MakeBelieve Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Paula, a Ty ile masz lat? ;p Mi OZP3 nie pasuje, bo mam obóz klubowy, a Ty jechać nie możesz na OZP2?;] Quote
Estowa Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 cieplej to chyba minus dla psa? xD no, ale xD Ja mam 16 lat, ale OZP2 mi nie pasuje, bo jestem w Grecji, a poza tym Esta nie wydobrzeje do OZP2 Quote
MakeBelieve Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 cieplej to minus wlasnie, ale ponoc lipiec ma byc chlodny ;) no coz. my jedziemy na ozp2, znamy kadre, zapowiada sie fajnie ;) o ile treningi nie beda znowu w slonce. Quote
Estowa Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Gdzie kadre masz wypisaną? ;> No ja jestem już na OZP3 zapisana. Kto jedzie? ;> Quote
MakeBelieve Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Wypisanej nie mam, ale wiem jaka kadra jest na OZP2 i 4 ;] Quote
Cavalierkaa Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Vini.']Wypisanej nie mam, ale wiem jaka kadra jest na OZP2 i 4 ;][/QUOTE] kto jest na 4, bo ja jade :D ? Quote
Cavalierkaa Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Vini.']p. Marek i p. Agnieszka ;)[/QUOTE] ta pani Agnieszka co w tamtym roku była ? xD to super, to będę z Tą samą kadrą! <3 Quote
Cavalierkaa Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Vini.']Ja tez bede z tą samą kadrą ^^[/QUOTE] fajnie, fajnie. :* Quote
Rudawa Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='Vini.']Mozna powiedziec, ze to york ;p Ja jeszcze musze tylko oznajmic dla rodzicow, ze zmieniam turnus i juz tez bede rezerwowac.. Chociaz.. znajac mnie to moja decyzja bedzie sie zmieniac 100000 razy, wiec zarezerwuje 1 czerwca ;D[/QUOTE] W takim razie jak jedziesz na OZP2 to ja też chciała bym być razem z tobą w domku. Mam aussie i corgi. Pisałaś, że w czerwcu będziesz rezerwować a czerwiec a dwa dni to jak byś się zdecydowała to daj znać. Ale ja naciskam na OZP2 ;)) Quote
Rudawa Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='Vini.']Jeszcze nie. Rezerwowalam OZP4, ale nie zaplacilam jeszcze. no ok, mozemy byc razem. Boze, uwielbiam shelciaki ;p[/QUOTE] Ja też kocham te małe słodziaki Quote
Isles Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='Rudawa']Mam aussie i corgi.[/QUOTE] A którego bierzesz :diabloti: ? Quote
MakeBelieve Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Rudawa a ile masz lat? Bo ja w sumie wolę być z osobami starszymi ;pp To ja już nie wiem, bo z Kajuską sie umawialam ze razem bd w domku, ja i shelciaki i oziki kocham ^^ Rudawa, moze tak spytam. Podejrzewam, ze jedziesz z ozikiem. Ten pies jak reaguje na inne psy? Małe? Quote
Abiutka_ Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 A tak właściwie ktoś wie czy ta pani Karolina co ma być w lipcu jako opiekun/wychowawca to fajna jest? ;) Quote
MakeBelieve Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 p. Karolina bedzie jako szkoleniowiec ;pp Ja nie wiem czy tu tak moge pisac... Dla mnie, gdyby była opiekunem, byłaby najlepszym opiekunem na obozie (przynajmniej dla mnie), jako szkoleniowiec... Mi jej metody niezbyt sie podobaja (agi na smyczy koniecznie, szkolenie bez smaczkow), ale jak sie uprzesz to robisz jak chcesz. Quote
ewka122 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Ja jednak jadę na OZP 2, bo mam kilka spraw do załatwienia wtedy kiedy będzie OZP 1. Czyli jadę ja + husky i moja młodsza sis + malutki kundelek :) Quote
Rafola Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Czyli w końcu kto jedzie na OZP1? My jedziemy już siódmy raz xD w sensie turnusów, a nie lat. Są jakieś limity co do liczby uczestników jednego turnusu? Quote
Guptasek Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 To skoro Haszczakowe i malamutowe jadą na OZP2 To my mozemy sie wybrać na OZP1 :lol: I możemy być Z Rafolą w domku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: My jedziemy 4 raz :cool3::cool3::cool3: Quote
Isles Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Guptasek']To skoro Haszczakowe i malamutowe jadą na OZP2 [/QUOTE] Zlot ! xd Jakiś malamut ma być ? Quote
Guptasek Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 No Eweliny ; D No chyba że to haszczak:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
slami Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Hej, zastanawiam się nad tym obozem. Opowiecie coś o nim. Jaka atmosfera tam panuje, jak wygląda zakwaterowanie, jak praca z psami? Czy poziom jest dostosowany do uczestników?? I czy jest w miarę równomierny, czy b. zróżnicowany? Slami Quote
karola&gacek Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [QUOTE]Hej, zastanawiam się nad tym obozem. Opowiecie coś o nim. Jaka atmosfera tam panuje, jak wygląda zakwaterowanie, jak praca z psami? Czy poziom jest dostosowany do uczestników?? I czy jest w miarę równomierny, czy b. zróżnicowany?[/QUOTE] Atmosfera jest super :) Tylko z jej powodu chce się tam wracać. Cały czas masz coś do roboty, zabawy, konkursy, ćwiczenia. Kadra super miła i zabawna. Ludzie jeszcze lepsi. Zakwaterowanie... słabe, zimno w nocy, gorąco w dzień, psy same potrafią otworzyć drzwi, jedzenie też nie najlepsze, ale na prawdę łatwo znieść te nie wygody dla przebywania z tymi ludźmi ;) Quote
Recommended Posts