Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

A jedzie może ktoś na OZP3? Ja z Rokulcem of course ;)
No, i jedzie nas okolo 12 z forum ;] Tzn. takiego forum 'SHiR' :)

Posted

[QUOTE]bo na ozp2 jadą 2 haszczakowe . chociaż towarzystwo na ozp2 jest najlepsze bo moja dxiweczyna i wgl... Ale psy mi nie odpowiadają [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG][/QUOTE]
Amber, husky Eweliny jest bardzo fajna ;) Do tej pory nie jestem pewna czy w ogóle Gacka zauważyła :lol:

Posted

Guptasek Olga nie bierze w tym roku Jake'a ; ) Teraz będzie z jednym ze swoich labradorów. Tak więc ludzie. Fałszywy alarm xd Nie będzie bordera u nas.

Posted

[quote name='Pin']A jedzie może ktoś na OZP3? Ja z Rokulcem of course ;)
No, i jedzie nas okolo 12 z forum ;] Tzn. takiego forum 'SHiR' :)[/QUOTE]

Ja ;d ALe to już wiesz ;p Pozdrawiam, Czekoladowa xD

Posted

[quote name='Pin']A jedzie może ktoś na OZP3? Ja z Rokulcem of course ;)
No, i jedzie nas okolo 12 z forum ;] Tzn. takiego forum 'SHiR' :)[/QUOTE]

Czy mogłabyś podać adres tego forum ? Jak narazie tylko Estowa z berneńczykiem będzie na OZP3 stąd.

Posted

Ja mam takie małe pytanko. Dlaczego tyle osób z tak daleka jedzie na obóz akurat do Wandrusa? Przecież są obozy bliżej, każdego z Was. Nie to żebym reklamowała inne biura podróży, tak po prostu pytam.
Ty np. [B][URL="http://www.dogomania.../members/96061-Elliothooded358"][/URL] [/B][B]Elliothooded358 jedziesz aż z okolic Koszalina[/B][B]. [/B]

Posted

No, Ewelina miała jechać na OZPI3, miałyśmy z kol być z nią w pokoju, ale jej sucz ma chyba cieczke wtedy.
Estowa - domyśliłam się ;) ^^
Elliothooded358 - shir na mojeforum , ale to taka pixelkowa zabawa, tam część jest w zwierzęcych dyskusjach. Moge przedstawić obecną liste kto jedzie.

Posted

A wszyscy na OZP3 jadą? Czy może ktoś na inny turnus jeszcze ? Jak chcesz to możesz napisać to dopiszemy do naszej listy ;D (doda się że to z waszego forum ludzie ^^ )

Posted

[b][color=darkred]1. Alka & Chrupek * (Mieszaniec)
2. Joy & Maniek * (Basset)
3. Aga & Jasper * (Sznaucer Min)[/color]
[color=green]4. PinManka & Roki * (Ratler)
5. Saga & Brida * (Dalmat)[/color]
[color=orange]6. Gasiu & Brego (Lab)
7. Dolinka & Miśka * (Podhalan)
8. Doma & Pola (Seter)[/color][/b]
9. Czekoladowa & Esta *

I możliwe, że pojedzie jeszcze taka Asia z Nessie (będzie miała ok. 4 miesięcy, Chiński Grzywacz)

* oznacza rezerwację. No i kolory odnośnie kto z kim w pokoju, już niechciało mi sie zmieniać ;P

Edit: O, i bym zapomniała :) Jeszcze Estowa ;) Rezerwe wpłaciłaś, nie?

Posted

[INDENT] [QUOTE]Ja mam takie małe pytanko. Dlaczego tyle osób z tak daleka jedzie na obóz akurat do Wandrusa? Przecież są obozy bliżej, każdego z Was. Nie to żebym reklamowała inne biura podróży, tak po prostu pytam.
Ty np. [B]Elliothooded358 jedziesz aż z okolic Koszalina[/B][B]. [/B][/QUOTE]Ja jechałam, aż z Opola :eviltong: Ale ja nie chciałam, takiego obozu profesjonalnego, tylko zobaczyć "co to" agility. Teraz widziałam ulotkę o podobnym obozie w Dusznikach (o wiele bliżej mnie :cool3:) ale... no właśnie ale! Tam już znam kadrę, która jest super, domki też mają swój urok (zapamięta się je na długo :lol:) i przede wszystkim ludzie... Na obóz w zeszłym roku pojechałam "ze swoją ekipą", ale poznałam fajniejszą i z nimi wiąże te najlepsze wspomnienia :)[/INDENT]

Posted

Tak, z nami w pokoiku Brida ;> Coś przeczuwałam, że poznacie ;)
No, i wszyscy jadą na 3 turnus ;> Bo to taki zlot wakacyjny jest ;)

Posted

[quote name='Pin']I możliwe, że pojedzie jeszcze taka Asia z Nessie (będzie miała ok. 4 miesięcy, Chiński Grzywacz)[/QUOTE]
Szczerze? Nie brałabym takiego małego psa na taki obóz. Na naszym był 9tyg jack russell [o którym wiesz] i szczerze powiedziawszy popierniczał po tym torze ostro i zawsze jak było wolne, dla takiego malucha to raczej nie jest zdrowe (młody był chyba niższy od Gacka, a skakał wyżej od niego :cool3:).
Tak, fajna socjalka może być, ale nie zna się tych psów, ich charakterów i można równie łatwo tą socjalke zniszczyć.

To tylko moje zdanie i nie jest skierowane akurat do ciebie ;) Może właścicielka przeczyta i przemyśli.

Posted

[quote name='Rudawa']
Ty np. [B][URL="http://www.dogomania.../members/96061-Elliothooded358"][/URL] [/B][B]Elliothooded358 jedziesz aż z okolic Koszalina[/B][B]. [/B][/QUOTE]

To był pierwszy obóz jaki zobaczyłam. No i w tamtym roku myślałam że tylko Wandrus jest jednym z tych dłuższych co 3 dni nie trwają. A że mi się podobało to i w tym roku też jadę.

Posted

Hmmm a ja jadę na ten obóz, bo primo to był pierwszy jaki znalazła 3 lata temu i po drugie: ONA MA SWÓJ UROK i to co, co sprawia, że kiedy tylko kończy się turnus i nadchodzi pożegnanie i wyjeżdżam z Rynu z płaczem i już odliczam do kolejnego obozu xD :*

Posted

[quote name='Pin']

Edit: O, i bym zapomniała :) Jeszcze Estowa ;) Rezerwe wpłaciłaś, nie?[/QUOTE]

taaak ;)
Ale fajnie jak chińszczak pojedzie ^^

Posted

To Rudawa napisz z jakim psem jedzie to dopiszemy. Będzie też moja koleżanka z poprzedniego turnusu, na poprzednich stronach pisałam. Z labkiem. Tylko że ona jest na dogomanii ale w tym temacie nie pisze i nie pamiętam jej nicka.
Trzeba by zadzwonić do biura i się spytać ;D (chociaż oni nigdy na 100% nie powiedzą. Tak jak Guptasek w tamtym roku trafiła na taką sytuację. Dzwoniła do biura z pytaniem czy na jej turnusie będzie husky albo owczarek bo jej pies nie akceptuje tych ras. No i niespodzianka sie trafiła. Obie rasy były, a mówili że nie będzie.)

Posted

I weź tu ufaj ludziom :shake:
tak samo dzwonie do Wandrusa jak jade na OZP5 , pytam sie ile będzie psów i osób , to ta do mnie . Bedzie 50% Goldenów . no to ok . faktycznie miało być , miał być golden i collie , dopisałam się ja i Ola od Kory :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Rudawa']A może ktoś wie, kto z po za dogo jedzie na OZP2? Ja znam taką osobę ale czy wy też coś wiecie?[/QUOTE]

Moja koleżnaka się wybiera ;) z czarnym kundelkiem a'la sznaucer miniaturowy