Ulka18 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Podnosze Hienke i jej Przyjaciol z boksu nr 3 :multi: Quote
Ulka18 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Na razie Hienki nie wybrali, ale prosze Wszystkich o mocne kciuki, zeby przyszedl mail z radosna nowina nt. Hienki :modla: Musi sie tej psinie udac. Quote
Reno2001 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 terra napisał(a):Musi się w końcu i Hience poszczęścić. Pracujemy nad tym jak możemy. Quote
Reno2001 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Ulka18']Jada weteranki : Fee 2 biala suczka z 85, suczka z b. 80 mala czarna Ulla, staruszka onka Florentyna z 79, zdjecia jej z kocich testów wlasnie wyslalam, juz jest potwierdzenie, ze jedzie. Walcze tez o Niesmialka z b. 43, ktorego ostatnio wypstrykala Reno (nie wiem czy to nie suczka?), juz jest po kocich testach :p Super, ze Florentyna się załapała. Baaardzo się cieszę :multi:. No i trzymam kciuki za Nieśmiałka/ę ;). Quote
Ulka18 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Jada weteranki : Fee 2 biala suczka z 85, suczka z b. 80 mala czarna Ulla, staruszka onka Florentyna z 79, zdjecia jej z kocich testów wlasnie wyslalam, juz jest potwierdzenie, ze jedzie. Walcze tez o Niesmialka z b. 43, ktorego ostatnio wypstrykala Reno (nie wiem czy to nie suczka?), juz jest po kocich testach :p Quote
Murka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Hienka dorobiła się obserwatora na allegro :razz: Quote
Ulka18 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Przydalby sie filmik z Hienka, mialam skrecic w sobote, ale lało i nie bylo swiatla w boksie. Przy najblizszej okazji muszę nakręcic filmik jak sie Hienka cieszy. Quote
Reno2001 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Oj tak, filmik byłby super. Ta hienkowa radośc, te oczy wpatrzone w człowieka-to musi kogoś poruszyc :p. Quote
Ulka18 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Wszystkie psy w schronisku, ktore sa dluzej niz rok-dwa wygladaja niestety tak...kierownik nie zaluje psom jedzenia. Do tego mala ilosc ruchu i sa takie pulpeciki. Quote
wachura Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 A ja - z różnych przyczyn - nie mogę często tu zaglądać. I co gorsze, przyznaję ze wstydem, że nie zauważyłam, że w styczniu wygasło mi stałe zlecenie dla schroniska. Ale już nadrobiłam - zrobiłam przelew za dwa miesiące i ustanowiłam kolejne stałe zlecenie. Więc pieniążki na nasz boks będą wpływać ode mnie regularnie. Psiaki do góry! Quote
Ulka18 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Niestety Hienka sie raczej na marzec nie zalapie. Ale za to Joy pojedzie. Jakas psinka skorzysta i bedzie mial dom, a o Hience nie zapominamy i walczymy dalej. Quote
terra Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Strasznie długo Hienka czeka na dom.:-( Quote
terra Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Przypomnę o Hience wszystkim cioteczkom. Ona taka kochana a tak długo czeka. Quote
Ulka18 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ponownie wyslalam Hienke do Fundacji, sama Anja o nia zapytala, bo ktos szuka pregowanej suczki. Mam nadzieje, ze dobre zdjecia pomoga Hience. Quote
Reno2001 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ulka18 napisał(a):Tak, tak, Franio zostal wczoraj adoptowany wg info p.kierownika. [SIZE=2]Wczoraj bylo duzo adopcji, moze zamiast kwiatka kobiety dostaja teraz psy :???: Oby, oby. Ja wczoraj bardzo się ucieszyłam, bo w teleranku był temat SPRZĄTANIA PO SWOIM PSIE!!! Pokazano fajnie takie 8-9 letnie maluchy sprzątające psie koopki, bez odrazy czy z niechęcią. Wręcz przeciwnie. I tak się rozmarzyłam, że jednak coś idzie ku lepszemu. Nie zmienimy świata z dnia na dzień, ale małymi kroczkami. I drążyc temat musimy już od dzieciaczków. Quote
wachura Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 A ja czytam od rana, że Franio znalazł domek :multi::multi::multi: Quote
Ulka18 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Tak, tak, Franio zostal wczoraj adoptowany wg info p.kierownika. [SIZE=2]Wczoraj bylo duzo adopcji, moze zamiast kwiatka kobiety dostaja teraz psy :???: Quote
Recommended Posts