Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

[quote name='frotka07']Ja jade na OZP1 i 9 lipca będe miała 12 lat i jade ze sznaucerem miniaturką[/QUOTE]

Ja jeszcze niejestem pewna na który . 12 lipca będę miała 13 lat i jadę z owczarkiem szetlandzkim.(sheltie). :)

Posted

Ja jadę z Siberianem Huskim i możliwe że moja młodsza sis jedzie z malutkim pieskiem tzn max. 20 cm w kłębie :D
A lat mam 14 od 27 stycznia :)
A sis 12 od lutego :)

Posted

[quote name='ewka122']Ja jadę z Siberianem Huskim i możliwe że moja młodsza sis jedzie z malutkim pieskiem tzn max. 20 cm w kłębie :D
A lat mam 14 od 27 stycznia :)
A sis 12 od lutego :)[/QUOTE]
Ewela a czemu na OZP4 nie chcesz??? Podobno p.Marek ma być.

Posted

[quote name='Vini.']ej a jedzie ktoś na drugi turnus?[/QUOTE]

Może ja pojadę. Łaśnie nie mogę się zdecydować. Na OZP1 czy OZP2...;)

Ile masz lat? Vini.

Posted

Ja teraz 14. Możesz jechać na OZP2 ;) Ja jednak postanowione, ze jade na ten turnus właśnie. 3 sierpnia przyjeżdża koleżanka ze Szczecina i widziałybyśmy się tylko 2-3 dni, bez sensu.
Jakby co, to szukam osoby do domku

Posted

[quote name='Vini.']Ja teraz 14. Możesz jechać na OZP2 ;) Ja jednak postanowione, ze jade na ten turnus właśnie. 3 sierpnia przyjeżdża koleżanka ze Szczecina i widziałybyśmy się tylko 2-3 dni, bez sensu.
Jakby co, to szukam osoby do domku[/QUOTE]

Ty już zarezerwowałaś na OZP2.? Ja będe teraz miała 13. Może będziemy razem w domku.
Jakby co,to jadę z sheltie.

Posted

Jeżeli ktoś jeszcze nie ma linki na obóz to [url=http://www.dogomania.pl/threads/186065-Obro%C5%BCe-i-smycze-na-przytulisko-pod-K%C4%99dzierzynem-zalane-w-powodzi-2010-do-31-maja]tutaj jest bazarek na przytulisko w Koźlu[/url]

Posted

[quote name='Vini.']Jeszcze nie. Rezerwowalam OZP4, ale nie zaplacilam jeszcze. no ok, mozemy byc razem. Boze, uwielbiam shelciaki ;p[/QUOTE]

Ty jedziesz z yorkiem?One są takie słodkie;). Myślę że się nasze psy się dogadają.
To będę rezerwować na OZP2.;]

Posted

Mozna powiedziec, ze to york ;p Ja jeszcze musze tylko oznajmic dla rodzicow, ze zmieniam turnus i juz tez bede rezerwowac.. Chociaz.. znajac mnie to moja decyzja bedzie sie zmieniac 100000 razy, wiec zarezerwuje 1 czerwca ;D