Helga&Ares Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Ale on jest słodki z tym misiaczkiem:) Quote
rita60 Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Widze.ze chomiczek wchodzi na głowe Dodusiowi:evil_lol: Quote
dusje Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Kapitalne:multi::multi::multi: No i jest dowod na koniecznosc adopcji kombinowanej ;):lol::cool3: Quote
rita60 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Witajcie srodowo,miłego dnia........ Quote
Kava Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 witajcie z ciagle nowym sniegiem zasypywanego krajobrazu..... psiaki sie ciesza, a jak tam wujaszek Dodi? ciagle zajety wychowywniem drobiazgu? milego dnia zycze Quote
rita60 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 [quote name='Kava']witajcie z ciagle nowym sniegiem zasypywanego krajobrazu..... psiaki sie ciesza, a jak tam wujaszek Dodi? ciagle zajety wychowywniem drobiazgu? milego dnia zycze[/QUOTE] On pewnie,nie ma gdzie łap włożyc,przy takiej ilości chomiczków:evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
KateBono Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Rita wpłata [B]126[/B] zł. - doszła. Brakuje [B]94[/B] zł. za weta. Doducha nie przepada za biało-czarnymi chomikami - warczy na nie i nie pozwala aby mu się psociły. Co innego Sauron i malutka Sol- te glizdy mogą po Dodusiu skakać , podgryzać i psocić mu się , nawet sam je zaczepia i zaprasza do zabawy:lol:. Quote
BeaBono Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Doduś "zamienił się" z Gufciem pokojami. Kilka dni temu zasnął z Sauronem na posłaniu Gufa w pokoju rodziców. Nie chciałyśmy ich budzić, zaprowadziłyśmy więc Gufcia do pokoju siostry. I tak zostało. Wszyscy zadowoleni - Doduchna, bo mu towarzystwo Saurona odpowiada i Gufi, bo legowisko zamienił na łóżko siostry :lol:. Sauron ma korzystny wpływ na Dodka - Doduś zaczął się interesować zabawkami (Sauron znosi i podtyka mu zabawki pod nos). Dodula memłał misia, memłał sznurek, a ostatnio to nawet rozpruł i wybebeszył poduszkę :evil_lol:. Muszę przyznać, że o wiele łatwiej przychodzi nam "dożywianie" psów aniżeli ich odchudzanie. Doduś nie schudł za bardzo :oops:. Kupiłyśmy karmę light. Poprzednie wersje bardziej mu smakowały - pochłaniał chrupole w tempie błyskawicznym. A teraz "się delektuje", jak to określiła mama (czyli je znacznie wolniej). Quote
rita60 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 No widzisz Dodusiu można się nawet od mlodszego uczyć:razz: Nie martw sie cioteczko,z reguły lepiej wychodzi dożywianie:lol:,ja też planuje troche odchudzić Paryska,ale efekt mierny:oops: Pozdrawiam serdecznie i glaski dla wszystkich podopiecznych:loveu: Quote
BeaBono Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [IMG]http://img709.imageshack.us/img709/3325/p1260004b.jpg[/IMG] Doduś na swoim nowym miejscu :lol: I "gufowa" poducha (Doducha "do dzieła" :cool3:) Quote
rita60 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 No.......taki to pożyje:loveu:nie przyjelibyscie mnie na tymczas ???????:p Quote
Kava Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 przyjazn malego i Dodiego jest wspaniala,,,, moze by faktycznie zapytac przyszly domek Saurona czy nie wzieliby Dodiego. Oboje by na tym dobrze wyszli.... i nie byliby samotni, jak panstow pojda do pracy...i nie przezywaliby stressu rozlaki,,, i wogole.... Quote
rita60 Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Nikogo nie było wczoraj u mojego Dodusia:mad:wstydzcie sie cioteczki:razz: Quote
Kava Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 bije sie w piersi.... na wytlumaczenie mam, ze malzonek po upadku, z jedna reka i caly bolacy.... ( jazdy do lekarzy, opieka, do tego psiaki,,, spacerki, noszenie drzewa ...itd, itd.) do tego "moj " sport. siedze od czterech dni w wolnych chwilach przed telewizorem.... ale juz koniec....nasi zdobyli zloty medal....hurra Quote
rita60 Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 No,jestes usprawiedliwiona cioteczko:razz: Quote
rita60 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Witam wszystkich już lutowo:lol:domek Dodka pewnie zajęty,tyle chomiczków do ogarnięcia:loveu:pozdrawiam serdecznie. Quote
rita60 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Halo.........echo tylko odpowiedziało.......:p Quote
Onaa Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Mogę dać małego w formie ogłoszenia na facebooka ? Quote
rita60 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='Dogo07']Mogę dać małego w formie ogłoszenia na facebooka ?[/QUOTE] To daj cioteczko,ja go mam na swojej tablicy. Quote
BeaBono Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Kochane ciotunie, Dodula miewa się dobrze. Zdrówko mu dopisuje, sierściucha odrasta, apetyt nieco zmalał. Nakręciłam wczoraj przed południem kilka filmików z Dodusiem i chomikami. Miłego oglądania :lol: [video=youtube;X4f1HQloEBU]http://www.youtube.com/watch?v=X4f1HQloEBU[/video] [video=youtube;sJi_FuLwpzE]http://www.youtube.com/watch?v=sJi_FuLwpzE[/video] [video=youtube;9Fu6agqdIVY]http://www.youtube.com/watch?v=9Fu6agqdIVY[/video] [video=youtube;ZoY1NzBjFn8]http://www.youtube.com/watch?v=ZoY1NzBjFn8[/video] [video=youtube;jr4wiZZb6mE]http://www.youtube.com/watch?v=jr4wiZZb6mE[/video] Quote
rita60 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Ło matko jakie słodkie te kluchy.....a jakie walki z sobą toczą:loveu:Doduś pieknie sie sprawuje w roli wujka,tyle w nim łagodnosci i tolerancji wobec chomiczków,cudny chłopak:multi: Quote
Onaa Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Jaki on śliczny i uroczy :lol:. A czy on ma taki typowy terierkowy charakterek czy raczej jest spokojny i łagodny ? Quote
KateBono Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Dogo07']Jaki on śliczny i uroczy :lol:. A czy on ma taki typowy terierkowy charakterek czy raczej jest spokojny i łagodny ?[/QUOTE] Jak na terierka to Doduś ma przemiły charakter, jest spokojny, łagodny, przytulaśny, cudo nie pies,jak coś się nie podoba to tylko warknie ostrzegawczo:lol:. Quote
dusje Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Paskudna jestem:mad: bo nie zagladalam do Dodusia :loveu:ale usprawiedliwienie moge dostarczyc :evil_lol: Moj Rufus jest swiezo po operacji i wymaga sporo uwagi, nie mowiac juz o pozostalych trzech, ktore tez chca byc kochane :evil_lol::lol: Doduniu, taki fajny jestes i wciaz bez domku :shake: Jutro przeleje pieniazki, bo to juz najwyzszy czas. Dziewczyny, jak sie oglasza psiaki w gazecie wyborczej? Moze ta droga znajdzie domek? :lol: Quote
Kava Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Jezu, Dusje ale obciach.... pieniazki.... cos i u mnie tak sie pokrecilo w tym miesiacu..... ze jeszcze nie zdazylam przekazac.... Doduchna wybaczysz? KateBeaBono wybaczcie.... zaraz przesylam.....choc pojda dopiero w poniedzialek ( sobota-niedziela banki spia) slicznego weekendu zycze a jak bede w poniedzialek w miescie i bede miala dostep do porzadnego internetu to i filmiki obejrze.... Quote
Recommended Posts