Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vini.']Mozna powiedziec, ze to york ;p Ja jeszcze musze tylko oznajmic dla rodzicow, ze zmieniam turnus i juz tez bede rezerwowac.. Chociaz.. znajac mnie to moja decyzja bedzie sie zmieniac 100000 razy, wiec zarezerwuje 1 czerwca ;D[/QUOTE]
W takim razie jak jedziesz na OZP2 to ja też chciała bym być razem z tobą w domku. Mam aussie i corgi. Pisałaś, że w czerwcu będziesz rezerwować a czerwiec a dwa dni to jak byś się zdecydowała to daj znać. Ale ja naciskam na OZP2 ;))

Posted

[quote name='Vini.']Jeszcze nie. Rezerwowalam OZP4, ale nie zaplacilam jeszcze. no ok, mozemy byc razem. Boze, uwielbiam shelciaki ;p[/QUOTE]
Ja też kocham te małe słodziaki

Posted

Rudawa a ile masz lat? Bo ja w sumie wolę być z osobami starszymi ;pp To ja już nie wiem, bo z Kajuską sie umawialam ze razem bd w domku, ja i shelciaki i oziki kocham ^^ Rudawa, moze tak spytam. Podejrzewam, ze jedziesz z ozikiem. Ten pies jak reaguje na inne psy? Małe?

Posted

p. Karolina bedzie jako szkoleniowiec ;pp Ja nie wiem czy tu tak moge pisac... Dla mnie, gdyby była opiekunem, byłaby najlepszym opiekunem na obozie (przynajmniej dla mnie), jako szkoleniowiec... Mi jej metody niezbyt sie podobaja (agi na smyczy koniecznie, szkolenie bez smaczkow), ale jak sie uprzesz to robisz jak chcesz.

Posted

Czyli w końcu kto jedzie na OZP1? My jedziemy już siódmy raz xD w sensie turnusów, a nie lat. Są jakieś limity co do liczby uczestników jednego turnusu?

Posted

To skoro Haszczakowe i malamutowe jadą na OZP2
To my mozemy sie wybrać na OZP1 :lol:
I możemy być Z Rafolą w domku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
My jedziemy 4 raz :cool3::cool3::cool3:

Posted

Hej, zastanawiam się nad tym obozem. Opowiecie coś o nim. Jaka atmosfera tam panuje, jak wygląda zakwaterowanie, jak praca z psami? Czy poziom jest dostosowany do uczestników?? I czy jest w miarę równomierny, czy b. zróżnicowany?
Slami

Posted

[QUOTE]Hej, zastanawiam się nad tym obozem. Opowiecie coś o nim. Jaka atmosfera tam panuje, jak wygląda zakwaterowanie, jak praca z psami? Czy poziom jest dostosowany do uczestników?? I czy jest w miarę równomierny, czy b. zróżnicowany?[/QUOTE]
Atmosfera jest super :) Tylko z jej powodu chce się tam wracać. Cały czas masz coś do roboty, zabawy, konkursy, ćwiczenia. Kadra super miła i zabawna. Ludzie jeszcze lepsi. Zakwaterowanie... słabe, zimno w nocy, gorąco w dzień, psy same potrafią otworzyć drzwi, jedzenie też nie najlepsze, ale na prawdę łatwo znieść te nie wygody dla przebywania z tymi ludźmi ;)