Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anitko muszę ją oddać.
Wiesz, że jeżeli pies ma chociaż odrobinę szansy na adopcje, to go w moim domu go nie zostawię. U mnie jest miejsce dla starych i chorych, których naprawdę już nikt nie chce.
Nuka będzie miała cudowny dom z dziećmi, które tak uwielbia. Będzie tak jak z Sonią, która jest szczęśliwsza niż u nas.

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
i będą śliczne dzieci :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nuka jest już wysterylizowana, a Maluszek nie wie do czego to służy, on jest taki grzeczny ;)

Posted

bianka0 napisał(a):
Nuka jest już wysterylizowana, a Maluszek nie wie do czego to służy, on jest taki grzeczny ;)

Ja wiem o tym. Ale dokładnie tak tez mówię o Rambusiu że ma dwie żony i czekają na dzieci :) a dziewczyny są sterylne.

Posted

Nuka nic przez ostatnie dni nie zniszczyła.Zabrała moje ciapy , zaniosła na legowisko i nawet nie nadgryzła :cool3:
Wydarła na podwórku przez ostatnie dni tylko jeden dołek.Wprawdzie niemały, nawet jamnik nie powstydziłby się go, ale tylko jeden.

Posted

Rzadki widok, Nuczka śpiąca sama.
Tuptuś z Maluszkiem pokłócili się dzisiaj o nią . Było nawet ciche warknięcie na siebie. Obydwaj chcą się z nią bawić. Są zazdrośni.
Tylko Goliat jest nieczuły na jej wdzięki, chyba za wcześnie został pozbawiony klejnotów.

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Bardzo dużo, dziękuję Danusiu.

Anita_happy zdaje się obiecała allegro. Ale poczekam, nie będę jej teraz głowy zawracała przed wyborami. Anita będzie radną, będzie walczyła o prawa zwierząt :multi:

Posted

danka1234 napisał(a):
jesli nie bedzie komu to ja moge zrobic jeszcze allegro tyle ze zwykłe, niestety nadal nie umiem robic ozdobnych szablonów ani czasu by sie ich nauczyc.

Trzymamy zatem kciuki co do wyborów.

Myślę, że kto ma wypatrzyć pieska, to sercem go zobaczy. Ozdobne szablony są dla oka.
Tak z Twojego allegro znalazła dom Sonia.:lol:

Posted

Anicie za kare allegro zablokowali :)
KARA za brak oplaty!!!!gnoje!

a MALUSZEK schudł!
ot

a ja wierze w te wygrana w Wyborach..ale załamuje ręce jak widzę jak ludziki do tego podchodzą...dziś mnie atakowali na forum - odpierałam ataki...i ucichlo

heh
niewazne co - byle gadali..nie??
Nuka - fajnie u jamolo jesst - ale daj im luz jusz........