Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kacha_wawa']A jak Dimuś z kotami się dogaduje????

Dimuś nie reaguje jakąś straszną agresja na koty. Jeżeli jest na smyczy i podejdzie się z nim do siedzącego kota to jedynie go obwącha i odejdzie. Dimek jak widzi uciekającego kota to instynkty biorą górę i psiak zaczyna gonić za uciekającym małym zwierzakiem. Nie jest to całkowita nietolerancja i wydaje mi się, że Dimuś zaakceptował by kota na większym terytorium. Oczywiście trzeba by było go nauczyć, że kot to przyjaciel i nie wolno go ruszać. Dimuś jest psem, który dla swojego człowieka zrobi wszystko i jest bardzo pojętnym uczniem

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mogę tego pojąć! Tylu ludzi mających dzieci a chcących psa, dodatkowo obawiających się niesprawdzonych czworonogów... i nikt nie zauważa Dimka? Toć to przecież pies z sercem na ... łapie;) Do góry Malutki, niech ludziska wreszcie zrozumieja jak wielki talent marnują! Powinieneś zostać przechrzczony na Nianio - od niańczenia:evil_lol: Do góry piesku szukać domku!

Posted

Wczoraj dzwoniła do mnie Pani, która wypatrzyła Dimka na allegro. W listopadzie przeprowadza się do domu na warmi i mazurach i zaoferowała domek Dimkowi. Niestety będzie mogła zabrać psiaka za dwa miesiące. Mam nadzieję, że Dimek nie będzie musiał aż tak długo czekać na domek i wcześniej znajdzie się jego człowiek.

Posted

mam andzieje ze Dim szybko znjadzie kochany domek na prawde super psisko z niego
dzis na spacerku zaczal kuleć al to pewnie było spowodowane tym ze keidy skaka po boksie zle stanął

Posted

Miałam Dimka na netowych ogłoszeniach jeszcze przed ta ostatnią pechową adopcją. Sądziłam, że ktoś juz go dał.
Szkoda psiaka, jutro od rana zabiorę się i zrobie mu aukcję - teraz trochę mi sie oczy zamykają.
Wstawię link do strony. Proszę, napiszcie mi tylko, do kogo i jaki kontakt w sprawie psiaka podać - tel. i email.