Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Marta ja chce ja chce :cry: A zdjecia masz szybko od goski wziasc i nam ladnie wszystko pokazac :)

A co do reklamy - wbrew przeciwnie wszyscy pojada 8) Az domkow nie starczy :P I bedziemy na keji spac :P

Posted

Marta a znajdzie sie dla mnie miejsce na tym pomoscie.... ? :roll: Bysmy sobir patyyczki porzucaly 8)

Dziwisz sie ze ani razu nie bylas :D:D? Po prostu mialas inne zajecia..... :wink:

Posted

Sugerujesz ze keja jest niepozadna :P ? No wiesz co! Obraze sie (razem z Dorotka i Kasia :P). Zawsze mozemy spac w naszym jachciku :D Chyba ze ten babsztylek ze slaska nas dopadnie :P

Posted
TAKIE miny i TAKIE oczy tylko na OZP 8) 8) 8) Hyh co my za reklame strzelamy :) Daria chcesz pare fotek Olki - cpuna :P?

oj przeoczyłam ten post.. oczywiście że chce!!! :)

Posted
Sugerujesz ze keja jest niepozadna :P ? No wiesz co! Obraze sie (razem z Dorotka i Kasia :P). Zawsze mozemy spac w naszym jachciku :D Chyba ze ten babsztylek ze slaska nas dopadnie :P

jaka keja?? jaki jachcik??

Posted

No Marcik lubi takie rozne telenowele, baryy :P:P Cala mama :** 8) A spac to ona chyba nigdy nie spi i jeszcze innym nie pozwala i robi ,,psik psik" :roll: :evilbat:

Posted

haha to mi jakoś spać dawała.. ja to w wakacje chodziłam spać hmm o 2-4 mój facet chodzi spać o 5-6 rano

ja w poprzednie wakacje chodziłam spać o 7-8 rano :p

Marcikk czekamyyyy

Posted

Nie no na obozie to nawet dawala (nie ma to jak w 4 osoby i 4 setery na jednym lozku :lol: ) ale ona mi we wlasnym domu nawet nie daje :P Taki z niej Marcik :P Skarge zloze :roll:

Nie wiem co ona teraz oglada :P:P Bo bar sie juz skonczyl :P

Posted

No, bo co tu więcej pisać. Na przeciwko Twojego domku, była woda. Jakbyś poszła w lewą strone to byś trafiła na Keje. No Keji stały jachty itp. Mi i Agacie spodobał się taki czerwony jachcik, z białym wnętrzem. I to ten cały "nasz" Jachcik. Cos jeszcze sobie Pani życzy? :)

Posted

Wiecie może czy w 2005 będą takie obozy?? :roll: Ja chce sie załapać z Tośką :D :)

P.S. te fotki na stronie co są to wasze? Bo widziałam szetlanda, beagla setera.... :D

Posted

zgadłam... 8) :lol: :wink:

Przekonuuje rodzićów teraz 8) . A ich odpowiedź to: "Zobaczymy jakie oceny będą na świadectwie...". Wystarczy sie przyłożyć, na chwile dogo zostawić beze mnie i pojade z oim kundelkiem najukochańszym. Może jej cieczka niewypadnie bi miała niedawno. Kto by z Was jechał?? 8)

Akurat jade do kina to połaże po sklepach i coś jej kupie :) Co zrobić jak pies sie nie lubi bawić piłakmi jak jest sam? Tylko jak inny móój p[ies to sie zaczyna bawić a tamten jej nie daje :-?

Posted

Marciku ty moj kochany z tego co widze ( a psy jeszcze rozpoznaje :P ) to na zdjeciach na stronie jest Izunia a nie Spike :lol: 8)

Gucio no jedz jedz :roll: 8) Bedzie fajnie :P

Ja moze pojade, moze nie... nie wiadomo jeszcze ;) Wszyscy sie wahamy :P

Posted

Ale Gucio mowil o stronie Wandrusa :P No baa na mojej stronie to wszystko jest 8) No wiesz Marta myslalam ze juz mylisz wlasnego psa z jego matka :P Zdarza sie :wink: