Kenny Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 rozumiem Fizia ;) kto mógłby pomóc mi jutro z Benią w m1 ??? bardzo proszę. z doświadczenia wiem, że sama nie dam rady, a szkoda żeby przepadła jej taka szansa na znalezienie swego ludzia. Quote
Kenny Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 fizia napisał(a):I jak było? fajnie było :) Benia się prezentowała znakomicie na tle świątecznych dekoracji :) było sporo zainteresowanych, ale ostatecznie zdecydowała się jedna rodzinka :D jutro jedziemy z Benią do nich na wizytę i mam nadzieję, że to TEN domek :D no był jeszcze jeden pan, który chciał Benię zabierać "na już", ale żadnej umowy nie chciał podpisywać więc mu podziękowałam :] powiedział, że na hali targowej może sobie psa kupić bez żadnej umowy, a my robimy problemy, więc nie wdając się w dalszą dyskusję olaliśmy pana. jutro wielki dzień dla malucha :) 3majcie kciuki jeszcze mocniej :) a i sama nie byłam bo TŻ mi pomógł, więc daliśmy radę :) Quote
fizia Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Cudna wiadomość!! Bardzo się cieszę, że się udało Czyli dobra reklama wśród ludzi pomogła :) no tak, jednak zdjęcia zazwyczaj nie oddają w pełni uroku psa Quote
Kenny Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 dokładnie :) aukcja się udała :) nawet nie marzyłam o takim domku dla Beni muszę Wam powiedzieć...dom z ogrodem na ulicy Wiklinowej w Łęgu, rodzinka przesympatyczna, mają już pięknego dorosłego Goldena i dwa super zadbane kocury :D zwierzaki w tym domu aż kipią zdrowiem i energią, mają ogród do biegania i łąki oraz lasek do spacerowania :D Benia zachwycona swoją nowa rodzinką nawet za mną nie płakała...ja niestety tak :( ale będzie miała dobrze na pewno :D sterylka będzie i Państwo zapraszają na odwiedziny jak mała podrośnie :) po moim wyjściu od razu zabrali psiaki na zabawy w śniegu :) oj Benia, Benia... :D dziś jest jakiś szczęśliwy dzień chyba, bo dwa psiaki (Benia i Amor) znalazły takie fajne domki :D dziękuję jeszcze raz wszystkim !!!!!!!! długo nie zapomnę o tej małej wredotce...oj długo... Quote
Soema Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Kenny!! Nie wiem jak ja Ci się odwdzięczę! U nas nie znalazły by tak dobrych domów, pewnie by je parwo dopadło i rożnie by było.. Dziękuję Ci bardzo, bardzo, bardzo! Pamiętaj o rachunku od weta. Kiedy następny tymczasowicz? Quote
Kenny Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 ej bez przesady z tym tytułem :P bardzo się cieszę, że "moje" maluchy mają dobre domki. teraz tak siedzę i przypominam sobie jak tu przyjechały takie malutkie z okrągłymi brzuchalami słodkie :) ile miałyśmy razem przygód i ile radości mi tu wniosły do domu...jeszcze trochę Benia by tu została i już bym chyba nie mogła się z nią rozstać...maleństwo kochane :( bardzo, bardzo za nią już tęsknię, ale wiem że ma teraz o niebo lepiej niż u mnie. I nie dziękuj mi już, bo to dla mnie była czysta przyjemność przechowania tych cudownych istotek. A co do rachunku to potraktuj to jako prezent mikołajkowy ode mnie dla tych bąbli. Niech inny psiaczek od Was skorzysta z fundacyjnych pieniążków. A następny tymczasowicz...Astro - jak tylko będziemy wiedzieć coś więcej o jego operacji i jej terminie. Teraz muszę popłakać troszkę po Beńce - małej wredotce :D Quote
Soema Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Nie becz! A Astro będą potrzebne pieniądze, tym bardziej że potem karmiłaś Benie swoją karmą. Dawaj rachunek!! Quote
Kenny Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Nie dam! :D ja jestem BDT, przynajmniej zawsze byłam (poza braniem pieniążków za sterylki) i chcę, aby tak pozostało, bo podoba mi się ta nazwa. A na Astra mam już zebrane 470zł na operację i powinno wystarczyć, bo operacja ma kosztować 450. Quote
Soema Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Kenny napisał(a):Nie dam! :D ja jestem BDT, przynajmniej zawsze byłam (poza braniem pieniążków za sterylki) i chcę, aby tak pozostało, bo podoba mi się ta nazwa. A na Astra mam już zebrane 470zł na operację i powinno wystarczyć, bo operacja ma kosztować 450. Ale ja my Ci nie damy kasy za miłość i jej buziaki! A za koszty leczenia, to nie godzi w bycie DT ;) Moja Molly dostała podkłady, konga dry bed od Ciotek z dogo ;) nie daj się prosić. Aa zdjęcia z nowych domów będą? Z Goldenem itd?:);) Quote
Evelka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Bardzo się cieszę, że Benia już w takim cudownym domku! Gratuluję Kenny! I również mam cichą nadzieję na jakieś zdjęcia!:roll:;) Quote
Kenny Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Soema daj już spokój biednej cioci Kenny, powiedziałam, że nie dam to nie dam :P Ja też muszę zdjęcia zobaczyć :D za parę dni będę dzwonić po zdjęcie do obu panienek albo sama się wybiorę porobić. Jakby ktoś chciał ze mną się wybrać to zapraszam :) smutno tu bez maluchów...znalazłam parę zabawek za fotelem...jeden pogryziony but sprytnie schowany pod szafą...ehh psotniki kochane...:( Quote
Soema Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Nooo na pewno pusto.... Nie marudź tak, bo my dostajemy zgłoszenia o szczeniakach, ale nie można ich zlokalizować :( jak znajdę to Ci zawiozę - uważaj :) dawaj rachunek. Quote
Kenny Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 haha nawet mi nie mów :P teraz szykuję się na przyjęcie psiaka od missieek, ale może w przyszłym roku...:) Quote
Kenny Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 co ty z tym rachunkiem?! oszalałaś :P nie dasz mi spokoju ? lepiej daj mi namiar na jakiegoś fajnego tapicera jak znasz:P Quote
Soema Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Kenny napisał(a):co ty z tym rachunkiem?! oszalałaś :P nie dasz mi spokoju ? lepiej daj mi namiar na jakiegoś fajnego tapicera jak znasz:P Ekhm znam... drogich, dlatego zjedzony przez szczeniaki fotel, uległ spaleniu :grins: Quote
Kenny Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 no to zapraszam na ognisko :D przychodźcie z kiełbaskami :P Quote
Kenny Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 żartowałam z tym ogniskiem :P kanapa wygląda całkiem dobrze i nie nadaje się jeszcze na ognisko :) rozmawiałam właśnie przez telefon z właścicielami obu dziewczynek :) wieści cudne :) maluchy mają się świetnie i dokazują :D każda jest oczkiem w głowie dla całej rodziny i tak właśnie miało być :D jestem bardzo szczęśliwa :D Quote
Soema Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Kenny napisał(a):żartowałam z tym ogniskiem :P kanapa wygląda całkiem dobrze i nie nadaje się jeszcze na ognisko :) rozmawiałam właśnie przez telefon z właścicielami obu dziewczynek :) wieści cudne :) maluchy mają się świetnie i dokazują :D każda jest oczkiem w głowie dla całej rodziny i tak właśnie miało być :D jestem bardzo szczęśliwa :D :Rose: :Rose:!! Quote
Soema Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Kenny napisał(a):a Ty kochana nie odbierasz telefonu :P Bo został w drugim pokoju.. a ja mam odstresa i słucham muzyki tu :) Quote
Kenny Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Soema napisał(a):Bo został w drugim pokoju.. a ja mam odstresa i słucham muzyki tu :) też tak chcę :D jutro zadzwonię ;) Quote
Recommended Posts