Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bruno przyplątał sie do jednego z krk hoteli, i został odwieziony do schroniska. Mimo ze mieszka w boksie z dwoma nieszkodliwymi psami, nie chce on wchodzić do "środka" boksu , cały czas stoi przy kratach i spogląda za ludźmi ...
Jest psem bardzo łagodnym, ułożonym, spokojnym . Na smyczy nie ciągnie, nie rzuca sie na psy - szczególnie Disel włazi mu na głowę , Bruno nie potrafi sie mu "sprzeciwić" :shake: .

Jedynie przy człowieku Bruno sie nieco ożywia , uwielbia sie tulić, być głaskanym, wszelkie zabiegi pielęgnacyjne znosi z anielską cierpliwością ...Bruno bardzo potrzebuje domu , jest to typ psa który w schronisku nie przetrwa , a jednocześnie jest to typ psa nie wymagającego NIC oprócz miłości ...

Kontakt 889 628 346 , [email protected]

Posted

Mnie też Bruno zauroczył tymi swoimi oczyskami i przytulaniem się do człowieka. Julian robi ze znajomym ogłoszenia psiakom, teraz dodatkowo siedzi w domu po kontuzji; myślę, że można ją poprosić o poogłaszanie Bruna. Ja mam kilka jego zdjęć, mogę dorzucić.

Posted

dzieki ze jesteście :) Najgorsze co moze byc to jak pies traci nadzieje a na to nie mozemy pozwolic tym slicznym, mądrym ślepką.
A moze jakiś DTna razie poszukac?

Posted

Dostałam "namiary" na wątek Bruna od niny_q ;) I jestem i poszukam, może uda się znaleźć kogoś, kto by go przygarnął, bardzo fajny piesek....Serce się kroi, że człowiek sam przynajmniej z 10 przygarnąć nie może i pomóc kolejnym 50 zwierzakom...

Posted

Jesli macie propozycje co do piosenek, to zamiast wysilic sie na bezkonstruktywna krytyke, prosze o te propozycje pisac w postach, ja dostaje same zdjecia, i muzyke staram sie dopasowac odpowiednio pod kazdego psa - indywidualnie, czasem wychodzi, czasem nie.

Posted

szosti999 napisał(a):
Jesli macie propozycje co do piosenek, to zamiast wysilic sie na bezkonstruktywna krytyke, prosze o te propozycje pisac w postach, ja dostaje same zdjecia, i muzyke staram sie dopasowac odpowiednio pod kazdego psa - indywidualnie, czasem wychodzi, czasem nie.

Ojej, nie obrażaj się, doceniamy Twoją świetną robotę, nikt nie mówi, że zrobiłby to lepiej, tylko że jako odbiorcy, nie twórca, mamy inną perspektywę, bardziej taką, jaką ma potencjalny zainteresowany adopcją. Spróbuję pomóc, choć melomanem nie jestem. W wolnej chwili pogrzebię w pamięci i w necie i podrzucę jakieś skromne sugestie.