Czarodziejka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 I wciąż nikt Dimka nie chce... Quote
Czarodziejka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Tak, tak - nam pozostaje tylko "hop"....:( Quote
nati_92 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Dimku juz po szkole jestem;) i oczywiscie cie podnosze;) Quote
nati_92 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Chlopaku moj ty kochany:loveu::loveu::loveu::loveu: Hop na pierwsza strone po domek:loveu::loveu::loveu: Quote
Czarodziejka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Tak, tak - na pierwszą stronkę! Quote
nati_92 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 na samej gorze szukamy domeczku nie na dole Quote
nati_92 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Znalazłam ogłoszenie KUPIĘ PSA DO DOGOTERAPII Krzyś ma 10 lat. Cierpi na autyzm dziecięcy. Mamy nadzieję że obcowanie ze zwierzęciem pomoże nam nawiązać z nim kontakt. Proszę o pomoc i z góry dziękuję. [B]Wojewodztwo:[/B] lubelskie skontaktowałam sie teraz czekam na odpowiedz na maila Quote
constancja Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [B]Dimku, szansa dla Ciebie![/B] [B]Oby nie marzył im się golden albo labek, tylko psie serce:cool1: [/B] Quote
Czarodziejka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Żeby to nie było ogłoszenie snoba...Przecież różnie to bywa. Dimuś miałby super szansę. .................o ile znów by się rodzice nie rozmyślili........ Quote
nati_92 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 mam nadzieje ze sie nie rozmysla tlyko odpisza ze tak ze chca wlasnie dima:) Quote
GoniaP Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Szansa??? Trzymam za Dimka kciuki!!!Nati pisz szybko co i jak. Quote
Pysia Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Napiszcie czy Dimek potrafi chodzić na smyczy, czy słucha się jak się go z niej spuści, czy zna jakieś komendy i czy jest grzeczny jak sam zostanie w domu. Potrzebuję tych wiadomości bo jezeli nie ma agresji to można mu znaleźć dom . Quote
Czarodziejka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 No, piszcie, kto go osobiście może zarekomendować? Z tego, co ja się tu na wątku orientuję, to Dimek jest oazą łagodność - 0 agresji wobec dzieci , na smyczy chodzi, a czy jak go się spuści, to nie da nogi - nie wiem. Musiałby polubić nowego pana - psy ze schrona raczej nie uciekają, są takie wdzięczne - ale nic nie gwarantuję, bo ja tu tylko rzetelnie czytająca jestem :) Quote
Kasia Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Dimku, trzymamy kciukasy z całych sił :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
ewatr Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Pysia']Napiszcie czy Dimek potrafi chodzić na smyczy, czy słucha się jak się go z niej spuści, czy zna jakieś komendy i czy jest grzeczny jak sam zostanie w domu. Potrzebuję tych wiadomości bo jezeli nie ma agresji to można mu znaleźć dom .[/quote] hop po wiadomosci a za domek :thumbs: :thumbs: Quote
Pysia Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 No kto może coś więcej o Dimku powiedzieć? Quote
Ania_i_Kropka Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Przepraszam , że nie odpisywałam ale mam problemy z komputerem, teraz jestem u koleżanki. Dimek ładnie chodzi na smyczy. Jak się go puści wolno to zawsze wraca na zawołanie. Z tego co wiem to w domu zachowuje się dobrze, nie niszczy i oduczył się sikania w domku. Dimek to pies anioł, który ponad wszystko kocha ludzi i zrobi dla nich wszystko. Quote
nati_92 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Dokładnie tak:) Dimek to poprostu taki wymarzony psiak;) Jeszcze nei dostałam odpowiedzi co do tego ogloszenia co wczoraj waklejalam ale czekamy dalej Dimek hop!! Quote
Czarodziejka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Czekamy z tobą i z Dimkiem.... Quote
nati_92 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Kolejne ogłoszenie witam mam 3 letnie dziecko chore na Zespół Downa pilnie poszukuję osoby która ma do oddania psa rasy Labrador za symboliczną złotówkę naprawde będe wdzięczna za pomoc .kontakt narazie poczta dla zainteresowanych podam numer telefonu i adres oraz dane swoje [email][email protected][/email] wszelkie koszta dostarczenia pokrywam [B]Kontakt:[/B] zielona góra woj. lubuskie email: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] moze Dimek to nie Labrador ale warto sprobowac:eviltong: Quote
constancja Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='nati_92']Kolejne ogłoszenie witam mam 3 letnie dziecko chore na Zespół Downa pilnie poszukuję osoby która ma do oddania psa rasy Labrador za symboliczną złotówkę naprawde będe wdzięczna za pomoc .kontakt narazie poczta dla zainteresowanych podam numer telefonu i adres oraz dane swoje [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] wszelkie koszta dostarczenia pokrywam [B]Kontakt:[/B] zielona góra woj. lubuskie email: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] moze Dimek to nie Labrador ale warto sprobowac:eviltong:[/quote] [B]To ogłoszenie wygląda mi na typową próbę wyłudzenia psa modnej rasy:cool1: . Może się mylę , należałoby to dobrze sprawdzić.[/B] Quote
Recommended Posts