Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Dimek je to co pozostałe psy w schronisku. Jeżeli chodzi o transport
to o ile dobrze kojarzę to Patch75 jedzie w ten weekend do Warszawy i może wziąć Dimka ze sobą, więc jeżeli Ci pasuje to Dimek mógłby przyjechać do Ciebie już w tą sobotę.[/quote]

tak-podtrzymuje oferte transportu;) jade w te sobote (albo 5.30 lub 8.50 jesli lepiej)i wracam w neidziele, a potem znowu jade za jakis czas. moge Dimka zabrac-nie ma problemu, trzeba by tylko dograc szczegoly dostarczenia mi Dimka-moge zadzwonic do kogos z zainteresowanych tu osob w tygodniu wieczorem-mam za darmo polaczenia:razz: jesli trzeba zatelefonowac gdzies oczywiscie

Posted

Witam,
zrobiłem dwa listy-plakaty dla Dimka. Merytorycznie nie są chyba jednak gotowe. Chciałbym abyście je ocenili i dali wskazówki jak można je ulepszyć. Z tego o czym sam wiem to nie ma na nich żadnego kontaktu a taki oczywiście musi być ale nie wiem jaki. Jak mam je wam udostępnić do oceny? Posłać komuś mailem? Bo zamieszczenie na stronie będzie chyba nieczytelne. Nie wiem jak na forum się to praktykuje bo jestem nowy.

Posted

Dimek ma zgodę na wyjazd w tą sobotę. Jutro Hania pojedzie i przygotuje go do drogi. Patch o której masz dokładnie pociąg w sobotę? bo nie wiem, na którą Dimuś ma przyjechać na dworzec.
Natali zaraz wyśle Ci plakaty.

Posted

w sobote jade o 8.54 z dworca zachodniego, wiec lepiej byc na dworcu o 8.40 lub 8.45 chociaz, jak da rade
w Warszawie centralnej jestem o 12.45, czy rybon moglaby tam byc, bo ja musze szybko jechac na zajecia:cool3:

Posted

słuchajcie, ja jutro pracuję, kończę dopiero ok 15.30 z mińska do wawy mam 40 km, dlaczegos wbiłam sobie do głowy, że Dimek ma tu być w niedzielę, chorerka, nie wiem, co zrobić, bo jestem sama, to mój weekendowy dyżur i nie mogę zamknąć lecznicy. Dlaczego ja się doczytałam, że ktoś jedzie w sobotę w wraca w niedzielę.....tak mi smutno strasznie ale w soboty mam zazwyczaj urwanie... i nie mogę zamknąć im lecznicy przed nosem a nie mam nikogo, kto mógłby pojechac i zastąpić mnie...nie wiem co robić :(