Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

*** KOBI ***

mala suczka, waga ok 5-6 kg, wiek ok 7 miesiecy

jako szczeniaka zabral ja dla siebie nieodpowiedzialny chlopak
wczesniej mial kota, oddal bo sie polamal
teraz ma ja, chce oddac bo nie ma za co utrzymac
widzialam jak chodzi z nia na spacery
on idzie chodnikiem a suka lata jak opetana bez smyczy to po ulicy to w przeciwnym kierunku niz on
podobno suka jest po cieczce
moze byc w ciazy

pilnie potrzebne DT aby zabrac ja od nieodpowiedzialnej osoby!!!
jest malutka, mloda, szybko cos znajdzie
prosze o pomoc w oglaszaniu

Posted

o nie :[ zaraz coś mnie trafi ! jak ja nie mogę takich ludzi :[ trzeba ją zabrać póki chce ją oddać bo później może mu się odwidzieć coś i wtedy będzie problem. tylko gdzie ją zabrać ? :(

Posted

[quote name='Asior']cholera... może bym rozważyła dla niej DT, ale musiała bym ostro powalczyć z moim chłopem...
Czy ona szczepiona jest???[/QUOTE]

wczoraj ja zaszczepilam
poprosilam aby dal mi chociaz 2 tygodnie

Posted

KOBI - mikro sunia szczeniak
Kobi ma 7 miesięcy, jest maleńka - waży około 5-6 kg. To łagodna i słodka suczka, od szczeniaka pod opieką nieodpowiedzialnego człowieka, przez co jest trochę przestraszona.
Jest bardzo uległa, nie miała łatwego dzieciństwa - PILNIE szukamy kogoś, kto wynagrodzi jej stracony czas. Suczka jest czysta, nie brudzi w domu, posłuszna, ale wymaga spokojnego i cierpliwego opiekuna, który pozwoli jej odzyskać radość życia i cieszyć się z mieszkania z ludźmi - do tej pory wychowywała się właściwie sama.
Kobi przebywa w okolicy Olkusza woj. małopolskie
[email protected]
504 060 219

taki na szybko tekst do ogłoszeń - trochę zmyślone, ale mam nadzieję, że trafione - missieek?

Posted

przepraszam, że się wtryniam... ale pilna sprawa, Ciotki... UMIERAJĄ SZCZENIAKI jeden za drugim... można je uratować, ale potrzeba kasa - dla jednego na transfuzję krwi, dla pozostałych na leki... dług u weta pójdzie w setki złotych
śliczne psiaki... pomóżcie... jak nie pojawią się deklaracje, to kolejna sunia umrze w nocy albo jutro rano
Znaleźliśmy im wspaniały dt, już nawet jeden ds się znalazł... i sunia go pewnie nie doczeka :(

http://www.dogomania.pl/threads/1936...-TM-%28/page32

Posted

Wyplata w przyszlym tygodniu :-D
wiec jak tylko wroce z delegacji na pewno przeleje kase na jakas sterylke.

Jesli ta mala jest priorytetem, moze to byc wlasnie jej sterylka :-)