rita60 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Kardusia'][B]Niedźwiedzico[/B] - :loveu: fotka "z przodka" podobnie fajna, jak i "ta od tyłu". Ta od tyłu chyba jednak fajniejsza :p - mimo iż narzekasz na jej jakość. Ja też właśnie oddalam głos (hauuuuuuu) na zdjęcie(a) roku :multi::multi::multi:. Powiem tylko po cichutku ,że jesteś w moim typie i to bardzo ;););)... czekamy na wyniki :eviltong:.[/quote] Dziwne........ w moim tez:evil_lol: :razz: :evil_lol:
swallow Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Anisha'] [B]Swallow[/B], INA chyba o adresówki nie pytała, za to ja dziękuję Ci bardzo! :loveu: [/quote] Nie wiem dlaczego ale od wczoraj sobie wbiłam w głowę, że adresatek szuka [B]INA[/B] :razz: i dzis kiedy dotarłam do pracy zaczęłam szukać czy ZWIERZYNIEC jest w Toruniu :lol: . Na szczęście jest również w Gdańsku. [B]Anisha[/B] - jesli u Was będą problemy, to moge zrobic fotkę wzorów ze Zwierzynca w Płocku. Razem z Ali będziemy na wystawie w Bydgoszczy, więc mogę Ci kupić taką adresatkę w Płocku, którą sobie wybierzesz, a odbierzesz ja od Ali
borsaf Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [B]Niedźwiedzica[/B], obie foty na styczeń, tylko miec vene twórcza i dobry podpis wymyslić:evil_lol: Ja dzisiaj nie błyskam intelektem, moze inni pomogą, a Ty sobie wybierzesz. Oba bym na ścianie powiesila i do tego Zadumę Heski. A tak na margineie, to sciany by mi zabraklo jak bym wszystkie te erdelki chciala wieszać. Jeszcze Bondzik, jeszcze Antania, jeszcze....i jeszcze...
zadziorny Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Bieguśkiem lećcie wszyscy na pocztę :cool3:. Pieniądze rozsyłam :roll: :multi: :p
coztego Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Anisha']Jakich Wy używacie i gdzie je można kupić? :niewiem: :help1:[/QUOTE] Kreska ma grawerowaną kostkę kupioną na allegro (ok. 10 zł tam kosztują). Nosi ją już chyba ok. roku i nic a nic się nie niszczy. Ma też skręcaną beczułkę. Zgubiła takich już chyba 5, w końcu dostała od weta kolejną i wpadłam na genialny pomysł - pomalowałam gwint korektorem i trzyma się świetnie :razz: O taki ma Kreśka, [URL="http://www.allegro.pl/item160187400_identyfikator_dla_psa_lub_kota_super_wytrzymaly.html"]srebrny[/URL]:
niedzwiedzica Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 No dobra, jak się przy tej wersji upieracie, to wstawię ja na styczeń, pomimo wewnętrznych oporów :diabloti: może jeszcze uda mi się w PS coś z niej wyciągnąć. Anisha-moje suczydła maja blaszki od grawera,ale napis sie wyciera id łąńcuszka, na kórym toto wisi :-( juz niedługi bee musiała zmienic. Na allegro oferują wykonanie takich identyfikatoró za 8-9 zł, poszukaj, jeśli nie znajdziesz, daj znac, podeslę ci link. Z adresówek dostępnych w zoo-sklepach polecam najtańsze-białe, półprzeżroczyste , z karteczka w środku,za całe 0,5 zł ( ew. 1,00 zł ):evil_lol: One nie sa skręcane tylko na zatrzask, w sumie nawet wodoszczelne, nie odkręcaja się, bo i gwintu nie ma. Pstryk-i zamknieta. Heska takie nosiła,ale kiedys mi po prostu zjadła :crazyeye:, bo miała zacisk skórzany i to wisiało jej nisko na szyji i w aucie skonsumowała :mad:
Anisha Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [B]Swallow[/B], a te grawerowane na miejscu w Zwierzyńcu to przypadkiem nie z maszyny firmy Quick Tag? Bo te kosztują 29 złotych i właśnie stąd była adresówka, którą mój pies zgubił, mimo że kółeczko zostało przy obroży... :mad: [URL]http://www.quicktag.pl/site.php?id_menu=8&sklep&s=lista_grup[/URL] [B]Coztego[/B], a którą wielkość ma Kresia? 2x3 czy 3x4 centymetry? Bo w sumie na razie Twoja opcja prowadzi - cena dobra, no i mówisz, że od roku nic z tym się nie dzieje, a to już sukces :razz: .
coztego Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Anisha'] [B]Coztego[/B], a którą wielkość ma Kresia? 2x3 czy 3x4 centymetry? Bo w sumie na razie Twoja opcja prowadzi - cena dobra, no i mówisz, że od roku nic z tym się nie dzieje, a to już sukces :razz: .[/QUOTE] Chyba ma tę większą. Spróbuję w domu zrobić fotkę, jak wygląda adresówka po roku intensywnej eksploatacji ;)
swallow Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Anisha'][B]Swallow[/B], a te grawerowane na miejscu w Zwierzyńcu to przypadkiem nie z maszyny firmy Quick Tag? Bo te kosztują 29 złotych i właśnie stąd była adresówka, którą mój pies zgubił, mimo że kółeczko zostało przy obroży... :mad: [URL]http://www.quicktag.pl/site.php?id_menu=8&sklep&s=lista_grup[/URL] [/quote] [B]Anisha[/B] - wygladaja identycznie, więc pewnie to te :razz: , a i kosztuja podobnie bo te w Zwierzyncu kosztuja 25 zł. Ale skąd byś nie kupiła to lepiej dodatkowo je czymś zamocować, np cienkim drucikiem, lub dokupic solidniejsze kółeczko [B]Anisha[/B] - wreszcie dotarłam i do fotek twojego szorstka :loveu: . Przez te pozy na łóżku bardzo przypomina mi mojego Bonda. Widac, że jest u Ciebie szczęsliwy
Anisha Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='coztego']Chyba ma tę większą. Spróbuję w domu zrobić fotkę, jak wygląda adresówka po roku intensywnej eksploatacji ;)[/quote] Super! :multi: To przy okazji może jeszcze zmierz czy to ta większa, dobrze? :modla: [quote name='swallow'][B]Anisha[/B] - wygladaja identycznie, więc pewnie to te :razz: , a i kosztuja podobnie bo te w Zwierzyncu kosztuja 25 zł. Ale skąd byś nie kupiła to lepiej dodatkowo je czymś zamocować, np cienkim drucikiem, lub dokupic solidniejsze kółeczko[/quote] Cały sęk w tym, że kółeczko zostało przy obroży, natomiast blaszka przepadła. :-o Tylko blaszka. [quote name='swallow'][B]Anisha[/B] - wreszcie dotarłam i do fotek twojego szorstka :loveu: . Przez te pozy na łóżku bardzo przypomina mi mojego Bonda. Widac, że jest u Ciebie szczęsliwy[/quote] Dzięki! :buzi: Ja myślę, że wszystkie nasze (terrieromaniackie) psy są u nas szczęśliwe, tylko nie na każdej focie tak bezpośrednio to pokazują... :evil_lol:
Wojtek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [IMG]http://img409.imageshack.us/img409/6833/321awaeditedoe1.jpg[/IMG] Ale fajnie macie na spacerach! Gdyby nie brak basiora, rzekłbym, że to wataha...:lol: Ruda ślicza... :loveu:
niedzwiedzica Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Na allegro adresówek( identyfikatorów ) w bród, ceny też o połowe mniejsze niz,w zoo-marketach0 u mnie w King Crossie 25 zł :crazyeye: wolę na allegro zamówić... tu macie [URL="http://www.allegro.pl/search.php?string=identyfikator+dla+psa"]linki :diabloti:[/URL]
rita60 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='zadziorny']Bieguśkiem lećcie wszyscy na pocztę :cool3:. Pieniądze rozsyłam :roll: :multi: :p[/quote] Dobre.......:megagrin: :megagrin: :megagrin: :klacz: :klacz:
Kardusia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Fajny link dała [B]Niedźwiedzica [/B]- też sobie coś zamówimy ;). [B]Rita[/B] - a gdzie Ty się podziewałaś?
swallow Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Anisha'] Cały sęk w tym, że kółeczko zostało przy obroży, natomiast blaszka przepadła. :-o Tylko blaszka. [/quote] Ale zwróć uwage na to kółeczko. Ono prawdopodobnie nie jest kilka razy zawinięte, tylko tak do punktu styczności i dlatego przez te na pozór nie istniejącą szczelinke wysunęła się cienka blaszka. Dobrze się przyjrzyj temu kółeczku. Mi przez takie szczelinki uciekały różne rzeczy a wydawałoby się że nic przez to sie nie przecisnie. Na zdjęciach z linku od [B]coztego[/B] widać solidne kółka, zwłaszcza to po prawej stronie, które jest kilkakrotnie zwinięte i z takiego nic na pewno nie wypadnie
coztego Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Rzeczywiście kółeczka przysyłane wraz z tą adresówką, którą mam są całkiem solidne :p
Kardusia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [B]Coztego [/B]- ale kółeczko to zawsze można wymienić na solidniejsze - takie jak Ty masz - podwójnie zakręcone.
fjolka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 rety ale natworzyliscie postow :-o predzej mi galki pekna anizeli ja to wszystko nadrobie :cool1: a o welshach juz nie wspomne:roll: chociaz tam kawe na 2 stronach podaja:evil_lol: to moze jakos uda mi sie przez wszystko przebrnac:evil_lol:
fjolka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [B]anisha [/B]jesli chodzi o adresowki to mysle ze najwazniejsze jest koleczko, sezam ma zakrecana beczolke i smiga z nia juz dobre kilka miesiecy, pierwsza zgubil wlasciwie zaraz po zalozeniu, no ale tam bylo liche koleczko:cool1: mi natomiast straszniscie podobaja sie blaszki-kosteczki :loveu: ale w naszym przypadku za duzo danych do wygrawerowania no i gdyby napisac SEZAM to wiadomo, ze zaraz zostalby przez niemcow ochrzczony ZECAMEM :evil_lol:ohydkowo ! :angryy:
rita60 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Kardusia']Fajny link dała [B]Niedźwiedzica [/B]- też sobie coś zamówimy ;). [B]Rita[/B] - a gdzie Ty się podziewałaś?[/quote] [B]Kardusia [/B]własciwie byłam z wami,ale problemy zdrowotne odbieraja nieraz chec pogadania,ale wszystko bedzie dobrze,czego i tobie zycze:lol:
fjolka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [B]kardusia [/B]jak tam twoja warzywna dieta??? komponujesz ja sobie wedlug uznania, czy sa moze jakies twarde zasady? jesli mozesz to skrobnij mi maila co i jak...moze sie podlacze do ciebie:roll: adres wysylam na pw
zachraniarka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='niedzwiedzica']z całego serca życze Ci TYLKO i wyłącznie ćwiczeń ...[/QUOTE] Dzięki ogromne, zawsze powtarzam, że to najlepsze życzenia jakie mogę dostać.. A Twoje fotasy jak zwykle rewelacja, a ja jeszcze nie zagłosowałam na ZDJĘCIE ROKU, już pędzę to nadrobić! Pamiętam, że bardzo mi się podobała torpeda, choć jesienna zaduma też cuuudna! [quote name='swallow'] [B]Zachraniarka[/B] - zazdroszczę tak wyszkolonego szorstka :loveu: [/QUOTE] Staram się jak mogę, ale przede wszystkim ja bardzo lubię szkolić, a praca z Ludwiśkiem to prawdziwa przyjemność, pasujemy do siebie jak dwa groszki w strąku, jak dwie sardynki w puszce, jak po prostu nie wiem co hi hi :D [quote name='Anisha'][B]Zach[/B], Lordunio jak zwykle super się prezentuje w akcji, Ty zresztą też wyglądasz bardzo profesjonalnie w swoim wdzianku. :loveu: [/QUOTE] No też uważam, że ten czerwony nocnik na głowie podkreśla mój profesjonalny image :razz: :lol: ;) [quote name='fjolka']no i gdyby napisac SEZAM to wiadomo, ze zaraz zostalby przez niemcow ochrzczony ZECAMEM :evil_lol:ohydkowo ! :angryy:[/QUOTE] [B]fjolka[/B] a jak sobie właśnie radzą niemcy z wymawianiem imienia Twojego psiaka? A ja w ogóle nie mam adresówek i jakoś chyba nawet nigdy nie planowałam mieć. Moje potworki mają tylko kostki z wygrawerowanymi imionami :)
zadziorny Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='zachraniarka'] No też uważam, że ten czerwony nocnik na głowie podkreśla mój profesjonalny image :razz: :lol: ;) [/quote] Dooobreeee :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:
Anisha Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='niedzwiedzica']Na allegro adresówek( identyfikatorów ) w bród, ceny też o połowe mniejsze niz,w zoo-marketach0 u mnie w King Crossie 25 zł :crazyeye: wolę na allegro zamówić... tu macie [URL="http://www.allegro.pl/search.php?string=identyfikator+dla+psa"]linki :diabloti:[/URL][/quote] Dziękujemy :loveu: , [B]coztego[/B] też stamtąd dała linka i faktycznie można wybierać, ale mi Kreskowa kostka chyba najbardziej się podoba i myślę, że przy niej zostanę. :cool1: [quote name='swallow']Ale zwróć uwage na to kółeczko. Ono prawdopodobnie nie jest kilka razy zawinięte, tylko tak do punktu styczności i dlatego przez te na pozór nie istniejącą szczelinke wysunęła się cienka blaszka. Dobrze się przyjrzyj temu kółeczku. [/quote] [B]Swallow[/B], właśnie, że kółeczko JEST podwójnie zakręcone i prawie paznokcie sobie połamałam jak je "nawlekałam" na dziurkę w blaszce, tak ciasno te dwa zwoje są względem siebie. Dlatego nie moge się nadziwić jakim cudem on tę blaszkę mógł zgubić, nie gubiąc przy tym kółeczka... :shake:
swallow Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [B]Anisha[/B] - no to wygląda na to, ze strasznie lipna była blaszka :shake: :mad: Ale chociaz zostało ci solidne kółeczko :evil_lol:
Recommended Posts