Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]Hmm to można by zrobić tak, że na zajęciach z dd uczymy psy jakichś sztuczek, pojedyńczych elementów, a na koniec obozu każdy sam układa jakiś krótki układ, gdzie może wykorzystać też sztuczki które pies znał przed obozem [IMG]http://1.1.1.4/bmi/www.dogomania.pl/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG][/QUOTE]
NIE! NIE! NIE! Ja się NIE zgadzam!!!! NIE ma być czegoś takiego, wszystko inne tylko nie występy publiczne i wymyślanie układów!! NIE! NIE! NIE! Ja się na to NIE zgadzam!!!! NIE zgadzam się i kropka!!!!
PS: Przepraszam za te wykrzykniki ale nie cierpię takich rzeczy. I teraz ciebie Shetanka też "nie cierpię" :* bo rzuciłas taki pomysł i pewnie komuś z kadry się to spodoba i będzie lipa !!!!

Posted

[quote name='Rudawa']NIE! NIE! NIE! Ja się NIE zgadzam!!!! NIE ma być czegoś takiego, wszystko inne tylko nie występy publiczne i wymyślanie układów!! NIE! NIE! NIE! Ja się na to NIE zgadzam!!!! NIE zgadzam się i kropka!!!!
PS: Przepraszam za te wykrzykniki ale nie cierpię takich rzeczy. I teraz ciebie Shetanka też "nie cierpię" :* bo rzuciłas taki pomysł i pewnie komuś z kadry się to spodoba i będzie lipa !!!![/QUOTE]

Oj tam ja też mam stresy i w ogóle, no ale bez przesady xP no i ten układ króciutki taki 1 minutowy myślę, bo raczej w ciągu kilku dni nic więcej nie wymyślimy :P

Posted

[quote name='Shetanka']
Hmm to można by zrobić tak, że na zajęciach z dd uczymy psy jakichś sztuczek, pojedyńczych elementów, a na koniec obozu każdy sam układa jakiś krótki układ, gdzie może wykorzystać też sztuczki które pies znał przed obozem ;)
Pani będzie na OPZIII, dobrze zrozumiałam?[/QUOTE]
chce zrobic tak ze przez tydzien uczymy wszystkie psy tych samych stuczek i w drugim tygodniu postaramy sie to wszystko ładnie równo zgrac a na koniec występu kazdy pokaze ze swoim psem indywidualnie jakies swoje sztuczki (to oczywiscie juz nie jest koneiczne tylkod la chetnych);) i bedziemy wystepowac przed innymi obozami - tak w ramach integracji (prawda Marysiu?:P)
tak bede na OZP 1 2 3

Posted

Ja to już nie mam co pokazać . :-(
Bo nie moge zabrać Kufy... Ponieważ się przewraca , nawet jak jej przejdzie to i tak na obozie może jej się zdarzyć to będzie ze mam chorego psa i istnieje możliwość że będą nam kazać wracac do domu [bo niby pies chory] . ale to nie jest nic poważnego ...

Posted

[quote name='Gosia W.']chce zrobic tak ze przez tydzien uczymy wszystkie psy tych samych stuczek i w drugim tygodniu postaramy sie to wszystko ładnie równo zgrac a na koniec występu kazdy pokaze ze swoim psem indywidualnie jakies swoje sztuczki (to oczywiscie juz nie jest koneiczne tylkod la chetnych);) i bedziemy wystepowac przed innymi obozami - tak w ramach integracji (prawda Marysiu?:P)
tak bede na OZP 1 2 3[/QUOTE]

Aha no to fajnie :D
I jeszcze mam pytanko czy żeby być w grupie zaawansowanej wymagany będzie aport? Bo w zeszłym roku nie był i w sumie nic nie robiliśmy z aportu. A mój Chrup umie w miare wszystko to co jest robione w początkującej grupie oprócz właśnie aportu.

Posted

Shetanka - dokładnie tak jak moja, a też bym chciała na zaawansowaną.

Czy na OZP4 też zorganizujemy taniec z psem? I może mały występ? Ale też dla chętnych? Proszę! :loveu:

Posted

dziewczyny z tym pytaniem to juz do Pani Karoliny albo do Pana Marka :) (podział na grupy)

mi chodziło o to ze te sztuczki ktorych sie nauczymy wspolnie rowno itd zrobimy wszyscy (2 minuty?) a potem kto będzie chętny pokaże jeszce jakies inne sztuczki :)
słuchajcie ja to bym chciałą zebysmy wszyscy zrobili wspolny występ bo to bedzie fajnie wygladac jak wszystkie pieski będą robić to samo, co z tego ze sie będą ludzie patrzec? nie będa patrzec na Was tylko na psy ;) no dajcie spokój ;) no ale oczywiscie nikogo do tego nie bedziemy zmuszac :)

Posted

Pani ma rację jak my wszyscy będziemy wykonywać układ jednocześnie to będzie świetnie wyglądać ale... Jak komuś coś nie wyjdzie ( a na pewno nie wyjdzie ) to cały występ popsuty ;/

Posted

Ej, a na OZP4 jedzie ktoś, kto ćwiczy dogdancing? My z Chapsią coś tam próbujemy, ale też nic zbyt profesjonalnie, proste układy. Też można by coś wymyślić :loveu:

Posted

[quote name='Vini.']a witam Pani Agnieszko :).w sumie od zamku dałoby się jakoś dojść. Ja coś tam pamiętam. Najwyżej będziem dzwonić ;p najgorzej w giżycku od pkp do pks jest 4 km i nie wiem co mam robić...[/QUOTE]
Vini jako że mazoorki to mój ukochany region i bywam tam zadziwiająco często i wiem, ze w Giżycku przystanek pks jest na tyłach dworca pkp i do przejścia jest najwyżej 100m. Chyba, ze pks jest przelotowy. ( w takim wypadku polecam taksówkę, ceny naprawdę nie zabijają)

Posted

Serio blisko jest? Bo mi na zumi pokazuje co innego niż na google.. I się mylę ^ W każdym razie postanowione, że jakby coś to właśnie taxi weźmiemy i jakoś dotrzemy ;) Najgorzej w Rynie będzie :P

Posted

[QUOTE]Ruda- ale to nie chodzi o nagrodę czy coś! Tylko o fajną zabawę i tyle [IMG]http://1.1.1.4/bmi/www.dogomania.pl/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG][/QUOTE]

Masz rację ale ja i tak się boję, że ja się zaangażuję i mi się spodoba a trafi się taki, któremu nie będzie się chciało i wszystko popsuje. Ale pozostaje wierzyć, że ni takiego się nie stanie ;)

Posted

O podziale psów na grupy będziemy rozmawiać na miejscu, jak będę widzieć psy (jakie, ile). Niestety my jako kadra dowiadujemy się o psach jakie będą dopiero na obozie, więc tez nie jesteśmy w stanie nic zaplanować. A listy uczestników zmieniają się nawet do ostatniego dnia przed obozem..
Co do pokazu to uważam, że jest to dobry pomysł. Ci, którzy będą trochę bardziej wstydliwi schowają się za Panią Gosią i Szirą :evil_lol::cool3::eviltong:

Posted

[quote name='Gosia W.']mi chodziło o to ze te sztuczki ktorych sie nauczymy wspolnie rowno itd zrobimy wszyscy (2 minuty?) a potem kto będzie chętny pokaże jeszce jakies inne sztuczki :)
słuchajcie ja to bym chciałą zebysmy wszyscy zrobili wspolny występ bo to bedzie fajnie wygladac jak wszystkie pieski będą robić to samo, co z tego ze sie będą ludzie patrzec? nie będa patrzec na Was tylko na psy ;) no dajcie spokój ;) no ale oczywiscie nikogo do tego nie bedziemy zmuszac [/QUOTE]

Ja bym bardzo chciała ale nie będę mogła, bo mój pies po prostu robi w swoim (wolnym) tempie wszystkie sztuczki... a nie chcę, żeby zepsuł wszystkim występ (już i tak pewnie po kilku dniach inni obozowicze mnie znienawidzą :lol:)

W sumie na zaawansowanym posłuszeństwie nie zależy mi tak bardzo, nawet jak nas przerzucą do słabszej grupy to tragedii nie będzie, choć wolałabym w zaawansowanych. No i chcę na zaawansowane agility ;)

Posted

[quote name='Karolina_Kowalska']
Co do pokazu to uważam, że jest to dobry pomysł. Ci, którzy będą trochę bardziej wstydliwi schowają się za Panią Gosią i Szirą :evil_lol::cool3::eviltong:[/QUOTE]
hahaha :* o Ty zła i niedobra! haha :D uważaj bo Ty tez bedziesz barc w tym udział :) haha:diabloti::evil_lol: