ocelot Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 warenn sprawdzę:)Dziękuję:)Na razie wiem, że na transport Jasia wpłynęło:) Livka oddam zaraz:)I dziękuję:) Lu_Gosiek co tak tajemniczo? Quote
Livka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']no no:razz: :razz:chyba jakieś powodzenie jest:evil_lol::evil_lol: nesca napisze więcej jak się pojawi[/QUOTE] Jak ja nie cierpię tajemnic :diabloti::evil_lol::diabloti: taki ze mnie smerf Maruda No nic czekam cierpliwie na nesccę ... ciociu nescco ... proooszę, uchyl rąbka tajemnicy:cool3: Quote
Lu_Gosiak Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 to zadna tajemnica, nesca miala jakis fajny telefon w sprawie Szili a szczegołów jakis wiekszych nie znam...Pan ma przyjechac do hoteliku i zobaczyc Szile;) Quote
nescca Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Telefon był....taki żę....:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: chyba możemy mieć wieeelkie nadzieje na dom dla Szili. Na świetny dom dla Szili. Dzwonił Ktoś z ogłoszenia w Sherlocku ...Pan (UWAGA) z Kluczborka :) I jest mooocno zainteresowany naszą gwiazdeczką. Pan stracił jakiś czas temu syna... po niedługim czasie umarł z tęsknoty pies. Pan potrzebuje wypełnić pustkę po Tych....którzy odeszli. Zauważył naszą Szile. Spodobała się bardzo. Mieszkała by w bloku, ale zapewnione częste spacerki. Tylko pytanie najbardziej nurtujące....czy Szilka wytrzyma 8 godzin w mieszkaniu. Państwo pracują. Umówiłam się w weekend na odwiedzinki ....zaproponowałam zabranie Sziluni na spacerek...zapoznanie się :) Pan nie ma nic przeciwko wizytom przed i po adopcyjnym. Wręcz przeciwnie. Zaprasza do siebie. Ja mam bardzo dobre odczucia po rozmowie telefonicznej. Trzymajcie kciuki.... Szilka tak potrzebuje człowieka. W niedziele pół dnia zaglądała przez okno do pokoju :( serce się nam kroiło. Ale teraz mamy dla Niej nadzieję..... tylko ....MOCNO TRZYMAJCIE KCIUKI!!!!!! Quote
Havanka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Nesca, nie będę ukrywać, że zaszkliły mi sie oczy od tej wiadomości !!!!! Tak bardzo sie cieszę !!!!! Quote
Livka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Nescca bardzo dziękuję za takie wieści:loveu: i mocno trzymam kciuki :thumbs: oby się naszej psince poszczęściło :Cool!: Quote
ocelot Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Matko... oby się udało... Ja myślę, że Szila wytrzyma... Tylko trzeba jej przypomnieć, że w domu się nie sika. Mesca uprzedź Pana, że ona była długo w schronisku, ale na pewno się nauczy czystości, albo sobie przypomni. Quote
hotel_lilki Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Tak oby się udało...ale mi będzie ciężko wydać Szilkę, bo jest taka kochana i grzeczna. Myslę, że jest mądrym pieskiemi i nauczy się życia w domku zasługuje na takie życie!!!!! A my musimy przywyknąć do takiego stanu rzeczy....pieski przychodzą i odchodzą ale do lepszego życia....po to jesteśmy dla NICH..... Quote
Nikus Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 :thumbs::thumbs:mocno te kciuki trzymajmy Quote
Livka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Czekam na ten weekend jak na zbawienie :mdrmed: ... i mocno zaciskam kciuki :bigok: Quote
ocelot Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 [quote name='Livka']Zgłaszam , że zapłaciłam za allegro Sziluni :roll: Allegro 20 zł Opłata bazarkowa 15 zł (bazarek na Kundelkową Skarbonkę) [B]Razem 35 zł[/B] To ten bazarek : [URL]http://www.dogomania.pl/threads/195004-Indywidualne-aukcje-allegro-dla-psa-na-kundelkową-skarbonkę-do-22.XI.-do-24.oo[/URL][/QUOTE] Livka kochana podaj jeszcze raz konto proszę, pokasowałam wszystko. Quote
nescca Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 :bigcry::bigcry: :bigcry:Tak mi przykro. Pan wczoraj dostał od kolegi w prezencie szczeniaka :wallbash::wallbash::wallbash: Sorry sunieczko za nadzieję . Quote
ocelot Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Widocznie to nie był ten dom. A Szila i tak szczęśliwsza niż w schronisku. a ja już roiłam plany na czwartą i ostatnią z boksu... Quote
Livka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Dziękuję za pieniążki Ocelotku - wpłynęło 35 zł za ogłoszenia :) Quote
ocelot Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Drogi Hoteliku u Lilki poproszę o numer konta na które mam wpłacić pieniążki za następny miesiąc Szili. Quote
ocelot Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Drogi hoteliku pieniążki wyślę jutro pocztą:) Pomogliście Bertuni. Może pomożecie nam pomóc Rysiowi? [url]http://www.dogomania.pl/threads/174054-Rysio-oszukany...-wyrzucony-na-bruk-ka%C5%BCda-z%C5%82ot%C3%B3wka-si%C4%99-liczy.-Prosimy[/url]... Quote
ocelot Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [quote name='hotel_lilki']Już posyłam na pw[/QUOTE] Pieniążki poszły, ale przez pocztę więc z dwa dni zejdzie. Quote
Livka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Szilunia gdzie ten twój domek? Nikt nie dzwoni, nie pyta? Quote
go-ja Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Znaleziono sunię w Mysłowicach. Potrzebny DT. Rozsyłajcie proszę jej wątek, bo nie ma co z nią zrobić: [url]http://www.dogomania.pl/threads/196605-Porzucona-pod-sklepem-ma-czas-do-jutra-inaczej-schron-w-MYS%C5%81OWICACH!!POMOCY[/url] Quote
hotel_lilki Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Pieniążki doszły, ale na konto...? Quote
ocelot Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 [quote name='hotel_lilki']Pieniążki doszły, ale na konto...?[/QUOTE] doszły pieniążki czy nie? Quote
Tattoi Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Komu mam skopać tyłek za brak przypominajki? :mad: Tak trudno wysmarować maila? Quote
ocelot Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 [quote name='Tattoi']Komu mam skopać tyłek za brak przypominajki? :mad: Tak trudno wysmarować maila?[/QUOTE] Chyba mi?:) Oj ja ciągle obiecuję że przejrzę deklaracje.... ale przejrzę:) Quote
Recommended Posts