Guptasek Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 nie . ale miej przy sobie :) załóż jak konduktor będzie kazał a później spokojnie zdejmij ;) Quote
Merenwen Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Coś Wam to trzymanie nie wyszło, kurczę! xD Musiałam się przepakować do większej torby na kółkach i teraz tylko wszystko mi w środku lata... Dobra, idę wpakować baterie do aparatów i spać. O 3:20 pobudka, o 4:00 do Katowic. Do zobaczenia za parę godzin! :diabloti: Quote
karola&gacek Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Wiecie moze jak to jest z tymi pociagami? Jade z Wrocka siec pewnie nie spotkam sie z osobami z Kato? :( Quote
Aleksa. Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Miłego pobytu ! :) mam nadzieję, że za rok się spotkamy. :) Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 ok, to do... dzisiaj :) jeszcze pare godzin :p Quote
MakeBelieve Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Aa, wstałam -.- Baterie do aparatu włożone, ładowarki spakować i gut. I tylko włosy wyprostować. Ale mnie głowa boli.. To ja tak ostatni raz, DO ZOBACZENIA NA OZP4 ! :**** Quote
Guptasek Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Też wstałam :) Zaraz idę na dłuuuuugi spacer , też musze włosy wyprostować :) Do zobaczenia Laski :loveu: Quote
paulina&lucy Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Do zobaczenia kochani ! :loveu: Za 40min. wyjazd :D Quote
rashelek Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 ehhh zazdrościmy, zazdrościmy :( ale brak kasy + cieczka = brak obozu w tym roku. Miejmy nadzieje, że dołączymy do was za rok :P Quote
kasia8579 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Ja też mam nadzieję że dołączę do was za rok xD u mnie głównym powodem jest brak kasy. Ale zbieram już powolutku na przyszły rok xD ja muszę uzbierać trochę więcej kasy bo chcę jechać z dwoma psami ^^ Quote
Eta_carinae Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 A ja jadę z siostrą i dwoma psami -.- xd. Będę na 100% na OZP2 i być może na OZP3 lub na OZP1 (wtedy już siostra się że tak powiem "zmyje" wraz Hermesem, a zostanę ja z Kaluchą ;) ) Quote
Yuveza Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='rashelek']ehhh zazdrościmy, zazdrościmy :( ale brak kasy + cieczka = brak obozu w tym roku. Miejmy nadzieje, że dołączymy do was za rok :P[/QUOTE] [quote name='kasia8579']Ja też mam nadzieję że dołączę do was za rok xD u mnie głównym powodem jest brak kasy. Ale zbieram już powolutku na przyszły rok xD ja muszę uzbierać trochę więcej kasy bo chcę jechać z dwoma psami ^^[/QUOTE] My też mamy nadzieje że dołączymy:multi:! Quote
rashelek Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 my też będziemy wybierać któryś z wcześniejszych turnusów, żeby nas przypadkiem cieczka znowu nie dopadła... kase zbierać trzeba już od teraz, bo to jednak nie są grosze :P zabieranie dwóch psów to przejaw dużej odwagi, bo chyba trudno zajmować się obydwoma i ich dopilnować. na szczęście ja nie mam takiego problemu xD Quote
kasia8579 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Moje są mega grzeczne. To są 2 suczki mama i córa one prawie zawsze bez smyczy chodzą i zawsze się słuchają. Do psów też zero agresji tylko Sunia(matka) potrafi psa pogonić ale tak nie groźnie :D Quote
Eta_carinae Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [QUOTE]zabieranie dwóch psów to przejaw dużej odwagi, bo chyba trudno zajmować się obydwoma i ich dopilnować. na szczęście ja nie mam takiego problemu xD [/QUOTE] No ja jadę z dwoma owczarkami niemieckimi (w tym 12 letni pies i dwuletnia sunia) i jeszcze 11 letnią siostrą o_O Quote
kasia8579 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 osoby poniżej 12 lat muszą być z pełnoletnim opiekunem. Ja za rok mam zamiar jechać z moją 3 letnią Tosią ( za rok bdz mieć 4 lata xD) i ok. 9 letnią sunią ^^ Quote
Żelka111 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 ja może pojadę na 2 turnusy, na 1 i 2 , albo na 2 i 3 ;) strasznie mi się podobało na ozp2 w tym roku. i dziewczyny z ozp2, jakby coś to ja , weronika od Luny ;) <3 Quote
Casablanca Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='Eta_carinae']A ja jadę z siostrą i dwoma psami -.- xd. Będę na 100% na OZP2 i być może na OZP3 lub na OZP1 (wtedy już siostra się że tak powiem "zmyje" wraz Hermesem, a zostanę ja z Kaluchą ;) )[/QUOTE] O, z Emilką? :D A może weź jeszcze Klarę?? :) [quote name='kasia8579']osoby poniżej 12 lat muszą być z pełnoletnim opiekunem. Ja za rok mam zamiar jechać z moją 3 letnią Tosią ( za rok bdz mieć 4 lata xD) i ok. 9 letnią sunią ^^[/QUOTE] Hmm...skoro teraz jej siostra ma 11, to może za rok będzie miała 12? :) Quote
rashelek Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 tak z czystej ciekawości - ktoś z was jeszcze na tym obozie nie był, czy wszyscy wybieracie się któryś raz z kolei?:> Quote
rashelek Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 kasia8579 - i od razu 2 psy zabierasz? O.o to już w ogóle gratuluje odwagi! :D to dobrze, nie tylko ja będe debiutantką :P Quote
Recommended Posts