Guptasek Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 I tak Chyba na OZP4 ; ) bo na ozp2 jadą 2 haszczakowe . chociaż towarzystwo na ozp2 jest najlepsze bo moja dxiweczyna i wgl... Ale psy mi nie odpowiadają :( Quote
Pin Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 A jedzie może ktoś na OZP3? Ja z Rokulcem of course ;) No, i jedzie nas okolo 12 z forum ;] Tzn. takiego forum 'SHiR' :) Quote
Ola164 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [QUOTE]chociaż towarzystwo na ozp2 jest najlepsze[/QUOTE] Phi.... Czuję się urażona! Quote
karola&gacek Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [QUOTE]bo na ozp2 jadą 2 haszczakowe . chociaż towarzystwo na ozp2 jest najlepsze bo moja dxiweczyna i wgl... Ale psy mi nie odpowiadają [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG][/QUOTE] Amber, husky Eweliny jest bardzo fajna ;) Do tej pory nie jestem pewna czy w ogóle Gacka zauważyła :lol: Quote
Isles Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Guptasek Olga nie bierze w tym roku Jake'a ; ) Teraz będzie z jednym ze swoich labradorów. Tak więc ludzie. Fałszywy alarm xd Nie będzie bordera u nas. Quote
Estowa Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='Pin']A jedzie może ktoś na OZP3? Ja z Rokulcem of course ;) No, i jedzie nas okolo 12 z forum ;] Tzn. takiego forum 'SHiR' :)[/QUOTE] Ja ;d ALe to już wiesz ;p Pozdrawiam, Czekoladowa xD Quote
Isles Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='Pin']A jedzie może ktoś na OZP3? Ja z Rokulcem of course ;) No, i jedzie nas okolo 12 z forum ;] Tzn. takiego forum 'SHiR' :)[/QUOTE] Czy mogłabyś podać adres tego forum ? Jak narazie tylko Estowa z berneńczykiem będzie na OZP3 stąd. Quote
Guptasek Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Przepraszam .. za fałszyfke xD Oluś , chodzi mi o to ze tam jest więcej osób które znam ; * Quote
Rudawa Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Ja mam takie małe pytanko. Dlaczego tyle osób z tak daleka jedzie na obóz akurat do Wandrusa? Przecież są obozy bliżej, każdego z Was. Nie to żebym reklamowała inne biura podróży, tak po prostu pytam. Ty np. [B][URL="http://www.dogomania.../members/96061-Elliothooded358"][/URL] [/B][B]Elliothooded358 jedziesz aż z okolic Koszalina[/B][B]. [/B] Quote
Pin Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 No, Ewelina miała jechać na OZPI3, miałyśmy z kol być z nią w pokoju, ale jej sucz ma chyba cieczke wtedy. Estowa - domyśliłam się ;) ^^ Elliothooded358 - shir na mojeforum , ale to taka pixelkowa zabawa, tam część jest w zwierzęcych dyskusjach. Moge przedstawić obecną liste kto jedzie. Quote
Isles Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 A wszyscy na OZP3 jadą? Czy może ktoś na inny turnus jeszcze ? Jak chcesz to możesz napisać to dopiszemy do naszej listy ;D (doda się że to z waszego forum ludzie ^^ ) Quote
Pin Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [b][color=darkred]1. Alka & Chrupek * (Mieszaniec) 2. Joy & Maniek * (Basset) 3. Aga & Jasper * (Sznaucer Min)[/color] [color=green]4. PinManka & Roki * (Ratler) 5. Saga & Brida * (Dalmat)[/color] [color=orange]6. Gasiu & Brego (Lab) 7. Dolinka & Miśka * (Podhalan) 8. Doma & Pola (Seter)[/color][/b] 9. Czekoladowa & Esta * I możliwe, że pojedzie jeszcze taka Asia z Nessie (będzie miała ok. 4 miesięcy, Chiński Grzywacz) * oznacza rezerwację. No i kolory odnośnie kto z kim w pokoju, już niechciało mi sie zmieniać ;P Edit: O, i bym zapomniała :) Jeszcze Estowa ;) Rezerwe wpłaciłaś, nie? Quote
Merenwen Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 O, Brida się wybiera :D jak miło. A wiesz kto na jakie turnusy? Quote
karola&gacek Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [INDENT] [QUOTE]Ja mam takie małe pytanko. Dlaczego tyle osób z tak daleka jedzie na obóz akurat do Wandrusa? Przecież są obozy bliżej, każdego z Was. Nie to żebym reklamowała inne biura podróży, tak po prostu pytam. Ty np. [B]Elliothooded358 jedziesz aż z okolic Koszalina[/B][B]. [/B][/QUOTE]Ja jechałam, aż z Opola :eviltong: Ale ja nie chciałam, takiego obozu profesjonalnego, tylko zobaczyć "co to" agility. Teraz widziałam ulotkę o podobnym obozie w Dusznikach (o wiele bliżej mnie :cool3:) ale... no właśnie ale! Tam już znam kadrę, która jest super, domki też mają swój urok (zapamięta się je na długo :lol:) i przede wszystkim ludzie... Na obóz w zeszłym roku pojechałam "ze swoją ekipą", ale poznałam fajniejszą i z nimi wiąże te najlepsze wspomnienia :)[/INDENT] Quote
Pin Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Tak, z nami w pokoiku Brida ;> Coś przeczuwałam, że poznacie ;) No, i wszyscy jadą na 3 turnus ;> Bo to taki zlot wakacyjny jest ;) Quote
karola&gacek Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='Pin']I możliwe, że pojedzie jeszcze taka Asia z Nessie (będzie miała ok. 4 miesięcy, Chiński Grzywacz)[/QUOTE] Szczerze? Nie brałabym takiego małego psa na taki obóz. Na naszym był 9tyg jack russell [o którym wiesz] i szczerze powiedziawszy popierniczał po tym torze ostro i zawsze jak było wolne, dla takiego malucha to raczej nie jest zdrowe (młody był chyba niższy od Gacka, a skakał wyżej od niego :cool3:). Tak, fajna socjalka może być, ale nie zna się tych psów, ich charakterów i można równie łatwo tą socjalke zniszczyć. To tylko moje zdanie i nie jest skierowane akurat do ciebie ;) Może właścicielka przeczyta i przemyśli. Quote
Isles Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='Rudawa'] Ty np. [B][URL="http://www.dogomania.../members/96061-Elliothooded358"][/URL] [/B][B]Elliothooded358 jedziesz aż z okolic Koszalina[/B][B]. [/B][/QUOTE] To był pierwszy obóz jaki zobaczyłam. No i w tamtym roku myślałam że tylko Wandrus jest jednym z tych dłuższych co 3 dni nie trwają. A że mi się podobało to i w tym roku też jadę. Quote
ewka122 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Hmmm a ja jadę na ten obóz, bo primo to był pierwszy jaki znalazła 3 lata temu i po drugie: ONA MA SWÓJ UROK i to co, co sprawia, że kiedy tylko kończy się turnus i nadchodzi pożegnanie i wyjeżdżam z Rynu z płaczem i już odliczam do kolejnego obozu xD :* Quote
Estowa Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='Pin'] Edit: O, i bym zapomniała :) Jeszcze Estowa ;) Rezerwe wpłaciłaś, nie?[/QUOTE] taaak ;) Ale fajnie jak chińszczak pojedzie ^^ Quote
Rudawa Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 A może ktoś wie, kto z po za dogo jedzie na OZP2? Ja znam taką osobę ale czy wy też coś wiecie? Quote
Isles Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 To Rudawa napisz z jakim psem jedzie to dopiszemy. Będzie też moja koleżanka z poprzedniego turnusu, na poprzednich stronach pisałam. Z labkiem. Tylko że ona jest na dogomanii ale w tym temacie nie pisze i nie pamiętam jej nicka. Trzeba by zadzwonić do biura i się spytać ;D (chociaż oni nigdy na 100% nie powiedzą. Tak jak Guptasek w tamtym roku trafiła na taką sytuację. Dzwoniła do biura z pytaniem czy na jej turnusie będzie husky albo owczarek bo jej pies nie akceptuje tych ras. No i niespodzianka sie trafiła. Obie rasy były, a mówili że nie będzie.) Quote
Rudawa Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Wiesz tak do końca nie jestem pewna wieku ale chyba ma 13 lat i jedzie z kundelkiem. Jak się dowiem to edytuje post i napiszę. Quote
Guptasek Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 I weź tu ufaj ludziom :shake: tak samo dzwonie do Wandrusa jak jade na OZP5 , pytam sie ile będzie psów i osób , to ta do mnie . Bedzie 50% Goldenów . no to ok . faktycznie miało być , miał być golden i collie , dopisałam się ja i Ola od Kory :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Abiutka_ Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='Rudawa']A może ktoś wie, kto z po za dogo jedzie na OZP2? Ja znam taką osobę ale czy wy też coś wiecie?[/QUOTE] Moja koleżnaka się wybiera ;) z czarnym kundelkiem a'la sznaucer miniaturowy Quote
MakeBelieve Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Słuchajcie, a przydało Wam się coś na biegu terenowym? :P Quote
Recommended Posts