Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='constancja']To ogłoszenie wygląda mi na typową próbę wyłudzenia psa modnej rasy:cool1: . Może się mylę , należałoby to dobrze sprawdzić.

Dlatego probuje im wepchnac Dimka zobaczymy moze akurat sie uda poprosilam ich tak czy siak o odp na maila

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='constancja']To ogłoszenie wygląda mi na typową próbę wyłudzenia psa modnej rasy:cool1: . Może się mylę , należałoby to dobrze sprawdzić.

juz kilka takich ogłoszeń przerabailiśmy tu na dogomanii....niestety naciągactwo...i do tego kosztem bezbronnych psiaków, które jak minie moda lądują w schroniskach...jeżeli kogoś nie stać kupić psa...za więcej niż złotówkę...nie stać będzie go utrzymać...nie mówiąc o leczeniu gdy zaistnieje taka potrzeba....a poza tym pies bez szkolenia...to pies bez szkolenia...obojętnie jakiej jest rasy...więc ogłoszenia cokolwiek dziwne....

Dimek...znjadziesz prawdziwy domek....bo jesteś przekochany

Posted

na pierwsze oglosznie dostaalm odpowiedz:

witam\ przykro mui ale szukam młodego psa raczej suki tak mamy zalecone przez innych rodziców którzy mają doczynienia na codzień z taką sytuacją naprawde dziękuje za pomoc z całego serca ale szukam psa młodego

az krew zalewa:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

kurcze :angryy: , ze tak powiem oglednie bo znam mocniejsze słowa

to 6 lat to juz " bakutil " :crazyeye: może jeszcze do piachu :mad:;)

co jest ?

Dimek to SUPER pies nie dla byle kogo :shake:

ale musi znależć dom i znajdzie :mad:

Posted

Dzisiaj byłam z Dimkiem na spacerze zaraz jak weszliśmy w głab lasu i spuscilam go ze smyczy
Radosny pobiegał ze swoja kolezanka po lesie;) po czym wrocił na smycz i do boksu

Posted

nati_92 napisał(a):
Dzisiaj byłam z Dimkiem na spacerze zaraz jak weszliśmy w głab lasu i spuscilam go ze smyczy
Radosny pobiegał ze swoja kolezanka po lesie;) po czym wrocił na smycz i do boksu

to jest super psiuro :loveu:zamiast zwiac to wraca i maszeruje do BOKSU :-(

Posted

hmy...dzisiaj niedziela, dla człowieków to dzień odpoczynku a dla mnie to dzień bez nadziei...
schronisko dziś jest zamknięte więc nikt nie przyjdzie...nie mogę doczekać się jutra...może przyjdzie ktoś kto wybierze WŁAŚNIE MNIE?...kto wie...na razie czekam...i czekam...Może kiedyś niedziela będzie dla mnie dniem kiedy MÓJ CZŁOWIEK zabierze mnie na cudny spacerek, tylko ja i on...np. do lasku...z wielką chęcią potarzałbym się w tych cudnie szeleszczących liściach...wracając do domu MÓJ CZŁOWIEK wziął by mnie na smyczke i podążałbym za nim dumny i szczęśliwy...jejku...jakie życie by mogło być cudowne...muszę być twardy - tak mi powtarzają w schronisku - więc jestem...staram się żyć najlepiej jak potrafię, nikomu nie żałuję dobrego słowa (chyba że ktoś za dużo gada to wtedy wymiękam)...okazuję radość na widok każdego człowieka mimo i ż czasem jestem zmęczony, czasem bolą mnie łapki...ale jestem radosną psinką i bardzo bym chciał by ktoś to docenił...by dał mi szansę..." DIM

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']

hmy...dzisiaj niedziela, dla człowieków to dzień odpoczynku a dla mnie to dzień bez nadziei...
schronisko dziś jest zamknięte więc nikt nie przyjdzie...nie mogę doczekać się jutra...może przyjdzie ktoś kto wybierze WŁAŚNIE MNIE?...kto wie...na razie czekam...i czekam...Może kiedyś niedziela będzie dla mnie dniem kiedy MÓJ CZŁOWIEK zabierze mnie na cudny spacerek, tylko ja i on...np. do lasku...z wielką chęcią potarzałbym się w tych cudnie szeleszczących liściach...wracając do domu MÓJ CZŁOWIEK wziął by mnie na smyczke i podążałbym za nim dumny i szczęśliwy...jejku...jakie życie by mogło być cudowne...muszę być twardy - tak mi powtarzają w schronisku - więc jestem...staram się żyć najlepiej jak potrafię, nikomu nie żałuję dobrego słowa (chyba że ktoś za dużo gada to wtedy wymiękam)...okazuję radość na widok każdego człowieka mimo i ż czasem jestem zmęczony, czasem bolą mnie łapki...ale jestem radosną psinką i bardzo bym chciał by ktoś to docenił...by dał mi szansę..." DIM

Ania-
Przestań, bo zaleję klawiaturę:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: .

Dimek, w górę.! Tylko tyle....:placz: :placz: :placz: