zajmie Ci dużo miejsca, ale za to tysiąckrotnie odwzajemni się.