kakadu Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 faaaaajnie :) renata wlasnie napisala, ze od weekendu mozna juz zaczac adopcje; wiec jeszcze tydzien; Quote
Selenga Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 allegro dla 8-paku, full wypas: http://allegro.pl/show_item.php?item=1335278531 Quote
kakadu Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 selengo - przecudne ogloszenie :loveu: strasznie sie narobilas - baaaaaardzo dziekuje :iloveyou: Quote
Selenga Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 kakadu napisał(a): strasznie sie narobilas - baaaaaardzo dziekuje :iloveyou: Eee, nie tak bardzo, to mój zawód, a takie proste rzeczy to się robi w wolnych chwilach, dla rozrywki :) Aukcja ma spore wzięcie - od rana już prawie 100 wejść jest i nawet jest obserwator Quote
eve-w Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 kto był odpowiedzialny za NIE uśpienie ślepego miotu? Quote
Niebieska713 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 eve-w napisał(a):kto był odpowiedzialny za NIE uśpienie ślepego miotu? Juz jest za pozno na to...Trudno stalo sie...,wiec nie ma co tego dalej roztrzasac...Trzeba teraz poszukac nowych domkow.... Quote
aagaaciaa Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 potrzebujecie jakiejś pomocy? W ogłoszeniach? w czymkolwiek ? :) Chętnie się przyłączę do pomocy mamusi i szczylkom :) Quote
kakadu Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Selenga napisał(a):Eee, nie tak bardzo, to mój zawód, a takie proste rzeczy to się robi w wolnych chwilach, dla rozrywki :) Aukcja ma spore wzięcie - od rana już prawie 100 wejść jest i nawet jest obserwator renata napisala wiec wkleje: Link szczeniaczkowy przepiekny!!!! Serdecznie dziękuję Autorce! Nie mam jej adresu, więc przekaż jej to,proszę:-) Quote
kakadu Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 aagaaciaa napisał(a):potrzebujecie jakiejś pomocy? W ogłoszeniach? w czymkolwiek ? :) Chętnie się przyłączę do pomocy mamusi i szczylkom :) kochana, kilka postow wyzej jest link do bazarku z 40 ogloszeniami ktore zamowilam; strasznie sie to przeciaga, wiec moze moglabyc pomoc autorce bazarku? byloby swietnie Quote
eve-w Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 eve-w napisał(a):kto był odpowiedzialny za NIE uśpienie ślepego miotu? Powtórzę siebie samą. niebieska wiem, że jest już za późno, dlatego chcę wiedzieć kto podjął taką decyzję. Quote
Selenga Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 eve-w napisał(a):Powtórzę siebie samą. niebieska wiem, że jest już za późno, dlatego chcę wiedzieć kto podjął taką decyzję. a ta wiedza ma jakiekolwiek znaczenie? dostałam maila z allegro, jest pani chętna na beżową suczkę wysyłam info do Renaty 3 osoby obserwują aukcję Quote
kakadu Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Selenga napisał(a):a ta wiedza ma jakiekolwiek znaczenie? dostałam maila z allegro, jest pani chętna na beżową suczkę wysyłam info do Renaty 3 osoby obserwują aukcję o rany, wiedzialam, ze to twoje ogloszenie bedzie zaczarowane :) wspaniale, ze napisalas tam te informacje o umowie i warunku sterylizacji w niej zawartym; to powinno odstraszyc chetnych na mnozenie "malych, slicznych pieskow"; bestia (swoja droga przemila kobieta) na jednym z watkow pisala wprawdze, ze taka umowa do niczego nie zobowiazuje (tak powiedziala jej prawniczka), ale jednak bede spokojniejsza jesli ktos poda swoje dane i nie bedzie anonimowy... Quote
eve-w Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Selenga napisał(a):a ta wiedza ma jakiekolwiek znaczenie? Selengo, dla mnie ma i to bardzo duże ... Quote
Selenga Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 eve-w napisał(a):Selengo, dla mnie ma i to bardzo duże ... Zapytałam bo skoro decyzja została podjęta przez DOROSŁĄ, SAMODZIELNĄ I ŚWIADOMĄ ODPOWIEDZIALNOŚCI osobę, na której postępowanie ani Ty ani ja ani nikt inny nie ma w praktyce wpływu, to co za różnica jaki ta osoba ma nick albo jak się nazywa... Decyzja została podjęta ponad miesiąc temu i nic jej nie cofnie. Wydaje mi się, że szkoda czasu i energii na roztrząsanie tego teraz. Można tylko spowodować niepotrzebną awanturę na wątku a po co? To są sprawy sumienia - każdy kto przed taką decyzją staje, musi to rozstrzygnąć we WŁASNYM sumieniu i ma do tego pełne prawo. Quote
eve-w Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Selenga napisał(a):Zapytałam bo skoro decyzja została podjęta przez DOROSŁĄ, SAMODZIELNĄ I ŚWIADOMĄ ODPOWIEDZIALNOŚCI osobę, na której postępowanie ani Ty ani ja ani nikt inny nie ma w praktyce wpływu, to co za różnica jaki ta osoba ma nick albo jak się nazywa... Decyzja została podjęta ponad miesiąc temu i nic jej nie cofnie. Wydaje mi się, że szkoda czasu i energii na roztrząsanie tego teraz. Można tylko spowodować niepotrzebną awanturę na wątku a po co? To są sprawy sumienia - każdy kto przed taką decyzją staje, musi to rozstrzygnąć we WŁASNYM sumieniu i ma do tego pełne prawo. Oczywiscie, masz racje. Ja chce jednak wiedziec kto podejmuje takie decyzje, chociazby dlatego, żeby wiedziec z kim mam nie wspolpracowac. Quote
kakadu Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 nie widze powodu, zeby podawac ci dane tej osoby; zreszta gdyby ci naprawde tak strasznie zalezalo na unikaniu jej to wystarczyloby przejrzec pobieznie watek; naprawde nie trzeba byc detektywem; wystarczylaby jedna setna czasu jaki poswiecilas na publiczne "domaganie sie prawdy", aby samemu znalezc odpowiedz na nurtujace cie pytanie; byloby to bardzo efektywne choc, przyznaje, malo efektowne dzialanie; Quote
Selenga Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 sunia i maluchy mają na allegro 6 obserwatorów... i prawie 400 wejść w 2 dni... Quote
kakadu Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 wcale mnie to nie dziwi - super tytul, estetyczny wyglad, wszystkie mozliwe wyroznienia - samo sie rzuca w oczy ;) ze sto wejsc to jest moich chyba :evil_lol: (zartuje oczywiscie) Quote
kakadu Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 jesli dobrze sie orientuje, psy sa pod opieka prywatnej osoby i na jej koszt sa utrzymywane w hotelu (cena utrzymania 400 zl plus karma) wiem jakie jest twoje zdanie na temat hoteli dla psow, ale to jest po prostu mniejsze zlo - bdt sa juz zjawiskiem na pograniczu iluzji...; trudno mi uwierzyc, ze kiedys byly standardem; Quote
kakadu Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 renata napisala, ze muszelek potwierdzil dom dla jednego pieska i ma dopytac co z dwoma pozostalymi; bardzo potrzebny transport wawa-serock dla suni ktora jedzie do renaty z dymin, ale jeszcze nie wiem dokladnie na kiedy; dam znac jak sie dowiem; Quote
Mośka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Zrobiłam proste ogłoszenie, takie z odrywanymi telefonami. Mogę chętnym wysłać na emiala. Wystarczy wydrukować i powiesić w lecznicy, przy sklepach Zoo, itp. Chętnych do rozwieszenia proszę o kontakt: [email protected] Quote
kakadu Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 muszelek zawiezie te sunie z dymin wiec sprawa niaktualna; renata jest dobrej mysli - napisala, ze jest duzo telefonow w sprawie szczeniaczkow i ma nadzieje, ze po weekendzie wszystkie juz beda w nowych domkach :) ale tempo, co? to pewnie wszystko zasluga magicznego allegro selengi :) Quote
Kociabanda2 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 wow! No faktycznie szybko się te domki znalazły :) Oby wszystkie były szczęśliwe dla maluchów :kciuki: Quote
Mośka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Skoro takie zainteresowania - może i Tili się załapie na domek... OBY! Quote
aagaaciaa Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 mam prośbę, mógłby ktoś napisać jakiś krótki, czytelny , łapiący za serce tekst do ogłoszeń dla mamusi ? Quote
Recommended Posts