Jump to content
Dogomania

Sandomierskie Maluchy w swoich domach :) dzięki Kochanej Kenny!!

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kenny napisał(a):
tramwaje 1 i 22 na pewno jeżdzą (14 chyba też), przystanek francesco nullo :)

Dziękuję :) się jutro zjawię ;)
śpijcie dobrze. O ile to możliwe:diabloti:

Posted

Soema napisał(a):
Dziękuję :) się jutro zjawię ;)
śpijcie dobrze. O ile to możliwe:diabloti:

dziewuchy już śpią...a ja siedzę jak posąg, żeby ich nie obudzić i patrzę jak słodko i spokojnie wyglądają podczas snu...:) do zobaczenia jutro :)

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
No i jak stadko wstało i demolkę robi czy śią jeszcze słodziary :)

oojjj...jedyne co przespałam to od 3:00 do 5:20 :] w nocy były harce, warki, bitwy, gonitwy,próby wskoczenia na łóżko i oczywiście płacz Tuni. chciałam je nauczyć, że śpią na swoim kocyku, ale o 3:00 wymiękłam i wzięłam je do łóżka...o 5:20 obudził je jednak pierwszy głód :]

Posted

Trochę mnie nie było na dogo, a tutaj takie wspaniałe wieści!:multi:
Ogromnie się cieszę, że maluchy już bezpieczne!:multi:
Kenny jesteś wspaniała:loveu:

A do nas - Soema kiedy wpadniesz?? Dziadzio i Iskierka są spragnieni wszelkich wizyt!;)

Posted

Ja nie wyrabiam.... zacznę dziś krzyczeć. :shake:
Kenny, chyba nie zdążę do Was przyjechać dzisiaj. 5h spędziłam wisząc na telefonach. A jeszcze masę przede mną załatwiania.
Evelka, głupio mi jak cholera, ale serio dzień jest za krótki jutro wieczorem znów jadę do Sandomierza.

Posted

[quote name='Soema']Ja nie wyrabiam.... zacznę dziś krzyczeć. :shake:
Kenny, chyba nie zdążę do Was przyjechać dzisiaj. 5h spędziłam wisząc na telefonach. A jeszcze masę przede mną załatwiania.
Evelka, głupio mi jak cholera, ale serio dzień jest za krótki jutro wieczorem znów jadę do Sandomierza.

Kochana, oczywiście rozumiem:)
A czy coś się stało, że musiałaś wisieć na telefonie?! Mam nadzieję, że wszystko dobrze...!

Posted

zdjęć się nie udało dzisiaj porobić, bo ładowałam zwykłe paluszki zamiast akumulatorów :oops:
co do dziewczyn to coś trochę o nich napiszę. dzisiaj siedziałam z nimi cały dzień praktycznie, bo zrobiłam sobie wolne po nieprzespanej nocy i już się dużo lepiej znamy :loveu:
Tunia:
Jest strasznie płaczliwa jak już wspomniałam. Uwielbia noszenie na rękach. Spokojna. Grzeczna, wiecznie zamyślona. Strachliwa...gdy słyszy jakiś dźwięk, którego nie zna biegnie i chowa się za lodówkę. Tam czeka aż po nią przyjdę i dopiero wychodzi. Wszędzie chodzi za siostrą, nigdy pierwsza. Trzyma się z boku. Szybko załapała o co chodzi z kuwetą i jest bardzo czyściutka. Robi panikę z małych rzeczy. Na szczekanie Tequili reaguje piskiem i ucieka. Jak siostra ją za mocno złapie w zabawie to ona piszczy i biegnie do mnie na skargę i się wtula. Taka kochana filozofka :loveu:
Benia:
:evil_lol: Benia to mały diabełek. Wszystko ją ciekawi, wszędzie musi być pierwsza, jest bardzo odważna, energia ją rozpiera. Nie boi się niczego - nawet odkurzacz to dla niej wyzwanie i dobry kompan do zabawy. Wymyśla nowe zabawy dla siebie i siostry. Np. ciągnięcie firanek lub Tequili ogona. A Tunia powtarza za nią wszystko :angryy:
Benia w przeciwieństwie do siostry potrafi już szczekać i wykorzystuje tę umiejętność niezmiernie często. Uwielbia gryźć i psocić. Biega dwa razy szybciej od siostry i ma dwa razy większy apetyt. Indywidualistka, ale spać musi trzymając głowę na mojej stopie (jak teraz np.) lub ręce i gdy tylko się poruszę to wstaje i biegnie za mną, podczas gdy Tunia śpi twardym snem. Robi koko i siku gdzie jej się podoba.

Sumując to wszystko - są bossssskie :loveu:

Posted

Kenny napisał(a):
zdjęć się nie udało dzisiaj porobić, bo ładowałam zwykłe paluszki zamiast akumulatorów :oops:
co do dziewczyn to coś trochę o nich napiszę. dzisiaj siedziałam z nimi cały dzień praktycznie, bo zrobiłam sobie wolne po nieprzespanej nocy i już się dużo lepiej znamy :loveu:
Tunia:
Jest strasznie płaczliwa jak już wspomniałam. Uwielbia noszenie na rękach. Spokojna. Grzeczna, wiecznie zamyślona. Strachliwa...gdy słyszy jakiś dźwięk, którego nie zna biegnie i chowa się za lodówkę. Tam czeka aż po nią przyjdę i dopiero wychodzi. Wszędzie chodzi za siostrą, nigdy pierwsza. Trzyma się z boku. Szybko załapała o co chodzi z kuwetą i jest bardzo czyściutka. Robi panikę z małych rzeczy. Na szczekanie Tequili reaguje piskiem i ucieka. Jak siostra ją za mocno złapie w zabawie to ona piszczy i biegnie do mnie na skargę i się wtula. Taka kochana filozofka :loveu:
Benia:
:evil_lol: Benia to mały diabełek. Wszystko ją ciekawi, wszędzie musi być pierwsza, jest bardzo odważna, energia ją rozpiera. Nie boi się niczego - nawet odkurzacz to dla niej wyzwanie i dobry kompan do zabawy. Wymyśla nowe zabawy dla siebie i siostry. Np. ciągnięcie firanek lub Tequili ogona. A Tunia powtarza za nią wszystko :angryy:
Benia w przeciwieństwie do siostry potrafi już szczekać i wykorzystuje tę umiejętność niezmiernie często. Uwielbia gryźć i psocić. Biega dwa razy szybciej od siostry i ma dwa razy większy apetyt. Indywidualistka, ale spać musi trzymając głowę na mojej stopie (jak teraz np.) lub ręce i gdy tylko się poruszę to wstaje i biegnie za mną, podczas gdy Tunia śpi twardym snem. Robi koko i siku gdzie jej się podoba.

Sumując to wszystko - są bossssskie :loveu:

No bliźniaczo podobne charakterki :)
Ale masz wesoło :)

Posted

[quote name='Evelka']Kenny, wspaniały opis!
Maluchy faktycznie muszą być wspaniałe:loveu: Aż zaczynam Ci zazdrościć takich małych łobuzów;)
Chcesz?:grins: następne (tfu,tfu) mogę Ci przywieźć ;)

Posted

Soema napisał(a):
Chcesz?:grins: następne (tfu,tfu) mogę Ci przywieźć ;)

Eeee...:stupid: Z bólem serca, ale chyba jednak się nie skuszę...:eviltong:
No chyba, że chcesz mnie zastać z całą naszą ferajną pod swoimi drzwiami jako poszukujących nowego lokum?:razz::shiny:

Posted

Evelka napisał(a):
Eeee...:stupid: Z bólem serca, ale chyba jednak się nie skuszę...:eviltong:
No chyba, że chcesz mnie zastać z całą naszą ferajną pod swoimi drzwiami jako poszukujących nowego lokum?:razz::shiny:

Pokój 3,5x5m czeka:bigok:
pomieściłam dwa boksery dorosłe to i Was zmieszczę :cool1:

Posted

dzień dobry :D maluchy wariują...Benia wytarzała się we własnym koko bo to przecież super zabawa, opanowała też w nocy zdolność wieszania się na firance i bujania. Tunia ma dzisiaj dobry dzień - zdecydowanie mniej płacze. Idziemy gotować obiadek:)

Posted

Kenny napisał(a):
dzień dobry :D maluchy wariują...Benia wytarzała się we własnym koko bo to przecież super zabawa, opanowała też w nocy zdolność wieszania się na firance i bujania. Tunia ma dzisiaj dobry dzień - zdecydowanie mniej płacze. Idziemy gotować obiadek:)

Pisalam Ci sms :)
do której dziś jesteś na mieszkaniu?

Posted

Soema napisał(a):
Pisalam Ci sms :)
do której dziś jesteś na mieszkaniu?

sorry, gadałam właśnie z Rudzią przez tel.
wychodzę za chwilę i będę myślę, że po 18.00 na pewno. a Tobie o ktorej by pasowało ?

Posted

ok, to czekamy :) robali już nie ma,ale były straaaaaaszne! też mam fotkę, ale dla Waszego dobra umieszczać nie będę ;P kto napisze tekst do ogłoszeń???