Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anetta']
Tylko czemu foty takie wielkie? :razz:[/quote]

Porozjeżdzało się?
CHolerka, mam widocznie ustawiopną większą rozdzielczość niż zwykle.

Wieczorem poprawię :)

Posted

[quote name='Sylvia_76']
"Błękitny Zajączek i Czarny Jednorożec"

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img246.imageshack.us/img246/9642/korekinutka9gt9.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://imageshack.us"][/URL][/quote]
:loveu: :loveu: hihi :D fajna fotka :cool3: a "zajączek najlepszy" :evil_lol: poprostu cudowne psiaki :P ja też bym chciała chodzić do takiego parku gdzie takie cuda biegają:loveu: mojego psiaka to by zadeptały :evil_lol:

Posted

[quote name='butterfly15']:loveu: :loveu: hihi :D fajna fotka :cool3: [/QUOTE]

superaśna jest!!!
:) :loveu:

Witamy gorąco!!
jak miło znowu zobaczyć ulubionego Doga!!! :loveu:

pozdrawiamy gorąco!
Tajfun i niunia

Posted

[quote name='niunia32']superaśna jest!!!
:) :loveu:

Witamy gorąco!!
jak miło znowu zobaczyć ulubionego Doga!!! :loveu:

pozdrawiamy gorąco!
Tajfun i niunia[/quote]

Dzień dobry :)
Jak fajnie, że wpadłaś :)

"ulubiony dog" :) leży na materacyku i śni o czymś smacznym, bo się oblizuje.
Szkoda, że w "realu" przestał ładnie jeść - albo chce mnie sobie wytresować (bo mięsko pyszne jest zawsze, zwłaszcza surowe, karma zaczeła kłuć w zęby), albo po prostu na wiosnę/lato mój pies mniej je i już.

Idabo - ależ oczywiście, że się kiedyś możemy tam umówić :) I na polach też :) I wszędzie :)

P.S. Pozmniejszałam zdjecia. Taka wielkość jest chyba dobra :roll:
P.S.2 Co się bierze, jak bolą korzonki i ciężko się ruszać? Oprócz Ben Gaya, bo smierdzę tym na kilometr... :razz:

Posted

na korzonki wygrzewa sie plecu do skutku :)

a niejadka proponuje przetrzymac - Toska mi ostatnio przez tydzien nie jadala(bo wrocilam z gotowanego na suche) az jej w brzuchu burczalo i w koncu musiala sie zlamac ;) po za tym moze to dlatego ze si ecieplej robi...

Posted

[B]Sylwia[/B] a może po prostu Korek ma jakieś takie dni niejadkowe??
Tajfek czasem tak ma. czasem nawet kilka dni nie je a potem by zjadł wszystk co popadnie....
i też proponuję go przetrzymać...
w sumie od ciepła też może być. bo ludziom też się w takie ciepło jeść czasem nie chce, a psiaki to też istoty żyjące

Posted

[quote name='Sylvia_76']Tyle, że wolałabym by nie odchudzał się przed wystawami :mad: :mad: :mad:

:)[/QUOTE]

no tak, przed wystawami nie bardzo wypada :) a tak poza tym, to nie zauważyłam u niego nadwagi??

Korek! czemu nie jesz??

:) :) :cool3: hihihi

Tajek i niunia

Posted

[quote name='Sylvia_76']... bo oszczędzam miejsce w brzuchu na wołowinkę i indyka :diabloti:[/QUOTE]

hahaha :)

tulaski dla Koreczka!!!
Sylwia buźka!

Tajfek i niunia

p.s. dobrej nocy życzymy

Posted

[quote]Pozmniejszałam zdjecia. Taka wielkość jest chyba dobra[/quote]
Az za :lol: Foty moga byc 500x500 :p

Korek mniej je bo pewnie sie zakochal :lol:
A Ben Gay jest paskuuuudnyyyy :tard: Moj brat go stosowal, gdy smarowal sie na wieczor to smierdzialo az na klatce schodowej :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Sylvia_76']Magnum - i jak merlaczkowa dożynka?
Wiadomo już cos, co można napisać na forum?

[URL="http://imageshack.us/"][/URL][/quote]

Sylwia piękne zdjęcia Koreczka:loveu:

No a jeśli chodzi o dożycę to nie ma dobrych wieści:shake: Sunia nie ma rodowodu, więc hodowca nie pomoże. Psy są na działce, na której nie mieszka właściciel, ale czasami przyjeżdża:angryy: Rodzina dziewczyny dokarmia psy, więc bardzo chude nie są. TOZ nie odbierze psów właśnie dlatego, że nie są umierająco chude:angryy: . No a przecież nie przestaną ich dokarmiać, żeby TOZ je zabrał, bo co jak nie zdąży zabrać?? Więc sytuacja fatalna. Na dniach będą rozmawiać z właścicielem, może zgodzi się psy oddać (poprzednio oddał dobermana, jednak w stanie tragicznym). Umieszczam zdjęcie dożycy (ten łańcuch wzbudza we mnie wściekłość:mad: )
[IMG]http://images20.fotosik.pl/252/732715c21eb4cd18.jpg[/IMG]
[IMG]http://images20.fotosik.pl/252/eb49eb596295a21b.jpg[/IMG]
[IMG]http://images20.fotosik.pl/252/b202c7439813be4e.jpg[/IMG]

Posted

No i miałam rację - gdy Potwór zobaczył rozmrażane mięcho zaczął taniec ze śpiewem (gdyby umiał recytować "Litwo, ojczyzno moja" pewnie też by to wykorzystał) i mlaskaniem...
Chyba go kulinarnie rozpuściłam na maksa...

Anetta - mój TZ już teraz rozpacza, ze znów będę mu śmierdzieć pod nosem (Ben Gay'em oczywiście :lol: :lol: :lol: )
Chyba się wybiorę do lekarza... Albo to starość nadchodzi wielkimi krokami :)

PIKA - a z jakim błękitkiem się bawiliście? :) Pędzę do Waszej galerii i liczę na fotki! Mnóstwo fotek z tego spotkania!

Megnum - jasna cholera, dog na łańcuchu... :angryy: Biedna mała...
Ona tam była przetrzymywana również zimą? :angryy:

Posted

[quote name='Sylvia_76'] Albo to starość nadchodzi wielkimi krokami :)[/quote]
tak, tak emerytko :evil_lol:

[quote name='Sylvia_76'] PIKA - a z jakim błękitkiem się bawiliście? :) Pędzę do Waszej galerii i liczę na fotki! Mnóstwo fotek z tego spotkania!

[/quote]

Psiak ma na imie Amigo i jest z hodowli spod Warszawy, ma Mlodzieżowego championa i nei ma jeszcze 18 miechów. Niestety więcej nie wiem, na razie, ;) bo pies jest do jutra "pod opieką" Debestki, ale jego wlaściciele chcą się koniecznie z nami spotkac amieszkają niedaleko mnie i wtedy cos więcej się dowiem skąd piesu jest, bo charakter ma rewelacyjny :loveu:

Posted

Korek łakomczuszek-pasibrzuszek, strajkuje bo pańcia niedobra jakieś suche daje- sama niech se takie je:mad: - a piesiowi pyszne mięsko gotować!! Z nadmiaru ciepła to na pewno sobie nie głoduje - teraz jest MINUS 1 stopień!!:shake:

P.S. Koniec świata - dog na łańcuchu!!:smhair2: :angryy: :angryy: TOZ odebrać nie może, jak właścicel oddać nie zechce, to może pies powinien odpiąć się z łańcucha i uciec...

Posted

[quote name='Sylvia_76']... bo oszczędzam miejsce w brzuchu na wołowinkę i indyka :diabloti:[/quote]
hihi, madry Koreczek, wie co dobre:loveu:
U mnie 2 cieczki, Odi tez nic nie chce jesc:placz:

Posted

[quote name='idabo'] to może pies powinien odpiąć się z łańcucha i uciec...[/quote]

świetny pomysł :cool3: tylko niech się nie odpina a zerwie ten lańcych :siara:
To się zdarza i dziwne nie będzie :p

[quote name='akard']
U mnie 2 cieczki, Odi tez nic nie chce jesc:placz:[/quote]
matko, uświdamiacie mi, ze ja mam samca i kiedys w przyszlości też się będzie chcial odchudzać :mdleje:

Posted

[quote name='PIKA']

matko, uświdamiacie mi, ze ja mam samca i kiedys w przyszlości też się będzie chcial odchudzać :mdleje:[/quote]
To bedzie dieta sezonowa:evil_lol:

Posted

Sylwia nie wiem jak ale...... zarazilam sie od Ciebie
W piatek przeczytalam Twoj post o kozonkach, a w sobote rano mnie zlapal postrzal :placz: Ten internet to jednak jest strasznie niebezpieczny:angryy: