Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny przepraszam za off ,ale Monika jest w trudnej sytuacji, uratowala psa przed przerobieniem na smalec ,ale nie moze go trzymac:(
moze bedziecie miec jakies pomysly ...zajrzyjcie prosze [URL]http://www.dogomania.pl/threads/194567-EMERGENCY-już-czychał-na-niego-HYCEL-schronisko-czy-co-labko-mix-domowy[/URL]

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Protestuję, za mało zdjęć Niuni:placz:;)
A tak poważnie;), to może mnie by tak ktoś chciał ponosić na rączkach jak Niunię:p.
Taka jestem malutka kruszynka;), chętnie na rączki Sylwii wskoczę:evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']Protestuję, za mało zdjęć Niuni:placz:;)
A tak poważnie;), to może mnie by tak ktoś chciał ponosić na rączkach jak Niunię:p.
Taka jestem malutka kruszynka;), chętnie na rączki Sylwii wskoczę:evil_lol:[/QUOTE]O Irenko mogę Cię nosić na rączkach,plecykach i na baranda.

Posted

Sylwio, mam nadzieję, że jutrzejszy dzień będzie łaskawszy i już popełnię tekst dla Niuni, po czym zastartuję z ogłoszeniami. Dziś mija mi dzionek na przewózce mebli. Właśnie wiadomy Ci Adam nas ratuje swoją pomocą w skręcaniu szaf.

Posted

Czuję się jakbym siedziała w miejscu, w które walnął piorun, pomiędzy klamotami zwierzaki. :-(
Jedyna ulga dzisiaj i szok zarazem, że ów Adam (papatkiole, któremu gorąco dziękuję za serce i chęć pomocy :loveu:) nie został zjedzony przez moją Jolę. Pierwszy człek, który się odważył..., a Jola chodzi wokół niego bez kagańca. Ktoś się nie spietrał, ktoś dał jej szansę na zaprzyjaźnienie. Uff..., ależ ulga, [I]pies zabójca[/I] wycałował/ wylizał potencjalną ofiarę. :roll:

Posted

Majcia! dasz rade już niedługo w wygodnym foteliku usiądziesz!!! a nasz Adam Majciu co My byśmy bez niego zrobiły:multi:!!!! a ja już od dziś całkiem wolna dziękować Bogu!biegałam dziś z psiakami i robiłam zdjęcia!tylko jak ktoś zna moje szczęście i nieszczęście do złośliwości przedmiotów martwych to jak naprawiłam tel to program image.....z którego się przesyła zdjęcia mi się przestawił i ni czorta nie mogłam przesłać!ale jutro będą i zobaczycie Niuńkę w całej krasie!!!:crazyeye:A ja na dobranoc przeczytałam nowy wątek naszej Temidy:-(i ....................:-(

Posted

Słodziak. :loveu: A dlaczego ona nie ma podkulonego ogonka? Hę? :roll: A gdzie to spojrzenie przegranego? :evil_lol: Coś Ty jej uczyniła Sylwio? :loveu:

Posted

[quote name='IVV']pewnie ogonek nalakierowny miloscia ;)
sliczna jest !!! i ten czerwony kolorek na szyjce -malina !!!![/QUOTE]Oj Wielka ciocina Malina!!!Obrania już podwóreczko:Dog_run:,szczeka i warjuje z Fionką!Ona już mi zaufała jest ukochana!!!!!!!!!!!!:iloveyou:

Posted

Se tu weszłam bez zaproszenia...i "se" poczytałam...kilka pierwszych i ostatnia..i nawet 'se" focie porownalam...z pierwszej i ostatniej i co...????Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...spadłam z krzesła...przez kilka dni- sunia jest nie do poznania...:)
MYsle, ze znajdzie domek super..a po pierwszym wpłacę grosik dla dziewczynki...wszak to Niunia Majqi;);) JAkby co, to prosze o numer konta na PW (po pierwszym oczywiscie);)

Posted

[quote name='majqa']Dziękujemy Goniuś!!! :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]Hehhehe..podziękujesz , jak kaska wpłynie do skarpetki Niuni:):) Poki co, to sie tu tylko "pogapiłam", pocmokałam i uspokoiłam, bo jak zobaczyłam banerek w Twoim podpisie...to bałam sie wchodzic...;)

Posted

[quote name='majqa']Słodziak. :loveu: A dlaczego ona nie ma podkulonego ogonka? Hę? :roll: A gdzie to spojrzenie przegranego? :evil_lol: Coś Ty jej uczyniła Sylwio? :loveu:[/QUOTE]

Ja tam mam inną teorię;). Twierdzę, że Sylwia:loveu: nas robi w tzw. bambuko;) i psy w hotelu podmienia a Niunia, to nie Niunia:p.
A teraz z innej beczki, czy Ty już popełniłaś;) ten tekst do ogłoszeń?
Wykupiłam dla małej zestaw ogłoszeniowy na 100 stron, może być?

Posted

Oszalałaś! :-( Za dużo kasy, tak??? :-( Jejku, Irenko, noooo....
Dziękuję :loveu:, a dooopsko złoję aż zawoła taś, taś. :angryy:

Popełnię dziś, miałam do zrobienia na cito dwa inne, dałam więc im pierwszeństwo, bo te pilności urodziły się na dniach. Wieczorkiem tekścik będzie wrzucony na wątek.

Posted

[quote name='majqa']Oszalałaś! :-( Za dużo kasy, tak??? :-( Jejku, Irenko, noooo....
Dziękuję :loveu:, a dooopsko złoję aż zawoła taś, taś. :angryy:

Popełnię dziś, miałam do zrobienia na cito dwa inne, dałam więc im pierwszeństwo, bo te pilności urodziły się na dniach. Wieczorkiem tekścik będzie wrzucony na wątek.[/QUOTE]

Oki, to Twoja Niunia będzie pierwsza do ogłoszeń i możesz prać mi dupencję w każdej chwili, czekam z utęsknieniem:laugh2_2::laugh2_2:
Robótkę podłapałam, to jest szansa, że od dna się odbiję i w mule finansowym nie zaryję:evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']Ja tam mam inną teorię;). Twierdzę, że Sylwia:loveu: nas robi w tzw. bambuko;) i psy w hotelu podmienia a Niunia, to nie Niunia:p.
A teraz z innej beczki, czy Ty już popełniłaś;) ten tekst do ogłoszeń?
Wykupiłam dla małej zestaw ogłoszeniowy na 100 stron, może być?[/QUOTE]Gdzie mozna kupic takie ogloszonka??Prosze o link do bazarku:):)