Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

ja też chce, ahh! Ale narazie czeka na mnie jeszcze 16 zadań z chemii, połowa ćwiczeń z gegry do odrobienia ;D I to mam zrobić teoretycznie w godzinę, bo potem jade na urki do brata na obiad, a drugi brat będzie mi chemie tłumaczył na jutro mwahahahahahah!
A 11 czerwca będzie u mnie bitwa taneczna YCD vs Taniec z gwiazdami! I będzie koncert Xfactora, <333

Posted

Czym jest 16 zadań z chemii...
Toż to przyjemność w porównaniu do 400...
Rysiu, Rysiu! My koniecznie do 11 <3
Jak możesz nie brać Borcia? :( Ja go tak kocham.... A on Kore...

Posted

nie znalazł się ! :(
Olka nacieszysz się nim przed obozem:lol::lol:
A On mnie chyba pokochał :D Śpi ze mną w łóżku , chodzimy na dłuuugie spacery :) i dawno nie warczał :loveu::loveu::loveu:
Coś mu się z psychiką psuje na starość:p

Posted

bardzo fajny obóz:) chętnie bym pojechała ale niestety mój pyszczek jest już starszym pieskiem- niedowidzi i niedosłyszy więc szkolenie raczej nie dla niego. Ale dla jakiegoś młodego pełnego energii psa to świetna opcja na wakacje z właścicielem :)

Posted

LISTA UCZESTNIKÓW Z DOGO

OZP1 ( 28.06- 9.07 )
Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka
Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever
Aga 16 lat, z suczką w typie goldena
Magda z suczką on'ka
Nina z suczką on'ka

OZP2 ( 10.07- 21.07 )
Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever
basza95 15 lat, z suczką nowofundland
Marika14 14 lat, z psem husky
Eta_carinae 14 lat, z suczką on'ka
agairiki 13 lat, z psem westie

OZP3 ( 22.07- 2.08 )
Tuni, 16 lat z psem basenji.
Joy106, 15 lat z psem bassetem houndem
Aga, 15 lat z psem sznaucerem miniaturowym
Av, 16 lat z suką chińskiego grzywacza bezwłosego
Shetanka, 16 lat z psem kundlem

OZP4 ( 3.08- 14.08 )
MakeBelieve 15 lat, z yorkiem suczką
P (Wawa) Estowa 17 lat, z suczką berneńczyk i pieskiem sheltie szczeniak
P (Kato) Merenwen 17 lat, z kundlicą
Gaba 14 lat, z piesiek sheltie
Doma 13 lat, z sunią setera irlandzkiego
amstaffikowa z psem w typie amstaffika
P (Wawa) Aleksandrossa, 15 lat, z psem w typie spaniela

OZP5 ( 15.08- 26.08 )
Ola164 17 lat, z suczką mieszaniec
Guptasek 16 lat, z pieskiem west
Mati 16 lat, z suką Labrador

Kadra:
OZP1- P. Karolina, P. Gosia
OZP2- P. Karolina, P. Gosia
OZP3- P. Karolina, P. Gosia
OZP4- p. Marek, Ciocia Aga
OZP5- p. Marek, Ciocia Aga

P ( Wawa) - jedzie pociągiem z Warszawy itp. :)

wyjęłam Chien z ozp4, bo wiem, że nie jedzie.

Posted

Słuchajcie, a jakieś "zloty" dla trochę starszego towarzystwa, powiedzmy przedział 20-40 (więcej też!) lat? Wiem że są zloty "niufkowe", szkoda że właściciele pozostałych ras nie wpadli na to... Ale gdyby- myślicie że byłoby zainteresowanie- np dla ludzi w tym wieku, z psami dajmy na to z gr IX-tej? Proszę napiszcie, może coś zorganizujemy? Przecież my- starsi- też możemy miło spędzić czas i pojechać na "obóz". :)

He he, a jakie trzeba mieć uprawnienia żeby dostać się do kadry takiego psiego obozu? Marzy mi się wyjazd z psami, a w tym roku odpada wyjazd autem nad morze jak co roku... Mam 5 psów, ale wszystkich bym nie brała, nie ogarnęłabym wszystkich łobuzów ;)

Posted

No kadra, to jednak np. szkoleniowiec tak na normalnie ;d Nie, że ot tak jesteś dorosła i jesteś kadra. Mysle, ze pytanie dot. zlotów to nie u nas, ale przecież OZP nie ma górnej granicy wiekowej! Jest jedynie dolna ;d Wszyscy psiarze są mile widziani u nas na obozie, naprawdę ;))

Posted

arielka186 napisał(a):
Słuchajcie, a jakieś "zloty" dla trochę starszego towarzystwa, powiedzmy przedział 20-40 (więcej też!) lat? Wiem że są zloty "niufkowe", szkoda że właściciele pozostałych ras nie wpadli na to... łobuzów ;)

Są zloty niufkowe? A gdzie, nie słyszałam o takich? Ale na ozp?

Posted

Ja myślę z kolei, że robienie zlotów dla konkretnej grupy nie jest OK. Albo dla konkretnej rasy albo DLA WSZYSTKICH :D. Wszystkie imprezy DLA WSZYSTKICH psiarzy są udane. Karolina, na pewno nie na OZP ;).

Posted

No też się zdziwiłam bo myślałam że nie. A jak jest różnorodność rasowa i nierasowa :) jest ciekawszym doświadczeniem zarówno dla naszych psów jak i dla nas

Posted

a ten konkurs, ten co upodabniamy się do psa? To na bieżąco coś wymyślamy na obozie czy można sobie w domciu przygotować gotowy. A na czym ten konkurs dokładnie polega? Widziałam tylko zdjęcia i wywnioskowałam że upodabnianie się z psem.

Posted

No tak, trza sie upodobnić do psa. I psa do siebie ;D Dla mnie to bez sensu, bo potem to sie wlicza do ogólnej punktacji.. Na turnusie p. Marka było to? ;D
czekaj, ona Wiktoria była! Tak tak! A jak jej pies był? hahahaha. Kurde, nie pamiętam jak ta sznaucerka się wabiła. A skąd Ci sie ona przypomniała? Hahaha ;D 'Chodź na spacerek po pociągu! O, już za daleko, odpocznij!' ciach drzwiami po psie <3333

Posted

Aleksandrossa napisał(a):
Ja normalnie wszystko pod kolor bd miała xD
okulary fioletowe, walizka fioletowa, pies ma smycz i obroże fioletową :P

słyszałam, że Twoja mama leci płacić zaliczkę :D Tylo Ty grzeczbna bądź, bo na mnie będzie :P

U Mara nie było konkursu.

Posted

FROTKA ! :D
Hihihihi ! i jakim Wiktor to głosem opowiadał :D
Nie nie było przebierania. i dobrze :D
W ogóle te zawody na koniec dla mnie nie mają sensu . po co to robić ? tylko grupe rozwala.