divia_gg Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Troszke z ubarwienia. Bo siersc nieco dluzsza i nie taka "strzelista" jak dobek:) Quote
divia_gg Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Lira jest na psydoadopcji.pl:) :loveu: http://www.psydoadopcji.pl/2010/11/mloda-przesympatyczna-lira-porzucona-jak-rzecz-szuka-swego-domu/ Quote
andzia69 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 nie wiem co z tymi ludźmi...a może cos nie tak z psami...nikt nic nie chce:( Quote
erka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 I nikt się nie odezwał z tych ogłoszeń? Taka fajna sunia i nikt nie chce? Quote
divia_gg Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Dzwonila raz bardzo rozsadna dziewczynka z Kielc. Naprawde byla pod wrazeniem roztropnosci. Zazwyczaj jak uslysze glos dziecka to os razu wiem ze nie. Ale ta byla naprawde superowa. Zadzwonila dowiedziala sie co i jak, po czym porozmawiala z rodzicami. Nawet mieli przyjechac na ogladanie gadziny, ale zadzwonila ze tata stwierdzil ze jednak wola mniejszego psiaka. Wyslalam jej kieleckie psiaki do ogladania. Drugi telefon byl w sobote. Umowilam sie z baba na 11 na ogladanie. Pojechalam na Cz G, czekam czekam i co...I cholera nie przyjechalal oczywiscie nawet nie raczac zadzwonic... I tyle bylo... Wznowie w tym tyg ogloszenia... Quote
erka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 No cóż, może to i lepiej ,że do takich ludzi nie trafiła:diabloti:. Czyli dalej divia_gg dźwigamy we dwie Lirutka do góry;). Quote
savahna Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 To ja ją tez podrzucę.:multi::loveu: Dwa tygodnie bylam w towarzystwie ślamazarnego internetu, a teraz musze się oswoić z nowym komputerem i Windowsem.:shake: Lira na prawdę słodka, ale coraz częściej mi się wydaje,że jest już tak dużo psow, że jedyną szansą jest przyjęcie sie powszechnej mody na posiadanie kilku.:roll: Quote
erka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 I jak tam, czy coś się wykluwa dla sunieczki?:) Quote
divia_gg Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 erka napisał(a):I jak tam, czy coś się wykluwa dla sunieczki?:) Niestety nie. Pani wziela psiaka z Wawy, w sumie sie nie dziwie. Wiec dalej szukamy;( Quote
andzia69 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 divia_gg napisał(a):Niestety nie. Pani wziela psiaka z Wawy, w sumie sie nie dziwie. Wiec dalej szukamy;( szkoda:( coś te nasze psy nie mają szczęścia:(:( Quote
erka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Pewnie wystraszyła sie wizyty przedadopcyjnej, szkoda:(. Quote
divia_gg Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Nikt, nic...Musze powtorzyc ogloszenia... Quote
divia_gg Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Asior napisał(a):ok jestem i ja ;) Hehe;) Zaraz Ci wysle dane. Choc sa one w pierwszym posice, ale z maila latwiej sciagnac;) Quote
divia_gg Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Piekna. Rusze z tymi nowymi zdjeciami do ogloszen, moze nawet troszke dzis. Allegro malutkiej zrobie;) Sliczna jest. Kochana suczynka;) Quote
divia_gg Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Przenosimy sie na ten watek: http://www.dogomania.pl/threads/196623-Lira-psi-smutek-i-strach-z-Kielc Keria zalozyla nie wiedzac ze ten juz jest:) Wiec zaparszam tam, coby nie namnazac;) Quote
Recommended Posts