Agasia Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Marta ja chce ja chce :cry: A zdjecia masz szybko od goski wziasc i nam ladnie wszystko pokazac :) A co do reklamy - wbrew przeciwnie wszyscy pojada 8) Az domkow nie starczy :P I bedziemy na keji spac :P Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Więc ja zajmuje miejsce na pomoście :P Ale dziwne, bo w pierwszym turnusie ani razu nie bylam na Keji, dziwne prawda? 8) Quote
Agasia Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Marta a znajdzie sie dla mnie miejsce na tym pomoscie.... ? :roll: Bysmy sobir patyyczki porzucaly 8) Dziwisz sie ze ani razu nie bylas :D:D? Po prostu mialas inne zajecia..... :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Znajdzie się kochanie miejsce :* Tak będziemy sobie patyczki rzucały. No w pierwszym turnusie to pożądnie chodziliśmy na ługie spacery do lasy a nie nad keje :D Quote
Agasia Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Sugerujesz ze keja jest niepozadna :P ? No wiesz co! Obraze sie (razem z Dorotka i Kasia :P). Zawsze mozemy spac w naszym jachciku :D Chyba ze ten babsztylek ze slaska nas dopadnie :P Quote
Agappe Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 TAKIE miny i TAKIE oczy tylko na OZP 8) 8) 8) Hyh co my za reklame strzelamy :) Daria chcesz pare fotek Olki - cpuna :P? oj przeoczyłam ten post.. oczywiście że chce!!! :) Quote
Agappe Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Sugerujesz ze keja jest niepozadna :P ? No wiesz co! Obraze sie (razem z Dorotka i Kasia :P). Zawsze mozemy spac w naszym jachciku :D Chyba ze ten babsztylek ze slaska nas dopadnie :P jaka keja?? jaki jachcik?? Quote
Agasia Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 No nie wiesz gdzie jest keja Daria :P? A jachcik... mmm jachcik byl piekny 8) Quote
Agappe Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 a skąd wy wziełyście keje i ten jachcik? hehe Quote
Agasia Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Oj za duuuzo opowiadania :D Jeszcze za duzo powiem i co bedzie :P:P Marcik zaraz skonczy ogladac ,,Bar" to przyjdzie i opowie :D :D 8) Quote
Agappe Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Marcik co Ty oglądasz?? jak ci się nudzi to się chociaż wyśpij za mnie :p heh.. ja zaraz ide do książek :// Quote
Agasia Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 No Marcik lubi takie rozne telenowele, baryy :P:P Cala mama :** 8) A spac to ona chyba nigdy nie spi i jeszcze innym nie pozwala i robi ,,psik psik" :roll: :evilbat: Quote
Agappe Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 haha to mi jakoś spać dawała.. ja to w wakacje chodziłam spać hmm o 2-4 mój facet chodzi spać o 5-6 rano ja w poprzednie wakacje chodziłam spać o 7-8 rano :p Marcikk czekamyyyy Quote
Agasia Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Nie no na obozie to nawet dawala (nie ma to jak w 4 osoby i 4 setery na jednym lozku :lol: ) ale ona mi we wlasnym domu nawet nie daje :P Taki z niej Marcik :P Skarge zloze :roll: Nie wiem co ona teraz oglada :P:P Bo bar sie juz skonczyl :P Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 A co ja mam wam moie kochane dziewczynki opowiadać, co? :D Keja jak keja, jachcik jak jachcik :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 No, bo co tu więcej pisać. Na przeciwko Twojego domku, była woda. Jakbyś poszła w lewą strone to byś trafiła na Keje. No Keji stały jachty itp. Mi i Agacie spodobał się taki czerwony jachcik, z białym wnętrzem. I to ten cały "nasz" Jachcik. Cos jeszcze sobie Pani życzy? :) Quote
Guciek Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Wiecie może czy w 2005 będą takie obozy?? :roll: Ja chce sie załapać z Tośką :D :) P.S. te fotki na stronie co są to wasze? Bo widziałam szetlanda, beagla setera.... :D Quote
Agasia Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Gucio - oboz chyba bedzie 8) A na stronie jest moj beagle z szetlandem Oleńki o ktorej byla mowa :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Tak za rok bedzie taki obóz. Na zdjęciach są nasze psy: Seter - Spike, Beagle - Snoop, Szetland - Clyde. P.S Agatka nie zapominaj, że też jest Seter Irlandzki Marcika - Spike! :D Quote
Guciek Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 zgadłam... 8) :lol: :wink: Przekonuuje rodzićów teraz 8) . A ich odpowiedź to: "Zobaczymy jakie oceny będą na świadectwie...". Wystarczy sie przyłożyć, na chwile dogo zostawić beze mnie i pojade z oim kundelkiem najukochańszym. Może jej cieczka niewypadnie bi miała niedawno. Kto by z Was jechał?? 8) Akurat jade do kina to połaże po sklepach i coś jej kupie :) Co zrobić jak pies sie nie lubi bawić piłakmi jak jest sam? Tylko jak inny móój p[ies to sie zaczyna bawić a tamten jej nie daje :-? Quote
Agasia Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Marciku ty moj kochany z tego co widze ( a psy jeszcze rozpoznaje :P ) to na zdjeciach na stronie jest Izunia a nie Spike :lol: 8) Gucio no jedz jedz :roll: 8) Bedzie fajnie :P Ja moze pojade, moze nie... nie wiadomo jeszcze ;) Wszyscy sie wahamy :P Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Ale na Twojej stronie jest Spike i Snoop :D W kazdym bądź razie Seter też jest na zdjęciach, a czy Spike czy Izunia - co za róznica i tak ta sama krew :) Quote
Agasia Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Ale Gucio mowil o stronie Wandrusa :P No baa na mojej stronie to wszystko jest 8) No wiesz Marta myslalam ze juz mylisz wlasnego psa z jego matka :P Zdarza sie :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Na czasami mi się mylą. :D Oj nie wszystko, nie wszystko :lol: I niech tak lepiej pozostanie 8) Quote
Recommended Posts