Sylvia_76 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='anetta'] Tylko czemu foty takie wielkie? :razz:[/quote] Porozjeżdzało się? CHolerka, mam widocznie ustawiopną większą rozdzielczość niż zwykle. Wieczorem poprawię :) Quote
idabo Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Piękni modele... weźcie nas kiedyś też do takiego fajnego lasku, gdzie stadko może poszaleć:multi: Quote
BlackSheWolf Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Sylvia_76'] "Błękitny Zajączek i Czarny Jednorożec" [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img246.imageshack.us/img246/9642/korekinutka9gt9.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us"][/URL][/quote] :loveu: :loveu: hihi :D fajna fotka :cool3: a "zajączek najlepszy" :evil_lol: poprostu cudowne psiaki :P ja też bym chciała chodzić do takiego parku gdzie takie cuda biegają:loveu: mojego psiaka to by zadeptały :evil_lol: Quote
niunia32 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='butterfly15']:loveu: :loveu: hihi :D fajna fotka :cool3: [/QUOTE] superaśna jest!!! :) :loveu: Witamy gorąco!! jak miło znowu zobaczyć ulubionego Doga!!! :loveu: pozdrawiamy gorąco! Tajfun i niunia Quote
Sylvia_76 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='niunia32']superaśna jest!!! :) :loveu: Witamy gorąco!! jak miło znowu zobaczyć ulubionego Doga!!! :loveu: pozdrawiamy gorąco! Tajfun i niunia[/quote] Dzień dobry :) Jak fajnie, że wpadłaś :) "ulubiony dog" :) leży na materacyku i śni o czymś smacznym, bo się oblizuje. Szkoda, że w "realu" przestał ładnie jeść - albo chce mnie sobie wytresować (bo mięsko pyszne jest zawsze, zwłaszcza surowe, karma zaczeła kłuć w zęby), albo po prostu na wiosnę/lato mój pies mniej je i już. Idabo - ależ oczywiście, że się kiedyś możemy tam umówić :) I na polach też :) I wszędzie :) P.S. Pozmniejszałam zdjecia. Taka wielkość jest chyba dobra :roll: P.S.2 Co się bierze, jak bolą korzonki i ciężko się ruszać? Oprócz Ben Gaya, bo smierdzę tym na kilometr... :razz: Quote
anea Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 na korzonki wygrzewa sie plecu do skutku :) a niejadka proponuje przetrzymac - Toska mi ostatnio przez tydzien nie jadala(bo wrocilam z gotowanego na suche) az jej w brzuchu burczalo i w koncu musiala sie zlamac ;) po za tym moze to dlatego ze si ecieplej robi... Quote
niunia32 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [B]Sylwia[/B] a może po prostu Korek ma jakieś takie dni niejadkowe?? Tajfek czasem tak ma. czasem nawet kilka dni nie je a potem by zjadł wszystk co popadnie.... i też proponuję go przetrzymać... w sumie od ciepła też może być. bo ludziom też się w takie ciepło jeść czasem nie chce, a psiaki to też istoty żyjące Quote
Sylvia_76 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Tyle, że wolałabym by nie odchudzał się przed wystawami :mad: :mad: :mad: :) Quote
halbina Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Piękne foteczki... My też wreszcie zostaliśmy obcykani ze wszystkich stron, tylko kiedy zobaczymy, to nie wiemy... Quote
niunia32 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Sylvia_76']Tyle, że wolałabym by nie odchudzał się przed wystawami :mad: :mad: :mad: :)[/QUOTE] no tak, przed wystawami nie bardzo wypada :) a tak poza tym, to nie zauważyłam u niego nadwagi?? Korek! czemu nie jesz?? :) :) :cool3: hihihi Tajek i niunia Quote
Sylvia_76 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='niunia32']Korek! czemu nie jesz?? :) :) :cool3: [/quote] ... bo oszczędzam miejsce w brzuchu na wołowinkę i indyka :diabloti: Quote
niunia32 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Sylvia_76']... bo oszczędzam miejsce w brzuchu na wołowinkę i indyka :diabloti:[/QUOTE] hahaha :) tulaski dla Koreczka!!! Sylwia buźka! Tajfek i niunia p.s. dobrej nocy życzymy Quote
anetta Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote]Pozmniejszałam zdjecia. Taka wielkość jest chyba dobra[/quote] Az za :lol: Foty moga byc 500x500 :p Korek mniej je bo pewnie sie zakochal :lol: A Ben Gay jest paskuuuudnyyyy :tard: Moj brat go stosowal, gdy smarowal sie na wieczor to smierdzialo az na klatce schodowej :lol::lol::lol: Quote
PIKA Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 O Korkowa Pańcia chora :shake: A mys ie dzisiaj widzieliśmy i bawilismy z blekitkiem :loveu: Quote
MEGNUM Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Sylvia_76']Magnum - i jak merlaczkowa dożynka? Wiadomo już cos, co można napisać na forum? [URL="http://imageshack.us/"][/URL][/quote] Sylwia piękne zdjęcia Koreczka:loveu: No a jeśli chodzi o dożycę to nie ma dobrych wieści:shake: Sunia nie ma rodowodu, więc hodowca nie pomoże. Psy są na działce, na której nie mieszka właściciel, ale czasami przyjeżdża:angryy: Rodzina dziewczyny dokarmia psy, więc bardzo chude nie są. TOZ nie odbierze psów właśnie dlatego, że nie są umierająco chude:angryy: . No a przecież nie przestaną ich dokarmiać, żeby TOZ je zabrał, bo co jak nie zdąży zabrać?? Więc sytuacja fatalna. Na dniach będą rozmawiać z właścicielem, może zgodzi się psy oddać (poprzednio oddał dobermana, jednak w stanie tragicznym). Umieszczam zdjęcie dożycy (ten łańcuch wzbudza we mnie wściekłość:mad: ) [IMG]http://images20.fotosik.pl/252/732715c21eb4cd18.jpg[/IMG] [IMG]http://images20.fotosik.pl/252/eb49eb596295a21b.jpg[/IMG] [IMG]http://images20.fotosik.pl/252/b202c7439813be4e.jpg[/IMG] Quote
Sylvia_76 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 No i miałam rację - gdy Potwór zobaczył rozmrażane mięcho zaczął taniec ze śpiewem (gdyby umiał recytować "Litwo, ojczyzno moja" pewnie też by to wykorzystał) i mlaskaniem... Chyba go kulinarnie rozpuściłam na maksa... Anetta - mój TZ już teraz rozpacza, ze znów będę mu śmierdzieć pod nosem (Ben Gay'em oczywiście :lol: :lol: :lol: ) Chyba się wybiorę do lekarza... Albo to starość nadchodzi wielkimi krokami :) PIKA - a z jakim błękitkiem się bawiliście? :) Pędzę do Waszej galerii i liczę na fotki! Mnóstwo fotek z tego spotkania! Megnum - jasna cholera, dog na łańcuchu... :angryy: Biedna mała... Ona tam była przetrzymywana również zimą? :angryy: Quote
PIKA Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Sylvia_76'] Albo to starość nadchodzi wielkimi krokami :)[/quote] tak, tak emerytko :evil_lol: [quote name='Sylvia_76'] PIKA - a z jakim błękitkiem się bawiliście? :) Pędzę do Waszej galerii i liczę na fotki! Mnóstwo fotek z tego spotkania! [/quote] Psiak ma na imie Amigo i jest z hodowli spod Warszawy, ma Mlodzieżowego championa i nei ma jeszcze 18 miechów. Niestety więcej nie wiem, na razie, ;) bo pies jest do jutra "pod opieką" Debestki, ale jego wlaściciele chcą się koniecznie z nami spotkac amieszkają niedaleko mnie i wtedy cos więcej się dowiem skąd piesu jest, bo charakter ma rewelacyjny :loveu: Quote
idabo Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Korek łakomczuszek-pasibrzuszek, strajkuje bo pańcia niedobra jakieś suche daje- sama niech se takie je:mad: - a piesiowi pyszne mięsko gotować!! Z nadmiaru ciepła to na pewno sobie nie głoduje - teraz jest MINUS 1 stopień!!:shake: P.S. Koniec świata - dog na łańcuchu!!:smhair2: :angryy: :angryy: TOZ odebrać nie może, jak właścicel oddać nie zechce, to może pies powinien odpiąć się z łańcucha i uciec... Quote
akard Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Sylvia_76']... bo oszczędzam miejsce w brzuchu na wołowinkę i indyka :diabloti:[/quote] hihi, madry Koreczek, wie co dobre:loveu: U mnie 2 cieczki, Odi tez nic nie chce jesc:placz: Quote
PIKA Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='idabo'] to może pies powinien odpiąć się z łańcucha i uciec...[/quote] świetny pomysł :cool3: tylko niech się nie odpina a zerwie ten lańcych :siara: To się zdarza i dziwne nie będzie :p [quote name='akard'] U mnie 2 cieczki, Odi tez nic nie chce jesc:placz:[/quote] matko, uświdamiacie mi, ze ja mam samca i kiedys w przyszlości też się będzie chcial odchudzać :mdleje: Quote
akard Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='PIKA'] matko, uświdamiacie mi, ze ja mam samca i kiedys w przyszlości też się będzie chcial odchudzać :mdleje:[/quote] To bedzie dieta sezonowa:evil_lol: Quote
PIKA Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='akard']To bedzie dieta sezonowa:evil_lol:[/quote] taa trwająca caly rok :roll: Quote
akard Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='PIKA']taa trwająca caly rok :roll:[/quote] Hihi...okresowo wzmozona:eviltong: Quote
PANGEA Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Sylwia nie wiem jak ale...... zarazilam sie od Ciebie W piatek przeczytalam Twoj post o kozonkach, a w sobote rano mnie zlapal postrzal :placz: Ten internet to jednak jest strasznie niebezpieczny:angryy: Quote
Recommended Posts