nati_92 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='constancja']To ogłoszenie wygląda mi na typową próbę wyłudzenia psa modnej rasy:cool1: . Może się mylę , należałoby to dobrze sprawdzić. Dlatego probuje im wepchnac Dimka zobaczymy moze akurat sie uda poprosilam ich tak czy siak o odp na maila Quote
Aga_Mazury Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='constancja']To ogłoszenie wygląda mi na typową próbę wyłudzenia psa modnej rasy:cool1: . Może się mylę , należałoby to dobrze sprawdzić. juz kilka takich ogłoszeń przerabailiśmy tu na dogomanii....niestety naciągactwo...i do tego kosztem bezbronnych psiaków, które jak minie moda lądują w schroniskach...jeżeli kogoś nie stać kupić psa...za więcej niż złotówkę...nie stać będzie go utrzymać...nie mówiąc o leczeniu gdy zaistnieje taka potrzeba....a poza tym pies bez szkolenia...to pies bez szkolenia...obojętnie jakiej jest rasy...więc ogłoszenia cokolwiek dziwne.... Dimek...znjadziesz prawdziwy domek....bo jesteś przekochany Quote
Czarodziejka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Czy dziecko z Downem wymaga, ażeby ktoś pozbywał się za złotówkę psa rasy labrador?:mad: :shake: Dziecko upośledzone potrzebuje łagodnego zwierzątka do przytulania...:roll: Quote
Jowita Poznań Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 ogłoszenie wygląda na sciemę, a pies opiekun równie dobrze może być zwykłym kundelkiem. A Dimus tymczasem hop do góry! Quote
ewatr Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: bo juz nie wiem co pisać :shake: Quote
nati_92 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 hop wiem dlatego sprawdzam ogloszenie:P Quote
nati_92 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 na pierwsze oglosznie dostaalm odpowiedz: witam\ przykro mui ale szukam młodego psa raczej suki tak mamy zalecone przez innych rodziców którzy mają doczynienia na codzień z taką sytuacją naprawde dziękuje za pomoc z całego serca ale szukam psa młodego az krew zalewa:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
ewatr Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 kurcze :angryy: , ze tak powiem oglednie bo znam mocniejsze słowa to 6 lat to juz " bakutil " :crazyeye: może jeszcze do piachu :mad:;) co jest ? Dimek to SUPER pies nie dla byle kogo :shake: ale musi znależć dom i znajdzie :mad: Quote
Czarodziejka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Młodej suki rasy labrador się babce zachciało - chyba do rozmnażania. Quote
Jowita Poznań Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Dimusiu, na pierwsza stronke mykaj! Quote
nati_92 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Dzisiaj byłam z Dimkiem na spacerze zaraz jak weszliśmy w głab lasu i spuscilam go ze smyczy Radosny pobiegał ze swoja kolezanka po lesie;) po czym wrocił na smycz i do boksu Quote
ewatr Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 nati_92 napisał(a):Dzisiaj byłam z Dimkiem na spacerze zaraz jak weszliśmy w głab lasu i spuscilam go ze smyczy Radosny pobiegał ze swoja kolezanka po lesie;) po czym wrocił na smycz i do boksu to jest super psiuro :loveu:zamiast zwiac to wraca i maszeruje do BOKSU :-( Quote
nati_92 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Co do tego boksu to sam nawet z odleglosci 5 m kiedy jest odpiety ze smyczy i ma otwarta furtke od kojca wbiega:) pije wode i jest gotowy znowu isc:lol: Quote
jnk Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Kurczę, gdzie ten najlepszy na świecie dom dla najlepszego na świecie psa?! Quote
Ania_i_Kropka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 hmy...dzisiaj niedziela, dla człowieków to dzień odpoczynku a dla mnie to dzień bez nadziei... schronisko dziś jest zamknięte więc nikt nie przyjdzie...nie mogę doczekać się jutra...może przyjdzie ktoś kto wybierze WŁAŚNIE MNIE?...kto wie...na razie czekam...i czekam...Może kiedyś niedziela będzie dla mnie dniem kiedy MÓJ CZŁOWIEK zabierze mnie na cudny spacerek, tylko ja i on...np. do lasku...z wielką chęcią potarzałbym się w tych cudnie szeleszczących liściach...wracając do domu MÓJ CZŁOWIEK wziął by mnie na smyczke i podążałbym za nim dumny i szczęśliwy...jejku...jakie życie by mogło być cudowne...muszę być twardy - tak mi powtarzają w schronisku - więc jestem...staram się żyć najlepiej jak potrafię, nikomu nie żałuję dobrego słowa (chyba że ktoś za dużo gada to wtedy wymiękam)...okazuję radość na widok każdego człowieka mimo i ż czasem jestem zmęczony, czasem bolą mnie łapki...ale jestem radosną psinką i bardzo bym chciał by ktoś to docenił...by dał mi szansę..." DIM Quote
constancja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Ania_i_Kropka'] hmy...dzisiaj niedziela, dla człowieków to dzień odpoczynku a dla mnie to dzień bez nadziei... schronisko dziś jest zamknięte więc nikt nie przyjdzie...nie mogę doczekać się jutra...może przyjdzie ktoś kto wybierze WŁAŚNIE MNIE?...kto wie...na razie czekam...i czekam...Może kiedyś niedziela będzie dla mnie dniem kiedy MÓJ CZŁOWIEK zabierze mnie na cudny spacerek, tylko ja i on...np. do lasku...z wielką chęcią potarzałbym się w tych cudnie szeleszczących liściach...wracając do domu MÓJ CZŁOWIEK wziął by mnie na smyczke i podążałbym za nim dumny i szczęśliwy...jejku...jakie życie by mogło być cudowne...muszę być twardy - tak mi powtarzają w schronisku - więc jestem...staram się żyć najlepiej jak potrafię, nikomu nie żałuję dobrego słowa (chyba że ktoś za dużo gada to wtedy wymiękam)...okazuję radość na widok każdego człowieka mimo i ż czasem jestem zmęczony, czasem bolą mnie łapki...ale jestem radosną psinką i bardzo bym chciał by ktoś to docenił...by dał mi szansę..." DIM Ania- Przestań, bo zaleję klawiaturę:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: . Dimek, w górę.! Tylko tyle....:placz: :placz: :placz: Quote
GoniaP Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Dimku, błagam wypatrz wreszcie tego Twojego czlowieka, co Cię już nigdy nie opuści!!! Gdyby nie moj agresor, byłbys już dawno u mnie - przysięgam! Quote
Recommended Posts