Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Firunia...

[IMG]http://img810.imageshack.us/img810/3301/p1100215.jpg[/IMG]

Remiś z Anną Marią vel Małym Głodem...

[IMG]http://img686.imageshack.us/img686/6383/p1100218t.jpg[/IMG]

I znów Firunia...

[IMG]http://img709.imageshack.us/img709/8952/p1100219s.jpg[/IMG]

Posted

Cioteczki kochane przez dwa dni nie mogłam wejśc na dogo.!chyba przez ten snieg i zimno coś zamarza!jest mi bardzo przykro ale od 1.01.2010 jestem zmuszona podniesc opłaty hotelikowe z 250zł na 300zł!bardzo mi przykro:-(

Posted

Ja się śmiechowo zawyję... No nic to, usuwać postów nie będę. :evil_lol:
Dopiero teraz zorientowałam się, że wstawiłam fotki moich psiaków na wątek Niuni, a nie ich własny. :evil_lol: Matolstwo pierwsza klasa. :oops: Na usprawiedliwienie więc napiszę, że miałam otwarte jednocześnie dwa wątki, a kątem oka śledziłam poczynania mojego nowego nabytku z kotami.

[B]Wróćmy teraz już do Niuni...[/B]

OKI, Sylwuniu, nie przepraszaj, dla mnie ta podwyżka jest zrozumiała.
Głowa do góry, a smutnym ikonkom mówimy precz! :lol:

Posted

Kochane cioteczki Niunia już zaczipowana byłyśmy wczoraj!wkleję na watek rachunek po południu!mam przez 4 dni rodzinę z Francji dzieci mojej kuzynki są zachwycone Niunią do tego stopnia,że proszą mnie aby Niuniu była z nimi w domku a ja nie mogę dzieciaczkom odmówić i Niuniu bawi się z nimi w domu!!!

Posted

[quote name='sylwiaso']Kochane cioteczki Niunia już zaczipowana byłyśmy wczoraj!wkleję na watek rachunek po południu!mam przez 4 dni rodzinę z Francji dzieci mojej kuzynki są zachwycone Niunią do tego stopnia,że proszą mnie aby Niuniu była z nimi w domku a ja nie mogę dzieciaczkom odmówić i Niuniu bawi się z nimi w domu!!![/QUOTE]

No to Niunia ma towarzystwo:smile:
I taki rewelacyjny pies, nie ma jeszcze domu:shake:

Posted

Majqo - ja przynajmniej część/wycinekTwojej gromady poznałam dzięki tej pomyłce.:loveu:

A Niuni nie chcą dzieciaczki do Francji zabrać?;)

Posted

Dziękuję Majciu:buzi:!IVV dzieci bardzo chcą wziąść Niunie do Francji ale moja kuzynka nie chce bo to jest za bardzo kłopotliwe wyjeżdżają dziś o 2 w nocy lecą samolotem potem jeszcze 400km autem nie da rady!!!Niuniu była bardzo dzielna u p.doktor biedulka cały czas ogonkiem machała!!

Posted

ja latam z moim psem do Pl kazdegoo lata ,ale szczerze mowiac nie polecam nikomu ...Nuinia musialby byc w cargo ,a to straszny stress dla psa ...moja lata w kabinie -mala jest ,a wymordowana po podrozy ,ze kilka dni do siebie dochodzi