Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ulka18']Jada weteranki : Fee 2 biala suczka z 85, suczka z b. 80 mala czarna Ulla, staruszka onka Florentyna z 79, zdjecia jej z kocich testów wlasnie wyslalam, juz jest potwierdzenie, ze jedzie. Walcze tez o Niesmialka z b. 43, ktorego ostatnio wypstrykala Reno (nie wiem czy to nie suczka?), juz jest po kocich testach :p

Super, ze Florentyna się załapała. Baaardzo się cieszę :multi:. No i trzymam kciuki za Nieśmiałka/ę ;).

Posted

Jada weteranki : Fee 2 biala suczka z 85, suczka z b. 80 mala czarna Ulla, staruszka onka Florentyna z 79, zdjecia jej z kocich testów wlasnie wyslalam, juz jest potwierdzenie, ze jedzie. Walcze tez o Niesmialka z b. 43, ktorego ostatnio wypstrykala Reno (nie wiem czy to nie suczka?), juz jest po kocich testach :p

• 2 weeks later...
Posted

A ja - z różnych przyczyn - nie mogę często tu zaglądać. I co gorsze, przyznaję ze wstydem, że nie zauważyłam, że w styczniu wygasło mi stałe zlecenie dla schroniska. Ale już nadrobiłam - zrobiłam przelew za dwa miesiące i ustanowiłam kolejne stałe zlecenie. Więc pieniążki na nasz boks będą wpływać ode mnie regularnie.

Psiaki do góry!

• 2 weeks later...
Posted

Ulka18 napisał(a):
Tak, tak, Franio zostal wczoraj adoptowany wg info p.kierownika. [SIZE=2]Wczoraj bylo duzo adopcji, moze zamiast kwiatka kobiety dostaja teraz psy :???:

Oby, oby.
Ja wczoraj bardzo się ucieszyłam, bo w teleranku był temat SPRZĄTANIA PO SWOIM PSIE!!! Pokazano fajnie takie 8-9 letnie maluchy sprzątające psie koopki, bez odrazy czy z niechęcią. Wręcz przeciwnie.
I tak się rozmarzyłam, że jednak coś idzie ku lepszemu. Nie zmienimy świata z dnia na dzień, ale małymi kroczkami. I drążyc temat musimy już od dzieciaczków.