MakeBelieve Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Hahaha, toż u nas na jedynce też drzwi się nei zamykały i Borysiątko zawsze chciał wyskoczyć ;DD Quote
MakeBelieve Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 I to baaardzo! Kurde, niby warunki złe i wgl a i tak chce się wracać ;** Quote
Rudawa Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Rysia ja mam pytanie nie na temat :D. Wazirek jeszcze się nie znalazł :(? Quote
Estowa Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 O tak, ciągle się chcę wracać tam, mimo że na przykład coś było nie tak ! <3 Quote
MakeBelieve Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 I w tym cały urok, hahaha ;D Ten obóz ma jakś moc przyciągania, naprawdę oO Zastanawiam się ile wziąc kieszonkowego... ;>> Quote
Estowa Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Haha xD mimo że mój pies miał czasem takie odpały, że mi zwiewał, ale i tak chcę tam wrócić :D Quote
MakeBelieve Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 ja też chce, ahh! Ale narazie czeka na mnie jeszcze 16 zadań z chemii, połowa ćwiczeń z gegry do odrobienia ;D I to mam zrobić teoretycznie w godzinę, bo potem jade na urki do brata na obiad, a drugi brat będzie mi chemie tłumaczył na jutro mwahahahahahah! A 11 czerwca będzie u mnie bitwa taneczna YCD vs Taniec z gwiazdami! I będzie koncert Xfactora, <333 Quote
Ola164 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Czym jest 16 zadań z chemii... Toż to przyjemność w porównaniu do 400... Rysiu, Rysiu! My koniecznie do 11 <3 Jak możesz nie brać Borcia? :( Ja go tak kocham.... A on Kore... Quote
Guptasek Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 nie znalazł się ! :( Olka nacieszysz się nim przed obozem:lol::lol: A On mnie chyba pokochał :D Śpi ze mną w łóżku , chodzimy na dłuuugie spacery :) i dawno nie warczał :loveu::loveu::loveu: Coś mu się z psychiką psuje na starość:p Quote
Ola164 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Oooo :loveu: On jest uroczy :loveu: Wymiziam go za wszystkie czasy ^^ Quote
Guptasek Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Jeśli nie zginiesz śmiercią tragiczną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiesz on Cię połknie ! Quote
Szyna13222 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 bardzo fajny obóz:) chętnie bym pojechała ale niestety mój pyszczek jest już starszym pieskiem- niedowidzi i niedosłyszy więc szkolenie raczej nie dla niego. Ale dla jakiegoś młodego pełnego energii psa to świetna opcja na wakacje z właścicielem :) Quote
Estowa Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 LISTA UCZESTNIKÓW Z DOGO OZP1 ( 28.06- 9.07 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever Aga 16 lat, z suczką w typie goldena Magda z suczką on'ka Nina z suczką on'ka OZP2 ( 10.07- 21.07 ) Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka basza95 15 lat, z suczką nowofundland Marika14 14 lat, z psem husky Eta_carinae 14 lat, z suczką on'ka agairiki 13 lat, z psem westie OZP3 ( 22.07- 2.08 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Tuni, 16 lat z psem basenji. Joy106, 15 lat z psem bassetem houndem Aga, 15 lat z psem sznaucerem miniaturowym Av, 16 lat z suką chińskiego grzywacza bezwłosego Shetanka, 16 lat z psem kundlem OZP4 ( 3.08- 14.08 ) MakeBelieve 15 lat, z yorkiem suczką Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka P (Wawa) Estowa 17 lat, z suczką berneńczyk i pieskiem sheltie szczeniak P (Kato) Merenwen 17 lat, z kundlicą Gaba 14 lat, z piesiek sheltie Doma 13 lat, z sunią setera irlandzkiego amstaffikowa z psem w typie amstaffika P (Wawa) Aleksandrossa, 15 lat, z psem w typie spaniela OZP5 ( 15.08- 26.08 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Ola164 17 lat, z suczką mieszaniec Guptasek 16 lat, z pieskiem west Mati 16 lat, z suką Labrador Kadra: OZP1- P. Karolina, P. Gosia OZP2- P. Karolina, P. Gosia OZP3- P. Karolina, P. Gosia OZP4- p. Marek, Ciocia Aga OZP5- p. Marek, Ciocia Aga P ( Wawa) - jedzie pociągiem z Warszawy itp. :) wyjęłam Chien z ozp4, bo wiem, że nie jedzie. Quote
Vesper Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Słuchajcie, a jakieś "zloty" dla trochę starszego towarzystwa, powiedzmy przedział 20-40 (więcej też!) lat? Wiem że są zloty "niufkowe", szkoda że właściciele pozostałych ras nie wpadli na to... Ale gdyby- myślicie że byłoby zainteresowanie- np dla ludzi w tym wieku, z psami dajmy na to z gr IX-tej? Proszę napiszcie, może coś zorganizujemy? Przecież my- starsi- też możemy miło spędzić czas i pojechać na "obóz". :) He he, a jakie trzeba mieć uprawnienia żeby dostać się do kadry takiego psiego obozu? Marzy mi się wyjazd z psami, a w tym roku odpada wyjazd autem nad morze jak co roku... Mam 5 psów, ale wszystkich bym nie brała, nie ogarnęłabym wszystkich łobuzów ;) Quote
MakeBelieve Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 No kadra, to jednak np. szkoleniowiec tak na normalnie ;d Nie, że ot tak jesteś dorosła i jesteś kadra. Mysle, ze pytanie dot. zlotów to nie u nas, ale przecież OZP nie ma górnej granicy wiekowej! Jest jedynie dolna ;d Wszyscy psiarze są mile widziani u nas na obozie, naprawdę ;)) Quote
basza95 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 arielka186 napisał(a):Słuchajcie, a jakieś "zloty" dla trochę starszego towarzystwa, powiedzmy przedział 20-40 (więcej też!) lat? Wiem że są zloty "niufkowe", szkoda że właściciele pozostałych ras nie wpadli na to... łobuzów ;) Są zloty niufkowe? A gdzie, nie słyszałam o takich? Ale na ozp? Quote
Rudawa Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Ja myślę z kolei, że robienie zlotów dla konkretnej grupy nie jest OK. Albo dla konkretnej rasy albo DLA WSZYSTKICH :D. Wszystkie imprezy DLA WSZYSTKICH psiarzy są udane. Karolina, na pewno nie na OZP ;). Quote
basza95 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 No też się zdziwiłam bo myślałam że nie. A jak jest różnorodność rasowa i nierasowa :) jest ciekawszym doświadczeniem zarówno dla naszych psów jak i dla nas Quote
Aleksandrossa Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Ja normalnie wszystko pod kolor bd miała xD okulary fioletowe, walizka fioletowa, pies ma smycz i obroże fioletową :P Quote
Guptasek Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Marta jak się nazywa ta dziewczyna od Pociągu ?:D Co nam o niej Wiktor opowiadał ?:D Quote
basza95 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 a ten konkurs, ten co upodabniamy się do psa? To na bieżąco coś wymyślamy na obozie czy można sobie w domciu przygotować gotowy. A na czym ten konkurs dokładnie polega? Widziałam tylko zdjęcia i wywnioskowałam że upodabnianie się z psem. Quote
MakeBelieve Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 No tak, trza sie upodobnić do psa. I psa do siebie ;D Dla mnie to bez sensu, bo potem to sie wlicza do ogólnej punktacji.. Na turnusie p. Marka było to? ;D czekaj, ona Wiktoria była! Tak tak! A jak jej pies był? hahahaha. Kurde, nie pamiętam jak ta sznaucerka się wabiła. A skąd Ci sie ona przypomniała? Hahaha ;D 'Chodź na spacerek po pociągu! O, już za daleko, odpocznij!' ciach drzwiami po psie <3333 Quote
Estowa Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Aleksandrossa napisał(a):Ja normalnie wszystko pod kolor bd miała xD okulary fioletowe, walizka fioletowa, pies ma smycz i obroże fioletową :P słyszałam, że Twoja mama leci płacić zaliczkę :D Tylo Ty grzeczbna bądź, bo na mnie będzie :P U Mara nie było konkursu. Quote
Guptasek Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 FROTKA ! :D Hihihihi ! i jakim Wiktor to głosem opowiadał :D Nie nie było przebierania. i dobrze :D W ogóle te zawody na koniec dla mnie nie mają sensu . po co to robić ? tylko grupe rozwala. Quote
Recommended Posts