Beatkaa Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Obiecany filmik o Bosku :loveu::loveu: [video=youtube;W7A4Gh00HME]http://www.youtube.com/watch?v=W7A4Gh00HME[/video] Quote
wapiszon Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Beatkaa napisał(a):Obiecany filmik o Bosku :loveu::loveu: [video=youtube;W7A4Gh00HME]http://www.youtube.com/watch?v=W7A4Gh00HME[/video] Niestety, nie mogę obejrzeć :( :( :( To nie Twoja wina Beatko, tylko mojego netu :( Quote
pidzej Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Cudowny jest, jaki smukły i zwinny. Gdyby nie posiwiały pyszczek trudno byłoby zgadnąć ile ma lat. Trafiło mu sie najlepiej na świecie:) Quote
Beatkaa Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Przedświątecznie Bosek na spacerku Bosuś pozdrawia i życzy wszystkim wesołych,zdrowych,spokojnych świąt :) Quote
Bjuta Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Obejrzałam filmik! Bosiu najszczęśliwszy na świecie!!! :) :) Pozdrowienia i uściski świąteczne! Quote
wapiszon Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 A jak Bosek spędził święta? Poświąteczne pozdrowienia :) Quote
Beatkaa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 wapiszon napisał(a):A jak Bosek spędził święta? Poświąteczne pozdrowienia :) Oczywiście cała idea świąt bardzo mu się podobała ! Na śniadaniu siedział głownie pod stołem i obserwował czy czasem komuś coś nie spadnie...:evil_lol: Swoimi oczkami nie raz wybłagał kawałek szyneczki czy kiełbaski,nie wspominając o cieście czy innych rarytasach :cool3: Wielki łakomczuch z niego :diabloti: Quote
Beatkaa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Mysia_ napisał(a):a dostał coś na zajączka? :evil_lol: Dostał duuuuży zapas smakołyków w postaci różnych ciasteczek + zamówiłam mu takie wieprzowe patyczki czy cuś takiego.:loveu:myślę jednak,że skonsumuje je po świętach ze względu na to ile zjadł w ciągu ostatnich dwóch dni :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 a u mnie w domu sami alergicy i niestety omineło ich świąteczne obżarstwo :roll: Quote
Beatkaa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Mysia_ napisał(a):a u mnie w domu sami alergicy i niestety omineło ich świąteczne obżarstwo :roll: Oj, to szkoda a pewnie by chcieli :roll: Quote
Mysia_ Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Beatkaa napisał(a):Oj, to szkoda a pewnie by chcieli :roll: nawet bardzo :-( Quote
Mysia_ Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 ale za to cały czas mają jakieś nowe zabaweczki to może jakoś to znoszą :razz: Quote
Bjuta Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Bosek pewnie po świątecznym obżarstwie zapadł w poświąteczne lenistwo? Quote
Beatkaa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Bjuta']Bosek pewnie po świątecznym obżarstwie zapadł w poświąteczne lenistwo?[/QUOTE] Kochany Bosiu znów ma gorsze dni i parę razy jak został w domu,rozdrapał gąbkę w kanapie,tyle dobrego,że na kanapie nikt nie śpi...no ale :shake: Na spacerach oczywiście stara się mnie oszukiwać i węszy za jedzeniem,choć w domu zdąży już zjeść dwie miski,więc ja czasem nie wiem jak on jeszcze może coś zmieścić :evil_lol: Poza tym,żyje nam się dobrze i myślę,że poświątecznego lenistwa nie ma,choć na spacerach nie ta sama forma i zdecydowane woli krótsze spacery.Ostatnio bardzo mnie zaskoczył,bo siedzę sobie przy laptopie,a on podchodzi z piłką w zębach i chce się bawić! Niesamowite,bo nigdy wcześniej tak nie robił.Kochany jest :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Beatkaa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Dziś równo rok od kiedy wzięłam Boska ze schroniska :loveu::loveu: Mój kochany <3 Obowiązkowo założę mu fotobloga ;) Quote
wapiszon Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Beatkaa napisał(a):Dziś równo rok od kiedy wzięłam Boska ze schroniska :loveu::loveu: Mój kochany <3 Obowiązkowo założę mu fotobloga ;) Wszystkiego najlepszego Bosku, dzisiaj Twoje urodzinki :) Beatko, jeszcze raz wielkie dzięki za przygarnięcie Boska :) Quote
Beatkaa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='wapiszon']Wszystkiego najlepszego Bosku, dzisiaj Twoje urodzinki :) Beatko, jeszcze raz wielkie dzięki za przygarnięcie Boska :) Dziękujemy :loveu: Obiecany fotoblog Boska :) Zapraszam :) http://www.dogomania.pl/threads/211522-Bosek-i-kocia-ferajna-świetnie-się-dogadują-już-od-roku! Quote
Beatkaa Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 To przekleję z fotobloga :) za 4 miesiące już 2 lata w domku:loveu: http://www.dogomania.pl/threads/211522-Bosek-i-kocia-ferajna-%C5%9Bwietnie-si%C4%99-dogaduj%C4%85-ju%C5%BC-od-p%C3%B3%C5%82tora-roku!/page13 Quote
Recommended Posts