IVV Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 dziewczyny przepraszam za off ,ale Monika jest w trudnej sytuacji, uratowala psa przed przerobieniem na smalec ,ale nie moze go trzymac:( moze bedziecie miec jakies pomysly ...zajrzyjcie prosze [URL]http://www.dogomania.pl/threads/194567-EMERGENCY-już-czychał-na-niego-HYCEL-schronisko-czy-co-labko-mix-domowy[/URL] Quote
irenaka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Protestuję, za mało zdjęć Niuni:placz:;) A tak poważnie;), to może mnie by tak ktoś chciał ponosić na rączkach jak Niunię:p. Taka jestem malutka kruszynka;), chętnie na rączki Sylwii wskoczę:evil_lol: Quote
sylwiaso Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='irenaka']Protestuję, za mało zdjęć Niuni:placz:;) A tak poważnie;), to może mnie by tak ktoś chciał ponosić na rączkach jak Niunię:p. Taka jestem malutka kruszynka;), chętnie na rączki Sylwii wskoczę:evil_lol:[/QUOTE]O Irenko mogę Cię nosić na rączkach,plecykach i na baranda. Quote
majqa Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Sylwio, mam nadzieję, że jutrzejszy dzień będzie łaskawszy i już popełnię tekst dla Niuni, po czym zastartuję z ogłoszeniami. Dziś mija mi dzionek na przewózce mebli. Właśnie wiadomy Ci Adam nas ratuje swoją pomocą w skręcaniu szaf. Quote
IVV Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Majqus nie zazdroszcze Ci ,osobiscie nienawidze przeprowadzek ;) Niunia pokazuj sie jaka jestes kochaniutka Quote
majqa Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Czuję się jakbym siedziała w miejscu, w które walnął piorun, pomiędzy klamotami zwierzaki. :-( Jedyna ulga dzisiaj i szok zarazem, że ów Adam (papatkiole, któremu gorąco dziękuję za serce i chęć pomocy :loveu:) nie został zjedzony przez moją Jolę. Pierwszy człek, który się odważył..., a Jola chodzi wokół niego bez kagańca. Ktoś się nie spietrał, ktoś dał jej szansę na zaprzyjaźnienie. Uff..., ależ ulga, [I]pies zabójca[/I] wycałował/ wylizał potencjalną ofiarę. :roll: Quote
IVV Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 a moze on taki zaklinacz psow jest ?;) i nawet nie wie o swoim potencjale ???:evil_lol: Quote
sylwiaso Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Majcia! dasz rade już niedługo w wygodnym foteliku usiądziesz!!! a nasz Adam Majciu co My byśmy bez niego zrobiły:multi:!!!! a ja już od dziś całkiem wolna dziękować Bogu!biegałam dziś z psiakami i robiłam zdjęcia!tylko jak ktoś zna moje szczęście i nieszczęście do złośliwości przedmiotów martwych to jak naprawiłam tel to program image.....z którego się przesyła zdjęcia mi się przestawił i ni czorta nie mogłam przesłać!ale jutro będą i zobaczycie Niuńkę w całej krasie!!!:crazyeye:A ja na dobranoc przeczytałam nowy wątek naszej Temidy:-(i ....................:-( Quote
majqa Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 [quote name='IVV']a moze on taki zaklinacz psow jest ?;) i nawet nie wie o swoim potencjale ???:evil_lol:[/QUOTE] Bez wątpienia. :-) Quote
sylwiaso Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Nasza kochana Niunia [IMG]http://img2.imageshack.us/img2/1739/dscn3000n.jpg[/IMG] [IMG]http://img514.imageshack.us/img514/8481/dscn3008r.jpg[/IMG] Quote
majqa Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Słodziak. :loveu: A dlaczego ona nie ma podkulonego ogonka? Hę? :roll: A gdzie to spojrzenie przegranego? :evil_lol: Coś Ty jej uczyniła Sylwio? :loveu: Quote
IVV Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 pewnie ogonek nalakierowny miloscia ;) sliczna jest !!! i ten czerwony kolorek na szyjce -malina !!!! Quote
sylwiaso Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='IVV']pewnie ogonek nalakierowny miloscia ;) sliczna jest !!! i ten czerwony kolorek na szyjce -malina !!!![/QUOTE]Oj Wielka ciocina Malina!!!Obrania już podwóreczko:Dog_run:,szczeka i warjuje z Fionką!Ona już mi zaufała jest ukochana!!!!!!!!!!!!:iloveyou: Quote
gonia66 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Se tu weszłam bez zaproszenia...i "se" poczytałam...kilka pierwszych i ostatnia..i nawet 'se" focie porownalam...z pierwszej i ostatniej i co...????Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...spadłam z krzesła...przez kilka dni- sunia jest nie do poznania...:) MYsle, ze znajdzie domek super..a po pierwszym wpłacę grosik dla dziewczynki...wszak to Niunia Majqi;);) JAkby co, to prosze o numer konta na PW (po pierwszym oczywiscie);) Quote
majqa Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Dziękujemy Goniuś!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
gonia66 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='majqa']Dziękujemy Goniuś!!! :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]Hehhehe..podziękujesz , jak kaska wpłynie do skarpetki Niuni:):) Poki co, to sie tu tylko "pogapiłam", pocmokałam i uspokoiłam, bo jak zobaczyłam banerek w Twoim podpisie...to bałam sie wchodzic...;) Quote
majqa Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Pozwolisz, że zostanę przy tzw. swoim i będę się 3mać słów podziękowania. :-) Quote
gonia66 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='majqa']Pozwolisz, że zostanę przy tzw. swoim i będę się 3mać słów podziękowania. :-)[/QUOTE]heheheh...no ostatecznie...zgadzam się;):p:D Quote
irenaka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='majqa']Słodziak. :loveu: A dlaczego ona nie ma podkulonego ogonka? Hę? :roll: A gdzie to spojrzenie przegranego? :evil_lol: Coś Ty jej uczyniła Sylwio? :loveu:[/QUOTE] Ja tam mam inną teorię;). Twierdzę, że Sylwia:loveu: nas robi w tzw. bambuko;) i psy w hotelu podmienia a Niunia, to nie Niunia:p. A teraz z innej beczki, czy Ty już popełniłaś;) ten tekst do ogłoszeń? Wykupiłam dla małej zestaw ogłoszeniowy na 100 stron, może być? Quote
majqa Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Oszalałaś! :-( Za dużo kasy, tak??? :-( Jejku, Irenko, noooo.... Dziękuję :loveu:, a dooopsko złoję aż zawoła taś, taś. :angryy: Popełnię dziś, miałam do zrobienia na cito dwa inne, dałam więc im pierwszeństwo, bo te pilności urodziły się na dniach. Wieczorkiem tekścik będzie wrzucony na wątek. Quote
irenaka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='majqa']Oszalałaś! :-( Za dużo kasy, tak??? :-( Jejku, Irenko, noooo.... Dziękuję :loveu:, a dooopsko złoję aż zawoła taś, taś. :angryy: Popełnię dziś, miałam do zrobienia na cito dwa inne, dałam więc im pierwszeństwo, bo te pilności urodziły się na dniach. Wieczorkiem tekścik będzie wrzucony na wątek.[/QUOTE] Oki, to Twoja Niunia będzie pierwsza do ogłoszeń i możesz prać mi dupencję w każdej chwili, czekam z utęsknieniem:laugh2_2::laugh2_2: Robótkę podłapałam, to jest szansa, że od dna się odbiję i w mule finansowym nie zaryję:evil_lol: Quote
gonia66 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='irenaka']Ja tam mam inną teorię;). Twierdzę, że Sylwia:loveu: nas robi w tzw. bambuko;) i psy w hotelu podmienia a Niunia, to nie Niunia:p. A teraz z innej beczki, czy Ty już popełniłaś;) ten tekst do ogłoszeń? Wykupiłam dla małej zestaw ogłoszeniowy na 100 stron, może być?[/QUOTE]Gdzie mozna kupic takie ogloszonka??Prosze o link do bazarku:):) Quote
Recommended Posts