Jump to content
Dogomania

Sandomierskie Maluchy w swoich domach :) dzięki Kochanej Kenny!!

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
No wio na górę po domki :)

W górę piękne Czarnule:)
Przypomniało mi sie że jest jeszcze wiśta wio i hetta wio, ale wio najlepsze bo przed siebie, do góry;)

Posted

anetek100 napisał(a):
co do błedu na allegro hehe myslalam ze to chlopak i sunia a to dwie dziewczynki;)juz zmieniam

dziewczynki, dziewczynki :) bardzo dziękujemy :)

Posted

dziewczęta rosną jak na drożdżach, Benia przerosła Tunię i nie daje jej spokoju, ciągle ją gryzie i szarpie diablica, a Tunia płacze i ucieka...ah ta Benia...

Posted

Eh kluchy, kluchy...

Kenny - Krook wykupiła naszym sandomierskim pakiety ogłoszeń wstaw na wątku zdjęcia i opis maluchów, będą miały ogłoszenia.
Ja 9 kolejnych psiaków wstawię jak zgram all zdjęcia.

Posted

Soema napisał(a):
Eh kluchy, kluchy...

Kenny - Krook wykupiła naszym sandomierskim pakiety ogłoszeń wstaw na wątku zdjęcia i opis maluchów, będą miały ogłoszenia.
Ja 9 kolejnych psiaków wstawię jak zgram all zdjęcia.

super:) gdzie mam wkleić te zdjęcia i opis?

Posted

witamy wtatara! :)
Państwo od Wojtusia się niestety już nie odezwali :(
a maluchy wyczesane czekały na wizytę...:(
właśnie mówiłam Fizi, że one się strasznie kłócą ostatnio...bijatyki odchodzą non stop! Benia nie daje Tuni spokoju i tak zabawy przeradzają się w poważne bitwy, aż kończy się płaczem jednej z nich. niesamowite, że takie maluchy potrafią się tak tłuc. Benia jest okropnie zazdrosna. Jak tylko głaszczemy Tunię to ona podbiega i ją gryzie ze złości. Taki mały potwór.
Załamana jestem tym brakiem telefonów. Pierwszy raz tak mam, że nikt z ogłoszeń nie dzwoni. Może zdjęcia są brzydkie ? sama nie wiem...dziś biorę łozbuziary na szczepienia. Beni przyda się pik w dooopkę :evil_lol:

Posted

Tunia sama sobie znalazła nową rodzinkę na spacerze :D wypatrzyła ją pewna Pani i od razu zakochała się w małej. Wizyta już przeprowadzona dzisiaj - dziękuję Asior !!! I wygląda na to, że mała może się pakować :D :D :D
Dla niej to jakby domek spadł z nieba, bo tak jak pisałam, Beńka diabeł nie daje jej spokoju...
Tunia zamieszka na ulicy Mogilskiej, czyli niedaleko :) rodzinka z trójką dzieci, czyli pełna chata :) weterynarz ją będzie prowadził nadal ten sam, więc już oni pewnie zaszczepią małą, bo dziś nie zdążyłam :) proszę o wstrzymanie się z ogłoszeniami do piątku i jeżeli adopcja faktycznie dojdzie do skutku to ogłaszamy tylko Benię :) Asior jeszcze raz Ci dziękuję!

Posted

fizia napisał(a):
oo no to wspaniale!!!

Ja na razie odnowiłam Beni gumtree, postaram się jeszcze dzisiaj kilka ogłoszeń zrobić

dzięki Fizia! :) to już tylko Beni ;)