gieraffa Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 "otworzylem oczy a tu ciemnosc...przez chwile nie wiedzialem co sie dzieje, dlaczego wszystkie psy szczekaja?!?przeciez jest noc!...a to pracownik schroniska wyjechal na interwencje...zapewne przywiezie kolejnego psiaka...to dziwne ale kazdy pies gdy tu trafi ma nadzieje, ze wlasciciel po niego wroci, ze bedzie go szukal...ze to wszystko to jedno wielkie nieporozumienie... czekamy cierpliwie...zyjemy pelni nadzieji...to nic ze stali bywalcy probuja nas uswiadomic ze to koniec...czekamy...kazdego dnia budzimy sie by czekac...nasze nosy wyczulone sa na kazdy zapach...wystarczy ze ktos przejdzie przez brame schroniska, juz wiemy ze to nie nasz CZLOWIEK...ale mamy nadzieje ze moze sie nim stac... ale czy aby napewno?a moze to tylko jedna wielka gra?...znowu wezma po to by oddac...potraktuja jak zabawke...wziac i porzucic wziac i porzucic...okrutna jest ta gra CZLOWIEKOW... hmy...no cuz...zamykam oczy...ide spac...moze rano swiat bedzie piekniejszy...moze ktos przyjdzie...moze..." Quote
ewatr Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 czyli jak to w życiu '' Każdy kij ma dwa końce '' nie pozostaje mi nic innego jak - hopaj Dimuś :oops: Quote
joannal Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Boże kiedy ten psiul znajdzie otwarte serce i dom dla Niego??????????????? Quote
nati_92 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Dimek jest jednym z najbardziej podnoszonych psow na dogo ale mimo to nie ma nic zadnego domku:( Dimuś hop!! Nie mozesz całegozycia spedzic w schronie Quote
nati_92 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Dimek jest jednym z najbardziej podnoszonych psow na dogo ale mimo to nie ma nic zadnego domku:( Dimuś hop!! Nie mozesz całego zycia spedzic w schronie Quote
Jowita Poznań Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 hopsaj słodziulku na pierwsza stronke dzisiaj- tak smutno ze nie masz domku :( Quote
ewatr Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 jeszcze dzisiaj ciotka psiaka nie podnosiła :shake: czas to naprawić ;) Quote
tania Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Wczoraj mnie nie było więc nie odwiedzałam Dimcia, ale dzisiaj DIMEK DIMEK, DIMEK:loveu: Quote
ewatr Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 tania napisał(a):Może ktoś tu w końcu zajrzy:razz: najlepiej taki co go odrazu weżmie do domu ;) Quote
Jowita Poznań Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Dimeczku- biegnij po domek! :painting: Quote
Ania_i_Kropka Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 hmy...no cóż...zamykam oczy...idę spać...może rano świat będzie piękniejszy...może ktoś przyjdzie...może..." DIM Quote
ewatr Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 dzisiaj na Targach Zoologicznych były również psiaki do dogoterapii rozmawiałam z ludzmi którzy prowadzą zajecia i szkolą psiaki w tym kierunku okazuje sie ze przynajmniej w ich przypadku zwierzaki wcale nie były młode jak zaczynały prace z dziecmi około 6-7 lat .....tak jak nasz Dimuś :loveu: no to tylko tak uwaga bo oni narazie nie potrzebuja wiekszej ilosci psiaków do szkolenia :shake: a juz myslałam ..............:oops: Quote
Recommended Posts