Jump to content
Dogomania

Szila w swoim domu!:) dziękuje za 3 lata wszystkim co byli z nią przez ten czas:)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']no no:razz: :razz:chyba jakieś powodzenie jest:evil_lol::evil_lol:

nesca napisze więcej jak się pojawi[/QUOTE]

Jak ja nie cierpię tajemnic :diabloti::evil_lol::diabloti: taki ze mnie smerf Maruda

No nic czekam cierpliwie na nesccę ... ciociu nescco ... proooszę, uchyl rąbka tajemnicy:cool3:

Posted

Telefon był....taki żę....:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: chyba możemy mieć wieeelkie nadzieje na dom dla Szili. Na świetny dom dla Szili. Dzwonił Ktoś z ogłoszenia w Sherlocku ...Pan (UWAGA) z Kluczborka :) I jest mooocno zainteresowany naszą gwiazdeczką. Pan stracił jakiś czas temu syna... po niedługim czasie umarł z tęsknoty pies. Pan potrzebuje wypełnić pustkę po Tych....którzy odeszli. Zauważył naszą Szile. Spodobała się bardzo. Mieszkała by w bloku, ale zapewnione częste spacerki. Tylko pytanie najbardziej nurtujące....czy Szilka wytrzyma 8 godzin w mieszkaniu. Państwo pracują. Umówiłam się w weekend na odwiedzinki ....zaproponowałam zabranie Sziluni na spacerek...zapoznanie się :) Pan nie ma nic przeciwko wizytom przed i po adopcyjnym. Wręcz przeciwnie. Zaprasza do siebie. Ja mam bardzo dobre odczucia po rozmowie telefonicznej. Trzymajcie kciuki.... Szilka tak potrzebuje człowieka. W niedziele pół dnia zaglądała przez okno do pokoju :( serce się nam kroiło. Ale teraz mamy dla Niej nadzieję..... tylko ....MOCNO TRZYMAJCIE KCIUKI!!!!!!

Posted

Matko... oby się udało...
Ja myślę, że Szila wytrzyma... Tylko trzeba jej przypomnieć, że w domu się nie sika. Mesca uprzedź Pana, że ona była długo w schronisku, ale na pewno się nauczy czystości, albo sobie przypomni.

Posted

Tak oby się udało...ale mi będzie ciężko wydać Szilkę, bo jest taka kochana i grzeczna. Myslę, że jest mądrym pieskiemi i nauczy się życia w domku zasługuje na takie życie!!!!! A my musimy przywyknąć do takiego stanu rzeczy....pieski przychodzą i odchodzą ale do lepszego życia....po to jesteśmy dla NICH.....

Posted

[quote name='Livka']Zgłaszam , że zapłaciłam za allegro Sziluni :roll:

Allegro 20 zł
Opłata bazarkowa 15 zł (bazarek na Kundelkową Skarbonkę)
[B]Razem 35 zł[/B]

To ten bazarek :

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/195004-Indywidualne-aukcje-allegro-dla-psa-na-kundelkową-skarbonkę-do-22.XI.-do-24.oo[/URL][/QUOTE]
Livka kochana podaj jeszcze raz konto proszę, pokasowałam wszystko.

Posted

Drogi hoteliku pieniążki wyślę jutro pocztą:)

Pomogliście Bertuni.
Może pomożecie nam pomóc Rysiowi?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/174054-Rysio-oszukany...-wyrzucony-na-bruk-ka%C5%BCda-z%C5%82ot%C3%B3wka-si%C4%99-liczy.-Prosimy[/url]...

Posted

Znaleziono sunię w Mysłowicach. Potrzebny DT. Rozsyłajcie proszę jej wątek, bo nie ma co z nią zrobić: [url]http://www.dogomania.pl/threads/196605-Porzucona-pod-sklepem-ma-czas-do-jutra-inaczej-schron-w-MYS%C5%81OWICACH!!POMOCY[/url]

Posted

[quote name='Tattoi']Komu mam skopać tyłek za brak przypominajki? :mad:
Tak trudno wysmarować maila?[/QUOTE]
Chyba mi?:)
Oj ja ciągle obiecuję że przejrzę deklaracje.... ale przejrzę:)