Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL="http://www.helenow.pl"]www.helenow.pl[/URL]

dom pomocy spolecznej dla dzieci Zgrom. Szarytek

ul. Sw Rocha 13 61-142 POZNAN

Pomyslalam jeszcze o placowkach[COLOR=red] CARITAS[/COLOR][COLOR=black] i studentach wszystkich uczelni zwiazanych z tematem. Moze warto wiec i tam.[/COLOR]

Jest jeszcze taka fundacja "spelnione marzenie"' lub cos podobnego, niestety nie pamietam nazwy, ale realizuja marzenia dzieci chorych. No to tyle na razie, moze jeszcze mnie wena najdzie to zaraz sie odezwe

Posted

Wena nie kazala na siebie dlugo czekac:lol:

[COLOR=red]Fundacja Mam Marzenie[/COLOR][COLOR=black]. Ich stronka [/COLOR]

[URL="http://www.mammarzenie.org"]www.mammarzenie.org[/URL]

Posted

[quote name='dusje'][URL="http://www.helenow.pl"]www.helenow.pl[/URL]

dom pomocy spolecznej dla dzieci Zgrom. Szarytek

ul. Sw Rocha 13 61-142 POZNAN

Pomyslalam jeszcze o placowkach[COLOR=red] CARITAS[/COLOR][COLOR=black] i studentach wszystkich uczelni zwiazanych z tematem. Moze warto wiec i tam.[/COLOR]

Jest jeszcze taka fundacja "spelnione marzenie"' lub cos podobnego, niestety nie pamietam nazwy, ale realizuja marzenia dzieci chorych. No to tyle na razie, moze jeszcze mnie wena najdzie to zaraz sie odezwe[/quote]

Chyba meczona ciut jestem, znow blad

Zgromadzenie C.M.B.B. SERAFITKI a nie SZARYTKI w Poznaniu. Sorry

Posted

Dzisiaj byłam na spacerku z Dimkiem.
Rozmawiałąz p. dyrektor Ania wszystko pzredstawiła Dimek pojedzie do Wawy ale kiedy tp p. durektor jeszzce zadzwoni do Rybona w tygodniu i uzgodni date
Rybon powiadomisz nas w tedyo konkretnej dacie prawda??

Posted

[quote name='nati_92']Dzisiaj byłam na spacerku z Dimkiem.
Rozmawiałąz p. dyrektor Ania wszystko pzredstawiła Dimek pojedzie do Wawy ale kiedy tp p. durektor jeszzce zadzwoni do Rybona w tygodniu i uzgodni date
Rybon powiadomisz nas w tedyo konkretnej dacie prawda??[/quote]

Hej Nati!!! i jak Dimek Wspanialy? Juz niebawem chopak otrzyma dyplom i idzie do pracy. Nie cieszysz sie?:lol:

Posted

[quote name='dusje']Hej Nati!!! i jak Dimek Wspanialy? Juz niebawem chopak otrzyma dyplom i idzie do pracy. Nie cieszysz sie?:lol:[/quote]
A czemu miałabym sie nie cieszyć?? Oczywiście że się ciesze

Posted

Ja hopsam co chwila na internet ( jestem w pracy:oops: ) zbieram adresy i podeślę je jednym ciągiem na priv do Anki i kropki dobrze? Bo łatwiej będzie ja będą w "kupie' sorry:oops: :evil_lol: a nie poszatkowane po wątku

Posted

[quote name='rybon36']hej, jestem, co tam w skrócie, doczytałam, że ktoś zadzwoni do mnie w tyg żeby ustalić termin przyjazdu Dimka, czy tak?[/quote]

Rybon tak pani dyrektor bedzie dzwonić:)

Posted

Przepraszam, że się nie odzywałam, ale moja kochana Zuzia:loveu: ( która w czwartek skończy miesiąc) dba o to żeby mamusia nie miała zbyt dużo wolnego czasu:evil_lol: . Wszystkie wiadomości dotarły adresy skopiowałam do worda i powoli tworzę liste z całej Polski. Dziękuje wszystkim za pomoc. Rybon Pani Dyrektor będzie do Ciebie dzwoniła, ale Dimek może jechać w każdej chwiliu, nawet jutro. Mam jeszcze pytanie co mamy przygotoweać dla Dimka na wyjazd? Oczywiście oprócz smyczy obroży i kagańca no i książeczki zdrowia. Dimek ma wziąść ze sobą np karme?

Posted

a jada jakąś specjalną? tu jest jedzenie dla naszych psów, chyba nie, jeśłi macie kaganiec na jego rozmiar, to byłoby super, na wszelki wypadek. Poza tym w takim razie nic, czekam na telefon, no i szukamy transportu dla Dimka!!!!!

Posted

Dimek je to co pozostałe psy w schronisku. Jeżeli chodzi o transport
to o ile dobrze kojarzę to Patch75 jedzie w ten weekend do Warszawy i może wziąć Dimka ze sobą, więc jeżeli Ci pasuje to Dimek mógłby przyjechać do Ciebie już w tą sobotę.