dusje Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Poprawka, sorry [URL="http://www.wrotapodlasia.pl"]www.wrotapodlasia.pl[/URL] spis placowek Quote
dusje Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [URL="http://www.helenow.pl"]www.helenow.pl[/URL] dom pomocy spolecznej dla dzieci Zgrom. Szarytek ul. Sw Rocha 13 61-142 POZNAN Pomyslalam jeszcze o placowkach[COLOR=red] CARITAS[/COLOR][COLOR=black] i studentach wszystkich uczelni zwiazanych z tematem. Moze warto wiec i tam.[/COLOR] Jest jeszcze taka fundacja "spelnione marzenie"' lub cos podobnego, niestety nie pamietam nazwy, ale realizuja marzenia dzieci chorych. No to tyle na razie, moze jeszcze mnie wena najdzie to zaraz sie odezwe Quote
dusje Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Wena nie kazala na siebie dlugo czekac:lol: [COLOR=red]Fundacja Mam Marzenie[/COLOR][COLOR=black]. Ich stronka [/COLOR] [URL="http://www.mammarzenie.org"]www.mammarzenie.org[/URL] Quote
dusje Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='dusje'][URL="http://www.helenow.pl"]www.helenow.pl[/URL] dom pomocy spolecznej dla dzieci Zgrom. Szarytek ul. Sw Rocha 13 61-142 POZNAN Pomyslalam jeszcze o placowkach[COLOR=red] CARITAS[/COLOR][COLOR=black] i studentach wszystkich uczelni zwiazanych z tematem. Moze warto wiec i tam.[/COLOR] Jest jeszcze taka fundacja "spelnione marzenie"' lub cos podobnego, niestety nie pamietam nazwy, ale realizuja marzenia dzieci chorych. No to tyle na razie, moze jeszcze mnie wena najdzie to zaraz sie odezwe[/quote] Chyba meczona ciut jestem, znow blad Zgromadzenie C.M.B.B. SERAFITKI a nie SZARYTKI w Poznaniu. Sorry Quote
nati_92 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Dzisiaj byłam na spacerku z Dimkiem. Rozmawiałąz p. dyrektor Ania wszystko pzredstawiła Dimek pojedzie do Wawy ale kiedy tp p. durektor jeszzce zadzwoni do Rybona w tygodniu i uzgodni date Rybon powiadomisz nas w tedyo konkretnej dacie prawda?? Quote
dusje Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='nati_92']Dzisiaj byłam na spacerku z Dimkiem. Rozmawiałąz p. dyrektor Ania wszystko pzredstawiła Dimek pojedzie do Wawy ale kiedy tp p. durektor jeszzce zadzwoni do Rybona w tygodniu i uzgodni date Rybon powiadomisz nas w tedyo konkretnej dacie prawda??[/quote] Hej Nati!!! i jak Dimek Wspanialy? Juz niebawem chopak otrzyma dyplom i idzie do pracy. Nie cieszysz sie?:lol: Quote
nati_92 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='dusje']Hej Nati!!! i jak Dimek Wspanialy? Juz niebawem chopak otrzyma dyplom i idzie do pracy. Nie cieszysz sie?:lol:[/quote] A czemu miałabym sie nie cieszyć?? Oczywiście że się ciesze Quote
Czarodziejka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Dimuś to prawdziwy skarb! A domku nie ma...:( Quote
tania Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Dimuś trzymaj się, wszyscy tu o Tobie myslimy.. Quote
Figa Bez Maku Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ja hopsam co chwila na internet ( jestem w pracy:oops: ) zbieram adresy i podeślę je jednym ciągiem na priv do Anki i kropki dobrze? Bo łatwiej będzie ja będą w "kupie' sorry:oops: :evil_lol: a nie poszatkowane po wątku Quote
Figa Bez Maku Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Aniu wdzięczna byłabym za potwierdzenie czy coś i w jakim stanie do Ciebie dotarło Quote
ewatr Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Dimuś hopamy :loveu: to ci nie zaszkodzi ;) Quote
tania Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Aniu wysłałam Ci adresy na PW, tak będzie prościej, a tymczasem Dimuś do góry Quote
rybon36 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 hej, jestem, co tam w skrócie, doczytałam, że ktoś zadzwoni do mnie w tyg żeby ustalić termin przyjazdu Dimka, czy tak? Quote
romenka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 podnoszę, tyle niestety dla tego wspaniałego psiaka mogę zrobić :-( Quote
nati_92 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='rybon36']hej, jestem, co tam w skrócie, doczytałam, że ktoś zadzwoni do mnie w tyg żeby ustalić termin przyjazdu Dimka, czy tak?[/quote] Rybon tak pani dyrektor bedzie dzwonić:) Quote
dusje Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Na pw dla Ani i kropki zachodniopomorskie i kilka ogolnopolskich:lol: Dimek do domku prosimy Quote
ewatr Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [IMG]http://www.gify-animowane.pl/gify/Zwierzeta/Pieski/5.gif[/IMG]podnosze ! Quote
Ania_i_Kropka Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Przepraszam, że się nie odzywałam, ale moja kochana Zuzia:loveu: ( która w czwartek skończy miesiąc) dba o to żeby mamusia nie miała zbyt dużo wolnego czasu:evil_lol: . Wszystkie wiadomości dotarły adresy skopiowałam do worda i powoli tworzę liste z całej Polski. Dziękuje wszystkim za pomoc. Rybon Pani Dyrektor będzie do Ciebie dzwoniła, ale Dimek może jechać w każdej chwiliu, nawet jutro. Mam jeszcze pytanie co mamy przygotoweać dla Dimka na wyjazd? Oczywiście oprócz smyczy obroży i kagańca no i książeczki zdrowia. Dimek ma wziąść ze sobą np karme? Quote
rybon36 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 a jada jakąś specjalną? tu jest jedzenie dla naszych psów, chyba nie, jeśłi macie kaganiec na jego rozmiar, to byłoby super, na wszelki wypadek. Poza tym w takim razie nic, czekam na telefon, no i szukamy transportu dla Dimka!!!!! Quote
Ania_i_Kropka Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Dimek je to co pozostałe psy w schronisku. Jeżeli chodzi o transport to o ile dobrze kojarzę to Patch75 jedzie w ten weekend do Warszawy i może wziąć Dimka ze sobą, więc jeżeli Ci pasuje to Dimek mógłby przyjechać do Ciebie już w tą sobotę. Quote
Recommended Posts