Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Coś Wam to trzymanie nie wyszło, kurczę! xD Musiałam się przepakować do większej torby na kółkach i teraz tylko wszystko mi w środku lata...
Dobra, idę wpakować baterie do aparatów i spać. O 3:20 pobudka, o 4:00 do Katowic. Do zobaczenia za parę godzin! :diabloti:

Posted

Ja też mam nadzieję że dołączę do was za rok xD u mnie głównym powodem jest brak kasy. Ale zbieram już powolutku na przyszły rok xD ja muszę uzbierać trochę więcej kasy bo chcę jechać z dwoma psami ^^

Posted

A ja jadę z siostrą i dwoma psami -.- xd.
Będę na 100% na OZP2 i być może na OZP3 lub na OZP1 (wtedy już siostra się że tak powiem "zmyje" wraz Hermesem, a zostanę ja z Kaluchą ;) )

Posted

[quote name='rashelek']ehhh zazdrościmy, zazdrościmy :( ale brak kasy + cieczka = brak obozu w tym roku. Miejmy nadzieje, że dołączymy do was za rok :P[/QUOTE]

[quote name='kasia8579']Ja też mam nadzieję że dołączę do was za rok xD u mnie głównym powodem jest brak kasy. Ale zbieram już powolutku na przyszły rok xD ja muszę uzbierać trochę więcej kasy bo chcę jechać z dwoma psami ^^[/QUOTE]
My też mamy nadzieje że dołączymy:multi:!

Posted

my też będziemy wybierać któryś z wcześniejszych turnusów, żeby nas przypadkiem cieczka znowu nie dopadła... kase zbierać trzeba już od teraz, bo to jednak nie są grosze :P
zabieranie dwóch psów to przejaw dużej odwagi, bo chyba trudno zajmować się obydwoma i ich dopilnować. na szczęście ja nie mam takiego problemu xD

Posted

Moje są mega grzeczne. To są 2 suczki mama i córa one prawie zawsze bez smyczy chodzą i zawsze się słuchają. Do psów też zero agresji tylko Sunia(matka) potrafi psa pogonić ale tak nie groźnie :D

Posted

[QUOTE]zabieranie dwóch psów to przejaw dużej odwagi, bo chyba trudno zajmować się obydwoma i ich dopilnować. na szczęście ja nie mam takiego problemu xD [/QUOTE]

No ja jadę z dwoma owczarkami niemieckimi (w tym 12 letni pies i dwuletnia sunia) i jeszcze 11 letnią siostrą o_O

Posted

[quote name='Eta_carinae']A ja jadę z siostrą i dwoma psami -.- xd.
Będę na 100% na OZP2 i być może na OZP3 lub na OZP1 (wtedy już siostra się że tak powiem "zmyje" wraz Hermesem, a zostanę ja z Kaluchą ;) )[/QUOTE]
O, z Emilką? :D A może weź jeszcze Klarę?? :)
[quote name='kasia8579']osoby poniżej 12 lat muszą być z pełnoletnim opiekunem.
Ja za rok mam zamiar jechać z moją 3 letnią Tosią ( za rok bdz mieć 4 lata xD) i ok. 9 letnią sunią ^^[/QUOTE]
Hmm...skoro teraz jej siostra ma 11, to może za rok będzie miała 12? :)