Kenny Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 wojtuś napisał(a):Odnalazłem wątek dwóch czarnulek:) witamy, witamy :D Quote
anetek100 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 co do błedu na allegro hehe myslalam ze to chlopak i sunia a to dwie dziewczynki;)juz zmieniam Quote
wojtuś Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Rudzia-Bianca napisał(a):No wio na górę po domki :) W górę piękne Czarnule:) Przypomniało mi sie że jest jeszcze wiśta wio i hetta wio, ale wio najlepsze bo przed siebie, do góry;) Quote
Kenny Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 anetek100 napisał(a):co do błedu na allegro hehe myslalam ze to chlopak i sunia a to dwie dziewczynki;)juz zmieniam dziewczynki, dziewczynki :) bardzo dziękujemy :) Quote
Kenny Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 dziewczęta rosną jak na drożdżach, Benia przerosła Tunię i nie daje jej spokoju, ciągle ją gryzie i szarpie diablica, a Tunia płacze i ucieka...ah ta Benia... Quote
Kenny Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 maluchy mówią dobranoc wszystkim ciociom i wujkom... Quote
Kenny Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Evelka napisał(a):Są fantastyczne:loveu: tylko dlaczego nikt ich nie chce ? nadal ani jednego telefonu...cisza :/ Quote
Soema Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Eh kluchy, kluchy... Kenny - Krook wykupiła naszym sandomierskim pakiety ogłoszeń wstaw na wątku zdjęcia i opis maluchów, będą miały ogłoszenia. Ja 9 kolejnych psiaków wstawię jak zgram all zdjęcia. Quote
Kenny Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Soema napisał(a):Eh kluchy, kluchy... Kenny - Krook wykupiła naszym sandomierskim pakiety ogłoszeń wstaw na wątku zdjęcia i opis maluchów, będą miały ogłoszenia. Ja 9 kolejnych psiaków wstawię jak zgram all zdjęcia. super:) gdzie mam wkleić te zdjęcia i opis? Quote
Soema Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Gamoń jestem.... http://www.dogomania.pl/threads/194178-35-og%C5%82osze%C5%84-za-5-z%C5%82!-ZAKO%C5%83CZONY-robimy-i-rozliczamy przepraszam. :) Quote
Kenny Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 hehe spoko, dzisiaj to na pewno powklejam jak tylko z zajęć wrócę :) Quote
Soema Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Oj malizny, malizny... Państwo od Wojtusia się nie odezwali? Quote
Kenny Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 witamy wtatara! :) Państwo od Wojtusia się niestety już nie odezwali :( a maluchy wyczesane czekały na wizytę...:( właśnie mówiłam Fizi, że one się strasznie kłócą ostatnio...bijatyki odchodzą non stop! Benia nie daje Tuni spokoju i tak zabawy przeradzają się w poważne bitwy, aż kończy się płaczem jednej z nich. niesamowite, że takie maluchy potrafią się tak tłuc. Benia jest okropnie zazdrosna. Jak tylko głaszczemy Tunię to ona podbiega i ją gryzie ze złości. Taki mały potwór. Załamana jestem tym brakiem telefonów. Pierwszy raz tak mam, że nikt z ogłoszeń nie dzwoni. Może zdjęcia są brzydkie ? sama nie wiem...dziś biorę łozbuziary na szczepienia. Beni przyda się pik w dooopkę :evil_lol: Quote
Kenny Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Tunia sama sobie znalazła nową rodzinkę na spacerze :D wypatrzyła ją pewna Pani i od razu zakochała się w małej. Wizyta już przeprowadzona dzisiaj - dziękuję Asior !!! I wygląda na to, że mała może się pakować :D :D :D Dla niej to jakby domek spadł z nieba, bo tak jak pisałam, Beńka diabeł nie daje jej spokoju... Tunia zamieszka na ulicy Mogilskiej, czyli niedaleko :) rodzinka z trójką dzieci, czyli pełna chata :) weterynarz ją będzie prowadził nadal ten sam, więc już oni pewnie zaszczepią małą, bo dziś nie zdążyłam :) proszę o wstrzymanie się z ogłoszeniami do piątku i jeżeli adopcja faktycznie dojdzie do skutku to ogłaszamy tylko Benię :) Asior jeszcze raz Ci dziękuję! Quote
anetek100 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 to super a ja właśnie dostałam zapytanie o Tunię...także odpisze, że jej siostrzyczka czeka Quote
fizia Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 oo no to wspaniale!!! Ja na razie odnowiłam Beni gumtree, postaram się jeszcze dzisiaj kilka ogłoszeń zrobić Quote
Kenny Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 anetek100 napisał(a):to super a ja właśnie dostałam zapytanie o Tunię...także odpisze, że jej siostrzyczka czeka ok, dziękujemy :) Quote
Kenny Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 fizia napisał(a):oo no to wspaniale!!! Ja na razie odnowiłam Beni gumtree, postaram się jeszcze dzisiaj kilka ogłoszeń zrobić dzięki Fizia! :) to już tylko Beni ;) Quote
anetek100 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 i kolejne zapytanie, czy szczeniaczka w okolice Kielc chyba jak dobrze pamietam z maila mozna dowieźc..odsylam do Ciebie Kenny:):):):) Quote
fizia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ja wczoraj zrobiłam parę ogłoszeń dla Beni Widzę, ze wreszcie jakieś Domki się zaczytają pojawiać :) i super Quote
Recommended Posts