Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beatkaa napisał(a):
Obiecany filmik o Bosku :loveu::loveu:

[video=youtube;W7A4Gh00HME]http://www.youtube.com/watch?v=W7A4Gh00HME[/video]

Niestety, nie mogę obejrzeć :( :( :( To nie Twoja wina Beatko, tylko mojego netu :(

Posted

wapiszon napisał(a):
A jak Bosek spędził święta?
Poświąteczne pozdrowienia :)

Oczywiście cała idea świąt bardzo mu się podobała ! Na śniadaniu siedział głownie pod stołem i obserwował czy czasem komuś coś nie spadnie...:evil_lol: Swoimi oczkami nie raz wybłagał kawałek szyneczki czy kiełbaski,nie wspominając o cieście czy innych rarytasach :cool3: Wielki łakomczuch z niego :diabloti:

Posted

Mysia_ napisał(a):
a dostał coś na zajączka? :evil_lol:

Dostał duuuuży zapas smakołyków w postaci różnych ciasteczek + zamówiłam mu takie wieprzowe patyczki czy cuś takiego.:loveu:myślę jednak,że skonsumuje je po świętach ze względu na to ile zjadł w ciągu ostatnich dwóch dni :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Bjuta']Bosek pewnie po świątecznym obżarstwie zapadł w poświąteczne lenistwo?[/QUOTE]

Kochany Bosiu znów ma gorsze dni i parę razy jak został w domu,rozdrapał gąbkę w kanapie,tyle dobrego,że na kanapie nikt nie śpi...no ale :shake: Na spacerach oczywiście stara się mnie oszukiwać i węszy za jedzeniem,choć w domu zdąży już zjeść dwie miski,więc ja czasem nie wiem jak on jeszcze może coś zmieścić :evil_lol: Poza tym,żyje nam się dobrze i myślę,że poświątecznego lenistwa nie ma,choć na spacerach nie ta sama forma i zdecydowane woli krótsze spacery.Ostatnio bardzo mnie zaskoczył,bo siedzę sobie przy laptopie,a on podchodzi z piłką w zębach i chce się bawić! Niesamowite,bo nigdy wcześniej tak nie robił.Kochany jest :loveu::loveu::loveu::loveu:

• 2 months later...
Posted

Beatkaa napisał(a):
Dziś równo rok od kiedy wzięłam Boska ze schroniska :loveu::loveu:
Mój kochany <3 Obowiązkowo założę mu fotobloga ;)

Wszystkiego najlepszego Bosku, dzisiaj Twoje urodzinki :)
Beatko, jeszcze raz wielkie dzięki za przygarnięcie Boska :)

• 7 months later...